nemojte biti smjesni [yawn]
pa dividenda iz ove firme!
jos se u nju mora ulagati i unaprijeđivati smanjiti troskove poslovanja itd itd
Bolje je da toda tu dividendu uloži u razvoj i dogura firmu na 3-4 milijarde prihoda a onda ćemo o dividendi…
belje je već dosta pregrijano, sad će laganini cijena kliziti da se radnici iskrcaju
Ajde si molim te pogledaj promete od dana kada su radnici poceli prodavati dionice pa do danas…i zbroji te promete, pa ce ti biti sve jasno…i procitaj ovu temu, jedno 10 stranica unatrag.
Lp
Bez obzira na tržište proizvođači hrane i dalje rastu….Još im malo fali da dostignu maximume iz 2007 g. Eh, kad si pomislim di je Belje od te cijene i kako je tada radilo , a kako danas…
http://finance.yahoo.com/echarts?s=%5EDJUSFO+Interactive#symbol=%5EDJUSFO;range=5y
teško da može maximalizirati prihod od recimo svih ratarskih kultura (pšenica, kukuruz, soja, suncokret…) jer do sljedeće žetve teško da budu ovakve cijene po kojima se trži na robnim burzama. i sukladno tome padaju prihodi od toga
BELJE D.D./REDOVNA BLJE-R-A
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. AGROKOR D.D. 5.579.663 67,92 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 658.736 8,02 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3. GAŠPAR ANTE 121.132 1,47 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 34.136 0,42 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
5. PERČIN ANTUN 14.176 0,17 Osnovni račun DUBROVNIK, HRVATSKA
6. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 13.885 0,17 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
7. BAKIĆ NENAD 13.147 0,16 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./SZIF D.D. 11.337 0,14 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
9. PBZ D.D. 10.770 0,13 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
10. BULE DAVOR 8.100 0,10 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
novi u 10
Fascinantno mi je da će moći proizvoditi dvije tone sira po satu.Jeli to neka greška,čini mi se nestvarno?A što se tiče todorićeve investicije ona je već sada nadmašila više nego trostruko tih obećanih 400mil.kn,todorić je u belje do sada uložio 1,5 milijardi kuna i to je 100% provjeren podatak,više puta i javno rečeno,naći ćete i na internetu(185kn po dionici je do sada uloženo u belje).Ovo sa sirom mi ne ide u glavu ali ako je istina to je strašno.
Fascinantno mi je da će moći proizvoditi dvije tone sira po satu.
otkud ti taj podatak? jel to nesto novo?
kad je bila prica sa migrosom i ja sam isao neku ovako racunicu bacati sa abc sirom kolko mu je mogucnost po satu i kolko stane u sleper do turske itd.. [smiley]
cisto su me zanimali potencijali jer mi se trenutno cini da on niti nemoze proizvesti kolko moze prodati a kolko znamo todoric se namjerava siriti maloprodajno i novi kapaciteti sigurno nisu bezveze..
Netko je objavio na ovome forumu članak iz poslovnog dnevnika u kojem piše taj podatak,sada vidim da je članak skinut sa foruma…,nije mi jasno zašto?
Uf ,ovdje su se izgubile sve brane… Šta je ovo, pa nije poplava u Baranji…
Uf ,ovdje su se izgubile sve brane… Šta je ovo, pa nije poplava u Baranji…
..a ti si isto panicar…