Jesam danas prodo dio kad sam vidio da će ga srušit, ali sam zato i skido sve po 88…Negde 1500 kom je ušlo….
[thumbsup] [thumbsup] i ja sam ti malo tu uletio u dokup
Očekivana korekcija do 87 – 88 kn, a sada možemo dalje.
Tko je jamio jamio je.
Danas završavamo na razini od 90 kn.
Sve što sam jučer prodao danas vratio na 88. Možda sam mogao i na 80, al treba iskoristiti priliku, možda druge ne bude.
Kiko,jesi ti skino onu tisućicu s aska, to mi je promaklo.. ???
Nisam, ja uvijek skupljam malo po malo. Zapravo pola mi je neko uvalio po 90, a drugu polu sam po sitno…na oko 88
Sve što sam jučer prodao danas vratio na 88. Možda sam mogao i na 80, al treba iskoristiti priliku, možda druge ne bude.
Kiko,jesi ti skino onu tisućicu s aska, to mi je promaklo.. ???
[/quote]
Nije, to je bio Caplja
Do kud bi mogao ici pad? 82 – 78 kn?
Pa onda prema 130-135?
[smiley]
Draga gospodo, mislim da bi svi bili najsretniji da ovo još malo dublje potone [pray] .
Sve u svemu ovo je danas lijepo izgledalo.
Pozdrav i sretno ovdje!
Otiđite na prvu stranicu ove teme,vrijeme siječan 2006g,kolege razglabaju tko je ušao na 65 a tko na 88kn,tko je "pola" prodao u korekciji a tko nije.Isto imaju dileme kao mi danas,prodati ili ne,isto im se događaju korekcije,isto pričaju o rastu na 130-150-200kn.Puno je sličnosti sa onim o čemu mi danas raspravljamo.Zar je 2007g bilo važno tko je ušao na 88 ili 80kn kada je cijena dosegnula cca 400kn.Jedina velika razlika je danas belje i tada belje.
Otiđite na prvu stranicu ove teme,vrijeme siječan 2006g,kolege razglabaju tko je ušao na 65 a tko na 88kn,tko je "pola" prodao u korekciji a tko nije.Isto imaju dileme kao mi danas,prodati ili ne,isto im se događaju korekcije,isto pričaju o rastu na 130-150-200kn.Puno je sličnosti sa onim o čemu mi danas raspravljamo.Zar je 2007g bilo važno tko je ušao na 88 ili 80kn kada je cijena dosegnula cca 400kn.Jedina velika razlika je danas belje i tada belje.
nije samo to razlika, velika razlika je i u ukupnom gospodarskom okruženju i euforiji koja je onda vladala i svjetskim burzama. tko zna, možda se 400 kn više nikada ne ponovi, a možda bude još jedan pad na 60 kn. na burzi je sve moguće,pa i ono nemoguće
Zeico,jeli i todorić tada bio u euforiji kao i burze ili je mislio svojom glavom i glavom svojih ljudi u upravi kada je za mlinar koji danas pripaja belju dao javnu ponudu za otkup 49% dionica na 1380kn ili prevedeno na tržišnoj kapitalizaciji 410mil. kn ili još jednostavnije 56mil eura?
ma fucka mi se na kolko ce kratkorocno..samo onaj mlinar kojeg je pripojio vrijedi 20kn po dionici..
cujemo se na 200kn.
Bravo.. [thumbsup]