mene brinu margini!!! Tako da mislim da bi tek sutra mogla biti prava tarapana i pad kao danas. pa davali su ih x3 na belje … sigurno su se ljudi tooga nakrcali….a sada imaju problemčić. Strašno ali bojim se da bi sutra dosta toga moglo prisilno na prodaju po sistemu daj što daš.
u pravu si!
slično s marginima će biti i na Ingri, treba preživit sutrašnji dan [pray]
kolega dunlop pa ne čitaju svi poslovni, previše je danas protrgovano dionica za te male i neinformirane. Danas su ju fondovi rušili, a sutra bi mogli margini i radnici
i još nešto, svi oni koji su kupovali na razinama oko 60 kn će sad izaći ili su već izašli tako da se dionica uskoro vraća opet na te razine
previse je bilo isfrustriranih sta nisu usli kod 60. sad njuse ponovo svoju priliku u vidu dusebriznika..kao da bi ja isao pisati na neku dionicu koju nemam niti ju zelim uzeti..bas me briga za nju.
Ne treba nikome ograniciti pravo da iznese svoje misljenje. Kada bi to napravili citava burza bi potonula i nikada se ne bi digla. Sve je to dio igre i sve je u okviru pravila.
Još jedan besplatan savjet…prodajte Belje i kupite Dlkv ili ako kupujete umjesto Belja kupite dlkv koji će rasti a ne Belje koje će padati.
Ulaz u indeksni fond ne znači ništa za cijenu dionice.
Ma jel?
Pitaj one na tehnici
[rolleyes]
Još jedan besplatan savjet…prodajte Belje i kupite Dlkv ili ako kupujete umjesto Belja kupite dlkv koji će rasti a ne Belje koje će padati.
besplatni savjeti su najskuplji savjeti!
ali kad već dijeliš savjete, dat ću i ja tebi savjet: bježi dok još možeš po ovim cijenama van i iz DLKV i iz BLJE [bye]
Nemoj Lojtra besplatne nismo mi sirotinja. Reci koliko kosta ?