Zeico,jeli i todorić tada bio u euforiji kao i burze ili je mislio svojom glavom i glavom svojih ljudi u upravi kada je za mlinar koji danas pripaja belju dao javnu ponudu za otkup 49% dionica na 1380kn ili prevedeno na tržišnoj kapitalizaciji 410mil. kn ili još jednostavnije 56mil eura?
treba biti korektan pa reci da todoric nije preuzeo mlinar nego mlinar mlinarstvo…to je samo dio mlinara…ali i s njim i bez njega belje vrijedi puno vise od ove pisljive cjene na burzi..
[/quote]
ali i s njim i bez njega belje vrijedi puno vise od ove pisljive cjene na burzi..
[/quote]
Kolega DUNLOP na poslovnom se vrtim zadnje 2 godine i vidim da ste još uvijek dežurni druker za beljaru. Ovo sto vidimo sa beljem je ciklično ponašanje. Već treći put padne na 60 dođe blizu 100 taman pomisliš da će probiti tu magičnu brojku i onda se opet strmopizdi na 75kn.
Kolega DUNLOP na poslovnom se vrtim zadnje 2 godine i vidim da ste još uvijek dežurni druker za beljaru
steta sta si tako kratko..da si duze vidio bi da "drukam" vec 3.5g…
Ovo sto vidimo sa beljem je ciklično ponašanje. Već treći put padne na 60 dođe blizu 100 taman pomisliš da će probiti tu magičnu brojku i onda se opet strmopizdi na 75kn
jesam ja to onda i neuspjesni druker ili sam se ja moguce svaki put iskrcao na vrhu vala i onda opet drukao na dnu..ili..ili..ili. ili je to u pitanju ipak neka paranoja…
Znaci zabranjeno je afirmativno pisanje o dionici kojoj vjerujes?
a sta kad ta dionica naraste preko 200kn? jel imas ti mozda neki protuargument i mislis da ovo zbilja vrijedi 88kn?
Znam da je neugodno kada cijena pada, zarada se topi a tenzije rastu, ali ljudi moji Belje na ovoj razini je živa smijurija.
Todorić je sam rekao da je morao pred EBERD-om skrivati ulaganja u poljoprivredu kada je uzimao od njih kredit, jer su taj sektor smatrali doslovce kao "nužno zlo".
A što to danas imamo ? Sav razvijeni svijet danas priznaje pogrešku, svijesno zapuštanje poljoprivrednog sektora i proizvodnju hrane. Dogovaraju hitne sastanke, kako bi efikasnije nadoknaditi izgubljeno.
A što se u Belju radilo proteklih 5god. dok je Europa ulagala u špekulacije i brzu zaradu?
Imao sam zadovoljstvo slušati na televiziji dopredsjednicu Agrokora. Pa ljudi moji statistike koje je prikazala vezane za Belje, to je nevijerovatno. Belje šiša u svim sektorima ne samo prosijek Europe već i NJemce i Francuze u proizvodnji po jedinici proizvoda, osim kod uzgoja svinja gdje su Danci bolji za neku siću, ali surađuju sa njima na tom polju.
Priča oko proizvodnje hrane tek se zahuktala u Europi, a BELJE praktički pred konsolidacijom i pred ulaskom u Europu.
Da li je potrebno uopće više govoriti o vrijednosti Belja i koliko već sada vrijedi ?
Tko razmišlja svojom glavom svijestan je da se radi o zlatnoj koki.
lp.
E moj Warene i ti si još uvije tu kako te nije stid
E moj Warene i ti si još uvije tu kako te nije stid
Svaka čast Vama koji ste jučer prodali na 94 kn pa srušili belje i opet dokupili.. Odličan potez!
Da sam bar imao vremena biti pred računalom cijeli dan ovaj tjedan da se ogrebem i ja malo jer neće još puno prilika biti ispod 100 kn..
LP pozdrav kratkoročnim špekulantima i dugoročnim dioničarima…
Vidimo se uskoro na 120kn
[wink]
Ma kolega Dunlop, nemam uopće namijeru drukat, već iznosim " PRAVE I ISTINITE ČINJENICE" , koje nisam ja javnosti predstavio na ozbiljnom gospodarskom skupu, već gospođa PULJIĆ.
Samo mi je nevjerovatno kad se nakon jedne korekcije, već počne sumljati u uspjeh ovakve jedne priče kao što je Belje.
Meni je svejedno gdje će cijena, korekcija je samo prilika za dokup.
Za mene su drukeri oni koji govore jedno a rade drugo ili iznose neistine.
Reklo bi se pametnom dosta.
POZDRAV.
Ma kolega Dunlop, nemam uopće namijeru drukat
pa j–u misa to je bila šala [smiley]
apropo truta i njegove paranoje o mom drukanju..mada mi nije jasno sta ja to konkretno drukam..ja napisem sve sta znam i cujem o belju bilo dobro ili lose…i to je njemu drukanje.
Ma kolega Dunlop, ja sam od Vas riječ " drukanje" i doživio kao šalu, samo sam radi tipova koje ste sami naveli, imao potrebu nešto napisati o drukanju.
Svaka čast Vama, jer ste uvijek nastojali biti realni, bilo da se radi o dobrim ili lošim vijestima vezanim za Belje.
Pozdrav i izviještavajte nas i dalje.
Hvala.