koji je slijedeći kolega lucky luke, najljepša hvala?
stvarno belje oduševljava, nas koji smo usli na 90, a mogu mislit ove koji su kupovali po 60.. meni je target 120 ali ni onda ne dam sve. evenetualno pola.
nedaju dionicari belja ispod 112. tako je! ne dajte!! u ponedeljak opet vatreno
Davno sam rekao da je dobar ulaz sve do 200kn,ova dionica će u sljedeće dvije godine dosegnuti 400-500kn.Dobit belja za dvije godine će biti 300-400mil.kn,sa ovakvim razvojem nema bojazni za belje.
Niti je BLJE podcjenjenija dionica niti je nešto bolja od ostalih iz sektora i treba biti realan i iznimno zadovoljan sa porastom vrijednosti dionice od 100% u nepuna dva mjeseca .
Meni je dobro došla a očito i nekim drugima da odradimo poluge i dnevne minuse ali linearno ovakvom porastu vtijednosti dionice u kratkom vremenu raste i rizik od kapitalizacije dobiti tj. korekcije, pa je shodno tome izglednije da će ova dionica prije ohladiti nego nastaviti prema 200 kn.
Davno sam rekao da je dobar ulaz sve do 200kn,ova dionica će u sljedeće dvije godine dosegnuti 400-500kn.Dobit belja za dvije godine će biti 300-400mil.kn,sa ovakvim razvojem nema bojazni za belje.
Niti je BLJE podcjenjenija dionica niti je nešto bolja od ostalih iz sektora i treba biti realan i iznimno zadovoljan sa porastom vrijednosti dionice od 100% u nepuna dva mjeseca .
Meni je dobro došla a očito i nekim drugima da odradimo poluge i dnevne minuse ali linearno ovakvom porastu vtijednosti dionice u kratkom vremenu raste i rizik od kapitalizacije dobiti tj. korekcije, pa je shodno tome izglednije da će ova dionica prije ohladiti nego nastaviti prema 200 kn.
[/quote]
Nego, jesi ti u Luci Ploče ?
Nego, jesi ti u Luci Ploče ?
Naravno da nisam i to već dugo.
nebi se bas slozio da nije podcjenjenija a da je puno bolja od ostalih to je sigurno. znas jos neku iz sektora u koju su ulozene tolke pare? a i sire [smiley]
isto tako je padala brzo na gnjusno malim prometima..tada smo se svi samo krizali i pitali kako.
pa naravno da je podcjenjena..debelo je podcjenjena. a njen potencijal je ogroman. jesi vidio jos neku dionicu sa takvim potencijalom. burza uvjek odreagira unaprijed i svi znaju sta tamo sve je i sta ce bit.
pa ako neko otvara farmu za 400 000 komada i klaonicu za 600 000 komada (jel znas jos nekog iz sektora da to ima?) i tvornicu stocne hrane koja drzi 40% od 2mlr u hrvatskoj pa sta moram cekati izvjesce da vidim da ce to biti boom kad udje u proizvodnju?
zanima me kako izgleda dubina naloga, tj koliki je 50 nalog na prodaji….pa ako neko ima mogućnost da to vidi…
tnx