Ljudi ajmo kudit malo Belje. Nije me danas bilo, radim drva u šumi, još sutra i preksutra i bit će za 70-80 komada Belja! [thumbsup]
kada se očekuje financijski izvještaj od belja?? je li oko 01.04.2011??
kada se očekuje financijski izvještaj od belja?? je li oko 01.04.2011??
prošle godine su ga objavili 31.03.
Q3 je bio dobar,aQ4 bi trebao biti odličan.
zna Todorić napravit lovu pa kad on ovoliko ulaže u Belje najbolje je ić za njim
Proizvođači hrane svuda vani rastu i trenutno su glavni pick na burzama. Zanmiljivo da je index ovog sektora već došo na 190 bodova, a njegov ATH prije krize je bio 213,42…Znači još cca. 10% do ATH…
No, uostalom pogledajte ovaj graf. Trenutno sektor broj 1.
Pa svaki čas izađe neki članak o tome kako se u svijetu sve više pojavljuje strah od nestašice hrane.Sve što je povezano sa proizvodnjom hrane je jako interesantno.Nije li i Petrokemija naglo porasla zbog znatnog izvoza gnojiva?A to je samo gnojivo.Belje ima krajnje proizvode i to one najbitnije za život,meso,mlijeko,brašno…Da ne spominjem proizvodnju vina.Ulaganje u pogon za biogorivo može samo smanjit troškove proizvodnje.Pošto su javno izjavili da je proizvodna marža u Belju puno veća od Konzumove prodajne jasno je zašto Todorić toliko ulaže.Netreba tu puno TA i filozofiranja da bi se zaključilo kamo ide ova dionica.
hrana skupa, nema je itd a ekipa sve deblja … evo ja sam dobio 5-6 kila u zadnjih godinu dana hmm 🙂
Dio Belja sam ipak prodao jer je donio finu zaradu, ovdje je jedino upitno što će biti sa dobiti kad se uklone državni poticaji…