BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pazite da ne bude ko Dalekovod

Uspio sam izdrzati i ne prodati :), bilo bi mi bolje da sam oso ucit a ne gledat ovo mlacenje na 109 na kraju (stavio sam na 113 mozda se nadje neki glupan koji to sutra kupi odmah u startu ^_^).

Rusitelj vlade ^_^.

Belje će završiti kao i Dalekovod, Optima, KSST, HT i ostali biseri ZSE. Zar ne vidite da među forumašima ima velik broj plaćenih drukera koji u određeno vrijeme hvale pojedine dionice joje imaju neprimjeren rast, da bi se po odrađenom rastu strmoglavile. Belje je na najboljem putu da nasljedi navedene dionice.

o kakvoj je dividendi riječ?? jel moguće?

Lakše je imati starog neprijatelja, nego novog prijatelja!

Belje će završiti kao i Dalekovod, Optima, KSST, HT i ostali biseri ZSE. Zar ne vidite da među forumašima ima velik broj plaćenih drukera koji u određeno vrijeme hvale pojedine dionice joje imaju neprimjeren rast, da bi se po odrađenom rastu strmoglavile. Belje je na najboljem putu da nasljedi navedene dionice.

Ja ne znam kak ti uopce prezivljavas na ovome svijetu s ovakvim razmisljanjem.

“The only way to get smarter is by playing a smarter opponent.”

Zar ne vidite da među forumašima ima velik broj plaćenih drukera

vidimo, vidimo..kako ne bi vidjeli. barem mi paranoicni, a ovi koji nisu ko im je kriv [tongue]

Kolko’ samo novih usera na ovom topicu, a na 60 kuna, nas je bilo tu samo par….i svi se hvale kak su zaradili za burek dva i vjerojatno odvozili svojih 100 dionica par kuna gore, a sad nama slijedi katastrofa….
Ja sam i danas kao i jučer trejdo s Beljem….
Za napomenu do 93 (od 5x kuna) sam bio strong hold….Na 93 sam izašao i ušao ponovno na 89-91, te dio i na 95….(ipak malo manja količina nego do 93)
Malo kupovo prodavo na 100-105, te jučer prvo kupio preko 1000 kom na razinama 111-113, a zatim prodo velik dio svega na 116 (većinom lupo po bidu)…

Danas sam kupio točno 643 dionice na 109 (od 109,00-03)…
No, mislim da bi i sutra mogo još malo dole…Tad ću kupit još više..Jedino što me može omest u ovom svemu je loše izvješće..(tad ću vjerojatno bježat..)

I za kraj bez obzira što su ovi trejdovi u 99% slučajeva bili uspješni, osobno mislim da je jedina prava taktika na ovoj dionici ova Dunlopova…Strong hold….No i za to treba imati čelične živce i ne buljiti u tržište non stop…Nažalost, ja nisam takav…

Ovom starim igračima ovdje ne trebam zaželit sreću u ovoj dionici jer su već puno zaradili…A ovim novima, nek Vam je sa srećom…

No, mislim da bi i sutra mogo još malo dole…Tad ću kupit još više..Jedino što me može omest u ovom svemu je loše izvješće..(tad ću vjerojatno bježat..)

ha, sretno svima koji su vicni trejdanju (mada tu treba imati i srece). ja sam svoju skolu platio na 55kn i vise me ni suzavcem nece istjerati van. lose izvjesce bi me naravno rastuzilo i sigurno ce onda nesto dole..
nisam nikad bio ovako nestpljiv pred neko izvjesce nego kao sad…
al bez obzira kakvo bilo izvjesce dugorocno se nista ne mjenja a posto ja ovo gledam kao penzioni fond a ne da zaradim za bmw-a peticu ja ostajem kako neko rece s namjerom da nikad ne prodam…

o kakvoj je dividendi riječ??

Vanrednoj!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

pazite da ne bude ko Dalekovod

A to nikako Agrokorova izdanja daju ista ili slična izvješća kao i lani,bar do sada pa ne vidim razlog zašto nebi i Belje Vidim da su Zvijezda i Ledo drastično smanjili dugovanja Poznato je da Blje puno više ulaže nego druga izdanja pa je moguće negativno iznanađenje Dobit lani je bila velika u 4kv pa je moguće da bude i ove godine

Kolko’ samo novih usera na ovom topicu, a na 60 kuna, nas je bilo tu samo par….i svi se hvale kak su zaradili za burek dva i vjerojatno odvozili svojih 100 dionica par kuna gore, a sad nama slijedi katastrofa….
Ja sam i danas kao i jučer trejdo s Beljem….
Za napomenu do 93 (od 5x kuna) sam bio strong hold….Na 93 sam izašao i ušao ponovno na 89-91, te dio i na 95….(ipak malo manja količina nego do 93)
Malo kupovo prodavo na 100-105, te jučer prvo kupio preko 1000 kom na razinama 111-113, a zatim prodo velik dio svega na 116 (većinom lupo po bidu)…

I za kraj bez obzira što su ovi trejdovi u 99% slučajeva bili uspješni, osobno mislim da je jedina prava taktika na ovoj dionici ova Dunlopova…Strong hold….No i za to treba imati čelične živce i ne buljiti u tržište non stop…Nažalost, ja nisam takav…

Ovom starim igračima ovdje ne trebam zaželit sreću u ovoj dionici jer su već puno zaradili…A ovim novima, nek Vam je sa srećom…

Slažem se.. ali nevjerujem da će izvješće belja biti loše… može biti samo bolje kao i iduća koja su pred nama..
Do 120 smo došli, korekcija je u tijeku, a kad se Frend uskoro vrati iz posjete kod bake vidimo se na 150+

Imate izvješće na ZSE.

KATASTROFA…

Nekonsolidirano izvješće.
Financijski rashodi su vas unsištili, GUBITAK 63 MIL.KN!!!1

Štednja je mudrost trošenja.

New Report

Close