BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Žalim, ne izjašnjavam se o svom portfelju pojedinačno.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Za sve ove bespovratne novce – imate BITAN UVJET: FIRMA MORA BITI REGISTRIRANA U
ONOJ GODINI U KOJOJ ZAPOČINJETE INVESTICIJU ! Ili registrirate novu firmu- i ONA KUPI
sve Vaše firme od prije – i kao najnovija se javi na taj natječaj?

Kapirate sad iGRU Todorića?

Da li Vam je sada konaČno jasno – otkuda pripajanja- udruživanja- iostalo kod Todorića, i
REGISTRIRANJA NOVIH FIRMI?

Isto tako- POVRATNI ZAJAM kod ovih supermarketa- jednostavno su obračunata sva dospjela
potraživanja banaka , a isplatio ih je novi kreditor..
To malo kaj je ostalo- JE POČETAK MALOG ULAGANJA U IPARD PROGRAME- ostalo će biti
besplatno!
Pa, jel to u redu prema svima ostalima u Hrvatskoj ? Ljuta sam jer vidim kako radi .

Pa zašto nebi uzeo ono što je jeftino,a još bolje ako je besplatno.Ionako se priča da nećemo moći
ni znati povući lovu iz tih evropskih fondova.
Toda zna,toda hoće,Toda može.
Ne volim ga nakon ponude Žitnjaka po 120 muz BV od 850,ali ipak.
BRAVO TODA.

U BELJU će teći med i mlijeko!

Srednjoškolci trejdaju i čim zarade 100 kn prodaju. Dok se pometu sve do 150 kn nestat će s tržišta i tad ćemo strmo gore.

Priča ti je uvijek ista – srednjoškolska.

Da je ovaj forum pod imenom i prezimenom korisnika, skroz bi razumio ali ovako je jadno.

burza je mjesto gdje siromašni "dolaze" loše obučeni a odlaze goli i bosi. žalosno ali istinito.

Ja se kladim da će do kraja godine BLJE biti bar na 1BV. Primam oklade na 1000kn po osobi. Možda za ivanu 2000kn 🙂 ona voli kladionice

Ajde iskusni,šta predvidjate za sutra?

***iskusni će ti reći prodaj sve ide ovo i na 60… s druge strane bit će 3 milje prometa na asku… ono pad cijene, promet sve veći al nema veze ti prodaj oni će kupovat

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

sutra blazi pad, 2-3%, preksutra konsolidacija, i onda…visoko.

“The only way to get smarter is by playing a smarter opponent.”

Zahvaljujem na mišljenju.Mislim da ću sačekati,nadam se da neću zažaliti.Pozdrav.

meni sutra isto smrdi na lagani padic..nemam pojma o tehnickoj, cisto onako osjecaj

…naletit će na konkurenciju preko puta / Srbija/…..i jako se natući …..Imaju i oni Todoriće…itekakve , premazane svim mastima!

hehe, ti si nevjerovatan miami…ti njega optuzujes za sve ono cemu drugi streme i bilo bi dobro da su takvi ali zbog nedostatka aktivnosti, znanja,inicijative ne uspjevaju… a za glavnog krivca optuzuju nepoduzetnicku klimu za koju sam siguran da ovakvi stavovi kao tvoji ne pomazu da se izljecimo…
vec sam stoput cuo da se nudi dosta novaca iz tih fondova ali ih je dosta tesko izvuci zbog papirologije i brdo zemalja nije puno toga uspjelo izvuc nego je ostalo neiskoristeno…
a ti njega optuzujes da ce sve izvuci..ej, kuc kuc…sta je tebi? pa nek izvuce sve bas me briga. sve to ide u hr gospodarstvo i bas me briga oce milijarda otic u 1 poduzece ili ce ih 10 dobit po 100 milja..
pa ja bi svakog naseg gospodarstvenika na rukama nosio…za vas puno je ipak najbolji komunizam bio, to stalno tvrdim…

niste mi nikako jasni vi cistunci..vi mislite da je u gospodarstvu ostalih zemalja sve cisto i posteno…pa svi gospodarski subjekti u svojim zemljama imaju podrske svojih vlada da se sire, povecavaju i sve sta treba samo da jos vise gospodarski ojacaju kao zemlja. a mi samo podmecemo klipove. pa vidis da covjek sve pretvara u zlato…izmedju ostalog zato jer je i u takvog poziciji. i kaj sad. treba ga unistit?

..nisam bio na forumu nekoliko godina,pa me zanima da li je ikad ona oklada pala,kad je netko tvrdio da če Belje na 400, a drugi je tvrdio da če dolje… šta je s tim?? (sorry neznam imena).. mislim da je Blueman i još netko… u pitanju je bila večera u nekom Beljskom restoranu ili Kopački rit… by theway. mislim da če sutra Belje gore….

New Report

Close