BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Svaka čast ja izašo na 104kn, stvarno nisam vjerovao da može tako potegnuti bez korekcije [undecid]

Najnepoštenija stvar u životu njegov je kraj. Mislim, život je težak. I oduzme ti dosta vremena. I što dobiješ na kraju? Smrt. To je, kao, neki bonus?! Uvjeren sam da je životni ciklus okrenut naopačke. Smrt bi trebala biti na početku. Potom slijedi život u staračkom domu iz kojeg te izbace jer si bio prezdrav. Onda počneš raditi tako što prikupiš mirovinu i već prvi dan na poslu dobiješ zlatni sat. Potom radiš četrdeset godina, dok ne postaneš dovoljno mlad za uživanje u mirovini. Piješ puno alkohola, ideš s tuluma na tulum i polako se pripremaš za srednju školu. Onda slijedi osnovna škola, postaješ klinac, igraš se i nemaš nikakvih odgovornosti u životu. Potom si malo dijete, pa beba, vraćaš se unutra i devet mjeseci lebdiš dok te grije najluksuznije centralno grijanje, kupka, a hrana stiže kroz cjevčicu. I kraj dočekaš jednim fantastičnim orgazmom!!! Amen.[color=blue][/color]

Ej, zaboravio sam…ima li ko jači ???… [lol]

P.S.
…malo je još naraslo u međuvremenu doka sam stavljo sliku…

Žao mi je ovih što su prodali… ali kada je netko tako gladan da toliko kupuje bez nove korekcije onda to znači da se tu tuku veliki Bikovi tko će više i jeftinije dokupit…. Odlično, idemo prema 150+!

po kolicini prodaje bi se dalo zakljucit da ovo ne misli bas puno ljudi prodavat [lol]

po kolicini prodaje bi se dalo zakljucit da ovo ne misli bas puno ljudi prodavat [lol]

Ipak, dobro je da ih ima par, pa da cijena svaki dan malo po malo naraste… tipa 3% … LOOL

“The only way to get smarter is by playing a smarter opponent.”

Pametni neće prodat.. samo oni koji moraju i oni koji neznaju… Živilo Belje! [lol]

je definitivo vrijedi puno puno više ali rast je brz, mozda i prebrz. skratio danas, pričekat ću korekciju za ulaz dalje ako je bude uopće..

@Bura .. čekati korekciju je riskantno .. razmišljam i ja ali nekako mo strah … puno je onih koji planiraju tek ući u Belje sa velikim parama

Cookie Monster

je definitivo vrijedi puno puno više ali rast je brz, mozda i prebrz. skratio danas, pričekat ću korekciju za ulaz dalje ako je bude uopće..
[/quote]

Nikako ne razumijem tvoju logiku "skraćivanja",kažeš da vrijedi puno više a da je rast prebrz,moje je mišljenje da rast tek slijedi jer hrvatska statistički još nije počela rasti sa bdp-om na godišnjoj razini a tek slijedi završetak pregovora sa eu,mislim da je danas kupnja prevladavajuća a prevladavajuća prodaja ipak završena u ove tri godine.

Napisao sam prije da je momenat prodaje puno važniji od momenta kupnje jer se lako može dogoditi da netko sa ulazom 120kn zaradi puno više od nekoga tko je ušao na 60-90kn a prodao na 120kn,vrlo je izgledno da će prodavači na 120kn opet kupovati belje na 200kn,tko vjeruje u lutriju zvanu hvatanje valova neka se nastavi igrati ali taj će u konačnici sigurno izgubiti,to je više nego sigurno jer kada se svima čini da je pad neminovan upravo se to neće dogoditi,isto je sa rastom ali treba znati da je mjesec dana nikakav period i kada su svi mislili da će belje izdušiti kada je palo sa 98kn na 88kn upravo tada se dogodila eksplozija,period rasta belja sa 60 na 118kn je jako kratak a nama se to čini vječnost.Tko kaže da može zarađivati na valovima taj vjerojatno ne razumije burzu.sretno svima!

@Bura
.. čekati korekciju je riskantno .. razmišljam i ja ali nekako mo strah … puno je onih koji planiraju tek ući u Belje sa velikim parama

bogme da..zato sam ja rekao da je puno veca hrabrost iz ove dionice izaci nego ostati..
al da je moguce korekcija naravno..mozda i veca.
al ja sam svoju skolu naucio na 55kn..vise van ni mrtav.
kao sto lynx dobro rece. dionica se kupuje s namjerom da nikad iz nje ne izadjes [smiley]
mislim da je belje prava dionica za takvo razmisljanje.

[/quote]

Nikako ne razumijem tvoju logiku "skraćivanja",kažeš da vrijedi puno više a da je rast prebrz,moje je mišljenje da rast tek slijedi jer hrvatska statistički još nije počela rasti sa bdp-om na godišnjoj razini a tek slijedi završetak pregovora sa eu,mislim da je danas kupnja prevladavajuća a prevladavajuća prodaja ipak završena u ove tri godine.

Napisao sam prije da je momenat prodaje puno važniji od momenta kupnje jer se lako može dogoditi da netko sa ulazom 120kn zaradi puno više od nekoga tko je ušao na 60-90kn a prodao na 120kn,vrlo je izgledno da će prodavači na 120kn opet kupovati belje na 200kn,tko vjeruje u lutriju zvanu hvatanje valova neka se nastavi igrati ali taj će u konačnici sigurno izgubiti,to je više nego sigurno jer kada se svima čini da je pad neminovan upravo se to neće dogoditi,isto je sa rastom ali treba znati da je mjesec dana nikakav period i kada su svi mislili da će belje izdušiti kada je palo sa 98kn na 88kn upravo tada se dogodila eksplozija,period rasta belja sa 60 na 118kn je jako kratak a nama se to čini vječnost.Tko kaže da može zarađivati na valovima taj vjerojatno ne razumije burzu.sretno svima!
[/quote]
Ide iskrcaj iz Ht a di će lova eda u Blje

neznam, mislim da sam napravio dobar potez… već do kraja tjedna će se vidjet. napominjem da sam skratio a ne izaso skroz van.. ostavio 30%.

New Report

Close