BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kupio sam danas 99 kom, prvi mi je put!

Bravo dionice se kupuju za buduće izvješće a ne prošlo Vidite koliki su promet napravili u 4kv skoro 100mkn više nego 2009 i pomnožite sa 3 ostala kv pa računajte koliki promet očekuju u 2011g

Mislim da se kupci neće moć suprostaviti prodaji narednih dana….

Tek sada bi se mogli aktivirati oni koji su dobili radničke dionice…, naravno koji su ostali…
A oni koji su kupovali od mene i xxx na 110 – 115 -117 i njima će uskoro zakuhat….

Prati li tko koliko je BLJE ostalo GAPOVA za popuniti tamo od 70 kn!!!

[bye]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

kupio sam danas 99 kom, prvi mi je put!

Bravo dionice se kupuju za buduće izvješće a ne prošlo Vidite koliki su promet napravili u 4kv skoro 100mkn više nego 2009 i pomnožite sa 3 ostala kv pa računajte koliki promet očekuju u 2011g
[/quote]

Tako je kolega, kupuje se tvrtke koje povečavaju gubitak.
Tvrtke koje izbace povečanje dobiti i najave bolje poslovanje treba zaobići u širokomn krugu.
Jer kome je dobit nešto dobroga donijela, treba ulagati u gubitaše.

lp [thumbsup]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

izvješće je izašlo jučer, rekacija na isto je prošla. kako će se cijena dalje kretat više nije stvar izvješća

jedno laicko pitanje?
zar to isto nije znak i da veliki ulaze unutra jer netko je i kupio tih 7500 kom,
(osobno nevjerujem da mali SADA kupuju)
ili se cito radi igrokaza preljeva iz jedne posude u drugu na stolu istog vlasnika ?

da, ta medalja uvjek ima 2 strane i sad je kljucno ko kupuje..ako kupuju veliki onda je ovaj iskrcaj malih totalni promasaj..ako se iskrcavaju veliki a kupuju mali onda nam se neko vrijeme ne pise dobro..mislim da je to puno manje izgledan scenarij jer kako kazes u ovoj situaciji mislim da su mali prestraseni..mozda ovi spekulanti al mislim da nebi prometa tada bio tako velik.

nijedan gap na dnevnom grafu. Bio jedan mali između 104,5 i 105 kuna pa sad imamo otok. vrlo nezgodno.

Evo mene su navukli i nije me sram :))))

Po ovom izvješću se vidi da su se namučili sakriti dobit. Nemojte misliti da ce Toda platiti državi i kunu više nego šta mora. Sve one silne investicije ce morati izači na vidjelo,a onda možete možda dobiti moje belje, a možda ni tada.

Evo ih opet ovi sa radničkim dionicama, pa ko to još jednom popuši na bilo kojoj dionici na ZSE može dobiti potvrdu o mentalnoj retardaciji.

a je li ovo danas gap?

Danas usao u Belje..po 93..cinjenica je da je naglo uzletjela , bilo je mucno gledati to pumpanje..kao sto je bilo mucno gledati i ovo danas..ha..i pad je let..kad je bal, nek je bal..izvjesce i nije tako lose, kako se laicima cini..ovo je dugorocno dobra tvrtka..ako je toda ne stlaci..a nijednu dosad nije, prema tome ..nek se vrti..

Belje 150 kuna po dionici ovo ljeto. Bez obzira na sve ovo sto se dogadja danas. Zbog ulaska u Crobex i zbog ulaska u EU.

izvješće je izašlo jučer, rekacija na isto je prošla. kako će se cijena dalje kretat više nije stvar izvješća

Znaći svi su prodali koji su htjeli zbog ovakvog izvješća?
I oni koji su imali 500 kuna i oni koji su imali 10 milijuna, svi?
Svi su danas izašli?

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close