Još jedan besplatan savjet…prodajte Belje i kupite Dlkv ili ako kupujete umjesto Belja kupite dlkv koji će rasti a ne Belje koje će padati.
Lojtra jel ti nije na DLKV dosta skupljanja padajućih noževa….
ovo gadno izgleda, sutra kad počnu pucat margini bit će BLJE po 80 kn [embarass]
Ode belje nazad u kućicu…prodaja pre jaka…nije još vrijeme [undecid] Mislim oko 98 za kraj danas.
…kupio bi jeftinije?.. [lol]
[/quote]
Nebi,ništa od Tode…jedino žito da mi proda po nabavnoj [rolleyes]
[/quote]
…ima u đakovštini nekaj robnih zaliha samo nemaš se više s kim dogovorit..mijo matić i paško gašpar su jedan na božjoj reviziji poslovanja a drugi na državnoj… [lol]
[/quote]
Kad bolje razmislim neću ni to od njega.Kad sam ja u pitanju i svi obični jadnici neznanje znači zatvor. Samo Toda smije ne znati,mi svi ostali pravac čuza. [tongue]
[/quote]
…ma uzmi si ti belja danas po 102-103 jer ako se sutra predomisliš onda ćeš ga plaćat po 110-112..
[/quote]
Neki nikako da nauče……e što ti je tvrdoglavost [rolleyes]
teško da će Belje ostati duže iznad 90 kn, izvješće je loše, tejderi su počeli izlaziti, a za njima će i oni srednjeročni koji kupuju na rok od 5-10 dana.još ako se nastavi pad ZSE što je izgledno, bit će prilično crvenila i na BELJU [rolleyes]
Evo ja sam kupovao na rok od 5-10 dana, al bogami po ovim cijenama ne prodajem pa makar spusio 50%, dakle sad sam dugorocni od 5-10 godina ili ipak mozda srednjorocni 5-10 tjedana jer bu se to vratilo svakako nazad u najgorem slucaju kad udje belje u crobex. Sto se mene tice neka pada jos sutra za 20% bit ce dokupa jeftinog, da udjem na 65 bas sam se zalio jedan dan kako mi zao sto nisam prije uso 🙂 (prosjek kupnje mi je 98,50).
Ujutro mi je moram priznat bila ogromna panika, al to je proslost, u proslosti se ne zivi, zbog cega se uzrujavat sto sam spusio 6500 kuna u 2 dana, bozhe moj bit ce prilika za zaradu kasnije :).
A ovo je i dobro, samo da je takav promet svaki dan na belju. Koji je uvjet zapravo da bi neko poduzece uslo u crobex a drugo ispalo iz njega.
Ah sad cu mirnije spavat posto sam odlucio zadrzat dionice, imam nesto sitno para za dokup kad padne na 65 ^_^.
Danas prvi put u Belju i to po 91,14.
Ako ide na 80 , smanjiti ću prosjek [thumbsup]
ovo gadno izgleda, sutra kad počnu pucat margini bit će BLJE po 80 kn [embarass]
Već danas na kraju je bila rasprodaja radi pucanja margina
Danas prvi put u Belju i to po 91,14.
Ako ide na 80 , smanjiti ću prosjek [thumbsup]
Vo kolega nikako da izvucete pouku.Pa zar niste smanjivali ulaz na INGR-i i totalno izgubili smanjujuci ulaz.Ondje ste se razocarali pa sada brze bolje u biser BLJE…pa jer vi znate citati FI.
Imacete vi prilike jos puno puta smanjiti ulaz na ovoj dionici jer ste vec danas u minusu 5-6%( imacete ga vec sutra po 80) Jesen je daleko i maheri nas male dugo i bolno iscrpljuju..to boli i boli i traje..i kada od boli prodate dionicu, ona krece prema gore.Bolje vam je bilo da ste ostali u INGRI jer cete ovako biti 2 puta osisani,
lp i bez ljutnje
mene brinu margini!!! Tako da mislim da bi tek sutra mogla biti prava tarapana i pad kao danas. pa davali su ih x3 na belje … sigurno su se ljudi tooga nakrcali….a sada imaju problemčić. Strašno ali bojim se da bi sutra dosta toga moglo prisilno na prodaju po sistemu daj što daš.
u pravu si!
slično s marginima će biti i na Ingri, treba preživit sutrašnji dan [pray]
[/quote]
Pa prezivjet ces lako, neces prodati i mirno ces spavati ako si odlucio ostati u belju, ako ne moje saucesce :). Sve ta neka cudna psihoza, trebo sam procitati te knjige o psihologiji burze i psihologiji masa, al nisam, mogo bi sutra na padu nesto zaraditi ako ode u jutarnju blokadu :-D.