BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

postoji li dobar savijet za trejdere, ja ga neznam …. ali dugoročni investitor može prst u uho i pjevat

Dugorocni investitor ima priliv novca sa strane, ja ga nemam, a niti bas nemam previse para za dokup. Tako ako prodam, novci mi sjednu u petak, ako odlucim sutra prodati onda se mogu slikati do ponedeljka, ako u petak ode gore Belje, ali nekako mi se cini da ovaj tjedan crobex going down, a tako i Belje skupa s njim (bar do 105 kuna ako ne i nize).
Nekako mi se cini za mene pocetnika bolje vrabac u ruci (dobit) nego golub na grani (nula).

Rusitelj vlade ^_^.

Di nam ode frend sa 112… da se nije uplašio da ga nepopapaju ili je nadokupio…. Proziran si, da bar imam kesha za 2000-3000 kom.. tak bi te slatko popapo da nebi stigao trepnuti… [lol]

Di nestade onaj 3600 kom na prodaji?

postoji li dobar savijet za trejdere, ja ga neznam …. ali dugoročni investitor može prst u uho i pjevat

a čuj, neki stop loss igra ali di je još -10%

Di nestade onaj 3600 kom na prodaji?

otišao na ručak [wink]

Mean people suck and nice people swallow!

Nema nikakvog razloga da ovo sutra neće gore, isto tako nitko nemože objasnit zašto je išlo danas dole … osim ako netko na čelu fonda ili slično nije odlučio napravit pauzu ili posjetit babu … jer znam da kad se vrati iz posjete će opet šišat prema gore

Cookie Monster

Postovani,
iako nema nikakve sumnje da se radi o dugorocno isplativoj i perspektivnoj dionici, ne mogu se oteti dojmu da je ovdje prosli tjedan namjerno dignuta cijena dionice sa 88-91 kn na cca 115 te se sada polako izlazi. Mozda zna da izvjesce nece biti onako sjajno kako to ulagaci ocekuju i da ce cijena stagnirati izmedju 90-100 do jeseni ili grijesim( kao po obicaju).
lp

Haahahaha dobra dobra zna ovaj Mialll poso [thumbsup]

Postovani,
iako nema nikakve sumnje da se radi o dugorocno isplativoj i perspektivnoj dionici, ne mogu se oteti dojmu da je ovdje prosli tjedan namjerno dignuta cijena dionice sa 88-91 kn na cca 115 te se sada polako izlazi. Mozda zna da izvjesce nece biti onako sjajno kako to ulagaci ocekuju i da ce cijena stagnirati izmedju 90-100 do jeseni ili grijesim( kao po obicaju).
lp

***moguće ali malo vjerojatno… u ovu su dionicu većinom legli ozbiljniji investitori koji su zadovoljni velikim ulaganjima i razvojem firme i nije im ove godine dividenda u prvom planu… prije bih rekao da je u tijeku isisavanje radničkih dionica i nestrpljivih igrača… najbolje otići na pivu i pogledat za mjesec dana pa uživat

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

Diviidenda na Belju hm hm [lol]

@Milall

Ali to znači da bi promet pri ulazu trebo bit manji od odnoga pri izlazu što nije slučaj:)

Cookie Monster

A jesu nas zatukli ….Nema veze, bit ce sutra bolje! A i polakosu pocela izvjesca iz agrokora dolaziti, tak da je moguce da ce i Belje sutra preksutra doci…uzivajte ljudi!

“The only way to get smarter is by playing a smarter opponent.”

New Report

Close