postoji li dobar savijet za trejdere, ja ga neznam …. ali dugoročni investitor može prst u uho i pjevat
Dugorocni investitor ima priliv novca sa strane, ja ga nemam, a niti bas nemam previse para za dokup. Tako ako prodam, novci mi sjednu u petak, ako odlucim sutra prodati onda se mogu slikati do ponedeljka, ako u petak ode gore Belje, ali nekako mi se cini da ovaj tjedan crobex going down, a tako i Belje skupa s njim (bar do 105 kuna ako ne i nize).
Nekako mi se cini za mene pocetnika bolje vrabac u ruci (dobit) nego golub na grani (nula).
Di nam ode frend sa 112… da se nije uplašio da ga nepopapaju ili je nadokupio…. Proziran si, da bar imam kesha za 2000-3000 kom.. tak bi te slatko popapo da nebi stigao trepnuti… [lol]
postoji li dobar savijet za trejdere, ja ga neznam …. ali dugoročni investitor može prst u uho i pjevat
a čuj, neki stop loss igra ali di je još -10%
Di nestade onaj 3600 kom na prodaji?
otišao na ručak [wink]
Nema nikakvog razloga da ovo sutra neće gore, isto tako nitko nemože objasnit zašto je išlo danas dole … osim ako netko na čelu fonda ili slično nije odlučio napravit pauzu ili posjetit babu … jer znam da kad se vrati iz posjete će opet šišat prema gore
Postovani,
iako nema nikakve sumnje da se radi o dugorocno isplativoj i perspektivnoj dionici, ne mogu se oteti dojmu da je ovdje prosli tjedan namjerno dignuta cijena dionice sa 88-91 kn na cca 115 te se sada polako izlazi. Mozda zna da izvjesce nece biti onako sjajno kako to ulagaci ocekuju i da ce cijena stagnirati izmedju 90-100 do jeseni ili grijesim( kao po obicaju).
lp
Postovani,
iako nema nikakve sumnje da se radi o dugorocno isplativoj i perspektivnoj dionici, ne mogu se oteti dojmu da je ovdje prosli tjedan namjerno dignuta cijena dionice sa 88-91 kn na cca 115 te se sada polako izlazi. Mozda zna da izvjesce nece biti onako sjajno kako to ulagaci ocekuju i da ce cijena stagnirati izmedju 90-100 do jeseni ili grijesim( kao po obicaju).
lp
***moguće ali malo vjerojatno… u ovu su dionicu većinom legli ozbiljniji investitori koji su zadovoljni velikim ulaganjima i razvojem firme i nije im ove godine dividenda u prvom planu… prije bih rekao da je u tijeku isisavanje radničkih dionica i nestrpljivih igrača… najbolje otići na pivu i pogledat za mjesec dana pa uživat
@Milall
Ali to znači da bi promet pri ulazu trebo bit manji od odnoga pri izlazu što nije slučaj:)