Nakon svih kupovina, poljoprivrednih zadruga i svega sto je Belje preuzelo i koliko je u Belje uloženo i unaprijeđeno…
Koja bi sad cijena po dionici bila realna za jednu takvu prehrambenu kompaniju?
Ja ju ,iskreno, do ljeta očekujem na razinama oko 200 kuna. Daljnji intenzitet rasta će ovisiti o poljoprivrednim prinosima, tj. kakva će biti godina, te o intenzitetu podizanja cijene hrane za koju isto očekujem da bi ove godine mogla ići rapidno gore. Ako nas ove godine vrijeme posluži-dakle bez poplava-samo je nebo granica.
Kakav spektakl ovdije
Na 45 minuta otišao nešto obaviti..
Kad ono imam što vidjeti [thumbsup]
Bravo beljara
samo nek ispadaju..ja ne prodajem svoje jos jaaaako dugo. stavio sam i djedovinu na 58kn..nazalost vise nisam imao..i to bi bio stavio..
[/quote]
Kolega dunlop
Vidim da ste prešli i po blogosferi pisati..ako dobro rezoniram?
Da..volim tenis [thumbsup] [lol]
Kolega dunlop
Vidim da ste prešli i po blogosferi pisati..ako dobro rezoniram?
Da..volim tenis [thumbsup] [lol]
dont blow my cover [wink]
pa ja uvjek volim procitati i dobro i lose o dionici..tako da malo odem u stranu jer ne volim gledati samo navijanje…ocu kompletnu istinu ma kakva bila.
@ vedro nebo
sad ljepo još drškica da se napravi i cijeli forum uđe tranu
lijepo ide ovaj vlak,pitanje je koliko još? Nadam se još dugo iako imam osjećaj da kad u petak završi ponuda za Inu da slijedi stagnacija.Volio bih da budem u krivu.Kakva su vaša razmišljanja kolege?Pozdrav.
treba dočekati izvještaj 🙂 🙂
31.03.2011. godine gospodin Davor Krsnik se neće čudiiti zašto se BELJE vratilo strelovitom brzinom na 100 kn..
ps Uh kad se samo sjetim kad je Kapitalni fond kupovao BELJE na 118 – 140 kn i bio nagrađen za dobro odrađen posao, ispravite me ako nije bila 2005 godina!
lijepo ide ovaj vlak,pitanje je koliko još? Nadam se još dugo iako imam osjećaj da kad u petak završi ponuda za Inu da slijedi stagnacija.Volio bih da budem u krivu.Kakva su vaša razmišljanja kolege?Pozdrav.
pa za mene do razine 100kn uopce ne trebamo pricati o nekakvom brzom rastu i sl..to se sad samo vraca na razine koje je bilo prije objave radnickih dionica..kad se vidjelo da ta reakcija radnika nece biti kakvu su mnogi mislili u vise od 2mj se vratila blizo 100kn..pa sta je to brzo?
sa ovakvim fundamentima?
to da dodje od 100-200 tom brzinom onda je to vec brzo..al ovo za sad je za mene nista i dok to ne dodje do kakvih 110-120kn nije ni za trepnut…mislim da tek od tih razina treba krenuti nekakav zdravi rast..