BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Imate izvješće na ZSE.

KATASTROFA…

Nekonsolidirano izvješće.
Financijski rashodi su vas unsištili, GUBITAK 63 MIL.KN!!!1

Šta je ovo ljudi moji? Kakav gubitak! Od kuda?

o kakvoj je dividendi riječ??

Vanrednoj!
[/quote]

I ovde se pojavilo kliziste terena kao na HT-u a kamoli dividenda .

Auuuuuuu, to može samo u Hrvata.
Stvarno ta proizvodnja hrane u recesiji jedina sigurna investicija. Žao mi je ekipa.

Show me the Money!

Imate izvješće na ZSE.

KATASTROFA…

Nekonsolidirano izvješće.
Financijski rashodi su vas unsištili, GUBITAK 63 MIL.KN!!!1

Šta je ovo ljudi moji? Kakav gubitak! Od kuda?
[/quote]
Evo pa gledaj.
http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/BLJE-fin2010-1Y-NotREV-N-HR.PDF

Velim,
Financijski rashodi su uduplani,
GUBITAK 63 mil.kn.
Amortizacija 64 mil.kn.

Štednja je mudrost trošenja.

I PIK Vinkovci i Tisak i Belje ista ih ruka vodi vidi se, svi imaju strašne financijske rashode

Belje, strašno povećanje kratkoročnih obveza, ne znam kako će to servisirati, katastrofa

h o r o r
H O R O R
jednostavno horor!

I nemojte se cuditi ko pura dreku jer belje je tvrtka koja NECE raditi profitabilno…
Zaduzuju se i to trose na investicije, a zarade nigdje
Ovdje se dogodilo i dogadjat ce se ono o cemu sam pisao puno puta!!!!

a sad lijep pozdrav optimistima i onima koji se nadaju cudu

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

ajmeeeee pa kakva su ovo izvješća….sutra blokada

I PIK Vinkovci i Tisak i Belje ista ih ruka vodi vidi se, svi imaju strašne financijske rashode

Nemojte paničarit.. jer mogli bi se opeći…
Opet pišem: Znaju oni šta rade (imaju veliku dobit ali to ulažu u firmu kako bi bili jači i manje poreza dali državi)..
Prošle godine dobit 63 mil, a sada 63 mil minus.. pametan zna da je to samo na papiru i sve je namješteno … imaju veće prihode za preko 100 mil kuna u odnosu na prošlu god. ali ulažu u firmu i šire se, te belje tako jača i jača… pažljivo i pametno… BUDITE STRPLJIVI I NE PANIČARITE…
pozdrav dugoročnim frendovima! [wink]

Ovo jednostavno ne možeš vjerovati- da NETKO od 01.01.2011.g. praktički s gotovim i poznatim rezulatatima na 31.12.2010.g ovako P O D I G N E D I O N I C U – uoči ovakvog izvješća!!!???
Nemam Belje, ali kao i Vi svi pratim uzlet ove dionice s puno optimizma…a sad , gle vraga!

Tko ima nerevidirana izvješća – prije svih ? BANKE I TODORIĆ .

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

h o r o r
H O R O R
jednostavno horor!

I nemojte se cuditi ko pura dreku jer belje je tvrtka koja NECE raditi profitabilno…
Zaduzuju se i to trose na investicije, a zarade nigdje
Ovdje se dogodilo i dogadjat ce se ono o cemu sam pisao puno puta!!!!

a sad lijep pozdrav optimistima i onima koji se nadaju cudu

Pa ako imaš Belje onda sutra prodaj i idi dalje… javi mi se u 5. mjesecu kad Belje bude na 150+
Pa zar bi toda uzeo Belje da ne zaradi… molim te!
Pa Toda je sam rekao da je Belje ZLATNA KOKA AGROKORA!!!!!!

Kakva ‘slučajnost’, koliko 2009-e zaradili, toliko 2010-e izgubili! Toda dao, Toda uzeo..
Kapital i rezerve otišle ispod 1 mlrd (991 mil), a od 2005-e se vucaraju 1,05-1,09 mlrd kn.
BVPS sa 140kn do jučer na 120 kn.

Bit će sutra muke SZIF-ove..

….

Pa ako imaš Belje onda sutra prodaj i idi dalje… javi mi se u 5. mjesecu kad Belje bude na 150+
Pa zar bi toda uzeo Belje da ne zaradi… molim te!
Pa Toda je sam rekao da je Belje ZLATNA KOKA AGROKORA!!!!!!

Kjučna riječ AGROKORA kolega.. al i ja se nadam da će koja mrvica i malim dioničarima pripasti.

Hoću reći da su mi gadljive ovakve kreativne manipulacije i mućkanje s dobiti tipa sad me vidiš sad me ne vidiš.. e da je znati pravo stanje stvari, kako u Belju, tako i drugim Todex kompanijama.

New Report

Close