h o r o r
H O R O R
jednostavno horor!
I nemojte se cuditi ko pura dreku jer belje je tvrtka koja NECE raditi profitabilno…
Zaduzuju se i to trose na investicije, a zarade nigdje
Ovdje se dogodilo i dogadjat ce se ono o cemu sam pisao puno puta!!!!
a sad lijep pozdrav optimistima i onima koji se nadaju cudu
Pa ako imaš Belje onda sutra prodaj i idi dalje… javi mi se u 5. mjesecu kad Belje bude na 150+
Pa zar bi toda uzeo Belje da ne zaradi… molim te!
Pa Toda je sam rekao da je Belje ZLATNA KOKA AGROKORA!!!!!!
[/quote]
Ne kolegA, NEMAM BELJE
nemam iz raloga sto ova firma tesko moze raditi profitabilno..
mene zanma dobit a ne prihodi i "book spike"…
Zivim od dobiti a ne od prihoda [yawn]
Da se krivo ne shvati, ja ne znam kakvo je stanje u Agrokorovim kompanijama, niti insinuram da je loše. Al vuče nas za nos skoro kao Jure Radić.
pa šta je ovo?! …čini mi se da će i transadrija imati bolje izvješće od ovoga…kako ta firma uopće posluje…milijarda kratkotrajna imovina, a dvije milijarde kratkoročne obveze, a gubitak “prava sitnica” – šestdeset tri milijuna kuna…tko će sad cijenu dionice sačuvati od pada [pray]?
Ovo jednostavno ne možeš vjerovati- da NETKO od 01.01.2011.g. praktički s gotovim i poznatim rezulatatima na 31.12.2010.g ovako P O D I G N E D I O N I C U – uoči ovakvog izvješća!!!???
Nemam Belje, ali kao i Vi svi pratim uzlet ove dionice s puno optimizma…a sad , gle vraga!
Tko ima nerevidirana izvješća – prije svih ? BANKE I TODORIĆ .
i još dosta njih, pa i ja (nisu strojevi u upravi i financijama nego LJUDI)… pa nisam prodao i nemislim još skoro… Neka bude sutra šta bude… vidimo se USKORO
IMATI INFORMACIJU NA VRIJEME=NEPROCIJENJIVO
VJERA U BELJE=NEPROCJENJIVA
Gospodo draga amortizacija belja je 190mil. kn,logično je dok si u investicijskom ciklusu da tu nema dobiti,tu su i financijski rashodi na kamatama za kredite od 111 mil.kn,pa belje ima odličan rezultat sa obzirom da je zbroj amortizacije i financijskih rashoda 300mil. kn.Ne znam čemu briga?Zar se protivimo novim investicijama i razvoju koji će u dogledno vrijeme utrostručiti prihod i rezultirati velikom dobiti?
h o r o r
H O R O R
jednostavno horor!
I nemojte se cuditi ko pura dreku jer belje je tvrtka koja NECE raditi profitabilno…
Zaduzuju se i to trose na investicije, a zarade nigdje
Ovdje se dogodilo i dogadjat ce se ono o cemu sam pisao puno puta!!!!
a sad lijep pozdrav optimistima i onima koji se nadaju cudu
Pa ako imaš Belje onda sutra prodaj i idi dalje… javi mi se u 5. mjesecu kad Belje bude na 150+
[/quote]
Ne kolegA, NEMAM BELJE
[/quote]
Ne bih polemizirao… Vaš izbor.
[bye]
hehe..sutra ce vjerovatno trebati imati dobre zivce. ja sam se nadao dijametralno suprotnom.
ko zna sta se tu desava. ljepo je vidjeti da se barem prihodi povecavaju.
mozda je ovo izvjesce i sredstvo da se domogne dionice po jeftinoj cjeni…
kratkorocno cemo u zaron cini mi se…
izdrzao sam i onaj pad sa 390 na 55 pa mogu i ovaj koji ce se vjerovtno desiti samo je pitanje na kolko…taktika je ista..ako jako padne dokup..ja u ovu dionicu ipak vjerujem i nisam kupio nesto u sta vjeruju drugi nego ja i ovo me dugorocno nije pokolebalo..
sretno nam bilo sljedecih dana…
….
Kjučna riječ AGROKORA kolega.. al i ja se nadam da će koja mrvica i malim dioničarima pripasti.
Hoću reći da su mi gadljive ovakve kreativne manipulacije i mućkanje s dobiti tipa sad me vidiš sad me ne vidiš.. e da je znati pravo stanje stvari, kako u Belju, tako i drugim Todex kompanijama.
[/quote]
Slažem se… ali sa velikim se moraš znati bosti ako želiš uspjeti… i BITI KORAK ISPRED NJEGA
Sretno! [smiley]
hehe..sutra ce vjerovatno trebati imati dobre zivce. ja sam se nadao dijametralno suprotnom.
ko zna sta se tu desava. ljepo je vidjeti da se barem prihodi povecavaju.
mozda je ovo izvjesce i sredstvo da se domogne dionice po jeftinoj cjeni…
kratkorocno cemo u zaron cini mi se…
izdrzao sam i onaj pad sa 390 na 55 pa mogu i ovaj koji ce se vjerovtno desiti samo je pitanje na kolko…taktika je ista..ako jako padne dokup..ja u ovu dionicu ipak vjerujem i nisam kupio nesto u sta vjeruju drugi nego ja i ovo me dugorocno nije pokolebalo..
sretno nam bilo sljedecih dana…
Samo ću reći da DOBRO misliš… tj.isto mislimo. [thumbsup]
nebih se slozio s tim da belje nece biti profitabilno…sta bi onda ulagao u njega. po meni je izgledniji scenarij da proda jednu od tih uredjenih i vrlo dobrih firmi (ledo, jamnica) nego da belje bilda a dobit izvlaci kroz ledo ili jamnicu..koja bi bila logika toga?
lova negdje mora otici…
ocito ta lova jos uvjek odlazi u reinvestiranje ili vracanje kredita..ali ti krediti su usli u belje..pa nije ta lova otisla u vjetar pa da belje vraca neciju tudju lovu..
sve u svemu po meni izvjesce kakvo nije bilo nemoguce za ocekivati ali smo se nadali da ce se vec vidjeti bolji rezultati poslovanja…
da je belje na nekakvih 200tinjak kuna to bi bilo za razmisliti o kratkorocnom izlasku…al mislim da nemoze puno dolje od ovih 110.
Procjene su različite i sigurno ima i onih koji nisu pretjerano razočarani i koji ovo vide kao samo jednu stanicu u vožnji prema svome cilju.
Iskreno, nisam se nadao ovakvom izvješću..
Lošije od mojih očekivanja i to dosta.
Znači najverovatnije je došlo vrijeme za adio dragi prijatelji osim ako ne doživim nekakvo prosvjetljenje preko noći i ne promjenim mišljenje
e sad..kada izaći je pitanje svih pitanja?
Iako se izakumuliralo dosta rezerve a i kratilo se tu i tamo ne bi bilo poželjno pogubiti previše.
Dali igrati najbrži prst ili pokušati preživjeti najvjerovatniji masakr u dudovoj šumi sutra i nadokupiti pa probati zdimiti u danima koji dolaze kad se malo ohladi situacija?