BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kakvo iskipavanje po bidu, 7500 komada !!!! [shocked]
veliki bježe van svima silama i ne pitaju za cijenu [cry]

moje pisanje nije savetovanje niti preporuka za kupnju/prodaju dionica!

bome ih je kupio i to svih 5000.
zanima me je li tko primijetio promet ovih dana?
šta se događa sa top10? samo danas je prošlo dionica za top4 poziciju

Pa morao je kad ja ovako dobro pisem [wink]

Nista ljudi , ja sam vam napisao svoje misljenje, po meni sve pise u izvjescu, a dionica u padu je uvijek stvar osobnog izbora ionako …
Vrijeme ce pokazati …

Ali u pravilu samo manje iskusni i oni koji ne razlikuju mudro ulaganje kupuju DIONICU SA LOŠIJIM IZVJEŠĆEM OD OČEKIVANOG U PADU ZBOG POTENCIJALNO 10ak, 15 % DOBITI …

Radije uzmem nesto solidno i čekam mjesec, dva duplo [wink]

Ciao ekipo !

Kressho

a čemu prodavat?… samo vi prodavajte!!… lipi promet će se danas ostvarit, nadam se da će ipak unutra uć oni koji malo više vjeruju u ovu dionicu a ne oni koji misle preko noći zaradit!!

idući tjedan će bit bolje...

hmmm
jedno laicko pitanje?
zar to isto nije znak i da veliki ulaze unutra jer netko je i kupio tih 7500 kom,
(osobno nevjerujem da mali SADA kupuju)
ili se cito radi igrokaza preljeva iz jedne posude u drugu na stolu istog vlasnika ?

BOOOOOM!
još 5000 komada po kupnji! [shocked]

pisanje na forumu nije savjet za ulaganje ili K-P dionica!

a dali mislite da onaj tko ima 5000 komada ne poznaje dobro firmu?

bome ih je kupio i to svih 5000.
zanima me je li tko primijetio promet ovih dana?
šta se događa sa top10? samo danas je prošlo dionica za top4 poziciju

Prema stanju od petka, jedina promijena je:
9. PBZ D.D. 10.060 + 1330

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

***ode svih 7386 komada, kupcu moje saučešće, vama pozdrav jer više ni pijan ni drogiran ne želim ulaziti u topik firme koja frizira financijska izvješća, da ne upotrijebim teže riječi… vidimo se na možda na drugim dionicama

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

kupio sam danas 99 kom, prvi mi je put!

atgr-tuho-adpl-jdgt-thnk-koei-rivp

jel može neko izbacit prvih 10

hmmm
jedno laicko pitanje?
zar to isto nije znak i da veliki ulaze unutra jer netko je i kupio tih 7500 kom,
(osobno nevjerujem da mali SADA kupuju)
ili se cito radi igrokaza preljeva iz jedne posude u drugu na stolu istog vlasnika ?
[/quote]

MORA SE KUPOVATI DA SE ODRZI CIJENA , POSEBNO SADA KADA JE VLAK KRENUO NADOLJE.

Moze doci do korekcije nagore vec sutra, kao sto je bio slucaj sa HT-om nekidan, ali uzmite u obzir i to da HT nije naglo isao sa 150 (koliko nikad nije ni bio) na 300 , kao sto se Belje naduvalo sa 55 na 115 …

Dionice se jednostavno ne kupuju kad toliko poskupe, ako nema neke dobre price u pozadini ili temelja za daljnji rast .. a ovdje je izvjesce jako pesimisticno, pogledajte samo zaduzenja na "kratko" …

Ne sluti na dobro.

No ako vec zelite kupiti danas jos Belje, nemojte se dat izmanipulirati od prodavatelja – kupujte sa stilom, odmjereno, znalacki …
Dan vam traje jos 4 sata, budite opusteni i ja vam kazem – to koji jure van dat ce vam i jeftinije.

Jer oni žele prodati mnogo više nego vi zaista danas želite kupiti baš Belje od svega …

Kressho

Mnogi ce bit iznenadeni glede završne cijene danas. ja ušao na 93 i znam da cu vec sutra moci prodati bar 10% skupljije. [thumbsup]

New Report

Close