BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

zanima me kako izgleda dubina naloga, tj koliki je 50 nalog na prodaji….pa ako neko ima mogućnost da to vidi…
tnx

129kn

zanima me kako izgleda dubina naloga, tj koliki je 50 nalog na prodaji….pa ako neko ima mogućnost da to vidi…
tnx

Mjenjaj brokera ako ne vidiš
50-ti nalog na prodaji 500 kom na 130…

sijem žito raste grahorica

Evo ti od dna prema gore, shvatit ćeš.
Ove ispred mislim da vidiš

6000

tnx

burza je mjesto gdje siromašni "dolaze" loše obučeni a odlaze goli i bosi. žalosno ali istinito.

I ponovo za oko 1h na Seebiz.eu Apsolutni dobitnik dana ali i tjedna je BELJE
[thumbsup]

Kreće zadnji okršaj prije vikenda… [lol]
Up Up…

http://www.seebiz.eu/hr/analize/dionice-belja-razina-od-110-kuna-kao-okidac-za-daljnji-rast,105034.html

[thumbsup]

"Lipa 'sovka i Bogu je draga "

od kad najranije indeksni fondovi mogu početi kupovati Belje, obzirom da Belje uskoro ulazi u crobex?

Za oko 20 dana, a onda gledaj visoko jer dogodit će se isto kao i sa petrokemijom sa 100 na barem 150+
Sretno
[wink]
[/quote]

kolega mozete li pojasniti kada je to bilo odnosno u kojem periodu je bio atj skok,
pitam iz znatizelje.
da se takvo sto zaista dogodi, nitko sretniji od mene, no radi objektivnog razmisljanja sam
tragom toga isao pogledati kako su se dionice koje su ulazile u crobex ponasale,
nisam isao u sire vremensko vrijeme gledati nego na mikrolokaciji od dana ulaska +- 2 dana,
i u zadnje 4 revizije u tih 5 dana su svi koji su usli ili ostali na nuli ili ostvarili manji minus jedino je
Blsc (rev. 03/10) imala minus od 13% a KRas ( rev. 03/09) imao plus od 15%.
za bolju sliku treba uzeti malo veci period, no trenutno nisam imao vremena za to.

Evo prodala sam dobitnicu tjedna, želim mirno spavati preko vikenda.

Za ovu rundu ja sam i više nego zadovoljna.

Pozdrav svima koji su bili hrabriji od mene.

sanja

od kad najranije indeksni fondovi mogu početi kupovati Belje, obzirom da Belje uskoro ulazi u crobex?

Za oko 20 dana, a onda gledaj visoko jer dogodit će se isto kao i sa petrokemijom sa 100 na barem 150+
Sretno
[wink]
[/quote]

kolega mozete li pojasniti kada je to bilo odnosno u kojem periodu je bio atj skok,
pitam iz znatizelje.
da se takvo sto zaista dogodi, nitko sretniji od mene, no radi objektivnog razmisljanja sam
tragom toga isao pogledati kako su se dionice koje su ulazile u crobex ponasale,
nisam isao u sire vremensko vrijeme gledati nego na mikrolokaciji od dana ulaska +- 2 dana,
i u zadnje 4 revizije u tih 5 dana su svi koji su usli ili ostali na nuli ili ostvarili manji minus jedino je
Blsc (rev. 03/10) imala minus od 13% a KRas ( rev. 03/09) imao plus od 15%.
za bolju sliku treba uzeti malo veci period, no trenutno nisam imao vremena za to.

[/quote]
To je period oko 1-2 godine.. napr kada su belje i petrokemija obje bili na oko 80 kn.. i dogodilo se ovo što se sada događa sa beljem.. likvidnost, revizija, ulazak u crobex 10, i konacni ishod veliki porast cijene dionice… upravo ovo što danas predviđaju belju … http://www.seebiz.eu/hr/analize/dionice-belja-razina-od-110-kuna-kao-okidac-za-daljnji-rast,105034.html

[wink]

neko se istreso za miran san..

New Report

Close