http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/113603/Mercator-vec-prodan-Todoricu.html
[thumbsup] [thumbsup]
ako je ovo istina onda ne vidim razloga za veselje nego upravo suprotno jer po običaju kupcu dionice padaju kada preuzimaju..
bura,kao i pocetkom 2008…da tebi a i onima kojima nije jasno bude malo jasnije premotaj na te datume…zivio u istini
kak je ovaj sa soma na bidu 100 kn brzo pobegel u pravi čas HM, HMM
eno ga na 97
http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/113603/Mercator-vec-prodan-Todoricu.html
[thumbsup] [thumbsup]
ako je ovo istina onda ne vidim razloga za veselje nego upravo suprotno jer po običaju kupcu dionice padaju kada preuzimaju..
[/quote]
tako je bura…reci ti njima…lijepo vam je specijalna jedinica govorila da blje ide na 50 kn
treba pobjeć iz ove dionice i to ASAP!!!!
zakaj?
lanice bas si mi postala simpa..nego reci ti meni a kamo ce nakon pedeset,gore il dole…
ne znam zato i zazivam specijalnu jedinicu da baci target…
LJUBLJANA – RTV Slovenija sinoć se bavila kronologijom rasta Agrokora i "opasnostima" ako hrvatski koncern preuzme Mercator.
Što se tiče Mercatora (LJSE:MELR) Slovenci su donijeli i kratak presjek njegova dva neuspješna preuzimanja kao i ovaj posljednji treći koji je od dijela medija predstavljen kao – neprijateljski.
"Agrokor se mora širiti ili će se do 2016. godine kada bi trebao početi vraćati velike zajmove, naći u velikim problemima", rekao je u prilogu nekadašnji šef uprave Konzuma Dragan Munjiza dodajući da o padu Agrokora nitko ne razmišlja u Zagrebu.
"Slovenija je danas opljačkana, državni fondovi nemaju novca, banka sanira porezne obveznike, a slovenska gospodarska carstva zbog pohlepe managera nalazi se na dnu. U takvoj situaciji dolazi Todorić kupiti Mercator, a pregovori su pred samim krajem", zaključuju se u prilogu državne televizije u kojem se upozorava i na dobre političke veze Todorića.
ovo je gotova stvar, zato su na belju zadnjih tjedana milijunski prometi i rast
duplo veće tržište to je jasno, plasman, prihodi širenje, zarada
ide to na 150 časkom
jel to diddy zatvara po bidu?