ja sam ipak distribuirao dio
Ostalo i više nego dovoljno da se veselim blokadi ako je bude [thumbsup]
[/quote]
Čudim se iskusnim trejderima da nisu dobro procijenili da Belje nije za trejdanje i mnogi su sad ostali izuti iz cipela….ovo se ne zaustavlja ispod 150 a na godinu je 300 kn. Samo vi prodavajte.. [lol]
[/quote]
pa da nema trejdera koji su zadovoljni sa par% od koga bi kupovali ovi što dižu cijene,jer tko normalan prodaje dok raste?Točno se vidi kad malo zastane kako se otresaju drhtavci-oni su žila kucavica burze… [thumbsup]
Stalno imamo preskakanje naloga na kupnji, ovo već dugo nisam vidio, eh kad bi samo branitelji ingre otvorili oči i zaradili.
Stvarno prava dionica, ja nešto uzeo, koliko sam mogao jutros jer ovo ide do kraja dana na 120 ili najkasnije ponedjeljak jutro.
Davno sam rekao da je dobar ulaz sve do 200kn,ova dionica će u sljedeće dvije godine dosegnuti 400-500kn.Dobit belja za dvije godine će biti 300-400mil.kn,sa ovakvim razvojem nema bojazni za belje.
Već 4 dana traje ovaj uzlet, mislio sam da će se danas primiriti, jer će se puno njih usmjeriti na HT i ponedjeljak kad se očekuje objava iznosa dividende.
a ako i u ponedjeljak ovo nastavi rasti….
dovodim tamburaše
dugo vas čitam i imam pitanje, da li se može trgovati dionicama trenutno bez brokera,jednom sam prodavala preko brokera i to dugo traje
može, imaš platforme za trgovanje di sama zadaješ naloge: pbz investor, splitska banka sb trader, pa agram brokere…
Možeš, ugovorom o prijenosu dionica, 50kn ti je ovjera potpisa(e sad su od 1.1. digli cijene, da li za sve usluge ili stambene kredite,ne znam).
Odeš kod javnog bilježnika i potpišete ugovor.
ali na burzi trguješ preko brokera, tj ti sama preko neta