BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

juce u plodovima zemlje neko rece da su nakon 12mj izvezli iz hr 300 000 tona psenice po 1.8kn (540mil kn) koja je kupovana po 1.2kn…sumnjam da belje nije okusilo dobar dio tog kolaca

Belje ne prodaje pšenicu nego brašno! [proud]

Bože daj mi priliku da ti pokažem, da me bogatstvo neće promjeniti! (Dell Trotter)

jesi siguran ti u to?
nekak mi se cinilo da je puljiceva pred neko vrijeme spominjala prodaju psenice..al moguce da sam u krivu.

jesi siguran ti u to?
nekak mi se cinilo da je puljiceva pred neko vrijeme spominjala prodaju psenice..al moguce da sam u krivu.
[/quote]
jel to uopće bitno? bitan je merkator, crobex, revidiran izvještaj i prvi kvartal…sve će se to vidjet kroz 2-3 tjedna

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Da Belje prodaje brašno ono je mnogo skuplje nego pšenica……..

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Da Belje prodaje brašno ono je mnogo skuplje nego pšenica……..
[/quote]
…a to mnogo…koliko je lipica… [rolleyes]ili kuna ili postotaka…pa daj jedan jedini put napiši nešto da vrijedi tipkanja… [angry]

jesi siguran ti u to?
[/quote]

Ovo stoji u izvješću…….
Mlinarski proizvodi zastupljeni sa više vrsta brašna -pšenična brašna
tipa 400, 550 i 850, krmno brašno (ostvarena prodaja 41906 tona brašna,
4155 tona krmnog brašna),te prodaja 1744 tona sjemenske robe.

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Pustite

Ovo je zanimljiva info, na zse veli 3. petak u ovom mjesecu je revizija. Ako i cijena dionice bude ne promjenjena vjerovatno će se povećat likvidnost. [proud]

Ovo je zanimljiva info, na zse veli 3. petak u ovom mjesecu je revizija. Ako i cijena dionice bude ne promjenjena vjerovatno će se povećat likvidnost. [proud]

da..od 21.3 bi trebao biti u crobex-u.

…moglo bi se poklopit par stvari odjednom…vec kak to ide…

tko to može znat di ćemo, nitko … situacija nam je u državi banana, država je banana a i TK ..

Cookie Monster

…al Todoric radi s bananama…tak da….spavam ko beba….

analiziram belje,bio sam kratkoročno ušao na 60 i izašao na 90,no sad ga gledam kao dugoročniju investiciju,vidim protesti zbog cijene hrane u indiji,cbot luduje sa futursima,očigledno je hrana nova nafta.

ako niste pročitali,preporučujem knjigu od Engdahla,Sjeme uništenja koja je približila kako ameri manipuliraju sa hranom i koriste je u geopolitičke svrhe.

Što se tiče Belja,svima zajedno bi bilo bolje malo kritičnije da sagledate i Todorića i samo Belje,jer vidim da je cijeli forum pretvorio u panegrike Agrokoru i spektakularnu kompaniju Belje.

Ne kažem da Belje nema potencijal ,prvenstveno rasta dionice ali ste zaboravili da je Todorić dobio Belje za 1 kunu,plus dobiva ogromne iznose subvencija godišnje.Samo proizvodi Belja nisu ništa posebno,ali mi se čini da se idealno uklapaju u Todorićevu imitaciju Lidla,tj K-plus u šta se pretvorio cijeli Konzum.
Osobno ako imam izbor,kupujem u Šparu i drugim supermarketima koji ti daju izbora i imaju niže cijene,bez obzira što sam sebe smatram hrvatskim ekonomskim nacionalistom.

Čovjek K-plus papir za wc proizvodi u Italiji,a dalo bi se nabrojati još puno toga.

Što se tiče Mercatora ,mislim da ga neće uspjeti preuzeti ,a i mislim da mu ne treba jer samo preklapaju interese po bivšoj Jugi.i Mercator mi je prilično loše vođen biznis ,od kada je Janković otišao.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

New Report

Close