BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jedva čekam petak,belje je u fokusu ulagača i to je dobro.Usput,zna li tko jesu li se fondovi uključili u ovu bajku od belja? Pozdrav. [cool]

ovaj balon previše se napuhao u kratko vrijeme, sa 60 na 85 kn…sad je vrijeme za hlađenje na 70-75 kn

korekcije će biti kolega,to je jasno.No fundamenti su jaki a to moraš priznati.Belje će rasti u to nema sumnje.Pozdrav. [lol]

Ako je Toda najavio jos jedan ciklus ulaganja u Belje i Vupik, to znaci samo jedno,a to je da ce i ove godine prihod i dobit biti jaka :). Naime sam je rekao da se investicije pokrivaju iz razloga sto im profitne marze rastu. Pametni ce korekciju iskoristit, jer je to dio ciklusa koji nemozes izbjeci.

Btw, dionica je pala sa 100 + kn, zbog radnika, pa prema tome nema razloga da se ne vrati minimalno na tu razinu. Jednostavno ima previse dobrih razloga da potraznja i dalje bude vece od ponude.

Jedva čekam petak,belje je u fokusu ulagača i to je dobro.Usput,zna li tko jesu li se fondovi uključili u ovu bajku od belja? Pozdrav. [cool]

ovaj balon previše se napuhao u kratko vrijeme, sa 60 na 85 kn…sad je vrijeme za hlađenje na 70-75 kn
[/quote]
ja bih prije rekao, ovaj balon se previse ispuhao. dok su druge firme radile gubitke,dionice su rasle ili stagnirale,a belje je padalo. svi znamo koji je razlog pada, a sada taj razlog postaje proslost (radnicke dionice).
kolega znate li koja je cijena dionice bila prije nego se krenulo s pricom o radnickim dionicama?

Prije nego potrošim i 1 lipu pogledam da li je proizvod hrvatski ili uvozni, i kupim hrvatski!

jeste li vi to kolega Raster prerano prodali pa sad prizivate pad?

[/quote]
ja bih prije rekao, ovaj balon se previse ispuhao. dok su druge firme radile gubitke,dionice su rasle ili stagnirale,a belje je padalo. svi znamo koji je razlog pada, a sada taj razlog postaje proslost (radnicke dionice).
kolega znate li koja je cijena dionice bila prije nego se krenulo s pricom o radnickim dionicama?
[/quote]

Čovjek gleda graf a ne pozadinu koja je dovela do takvog grafa cijene dionice. Kad se uz to uzme u obzir da je trenutno vjerojatno bez dionica belja jasna je njegova željena projekcija kretanja cijene.

Apsolutno se mogu složiti sa ogromnim potencijalom dionice, al oni koji planiraju ulaziti na ovim cijenama prvo nek pogledaju graf i svakako naprave kakvu tehničku analizu.

ps Danas sam dijelom skratio pozicije, al još uvijek onih 2500 komada kupljenih na 60,01 kune ne prodajem do 89 ………………………………………………………………………………………..

[thumbsup]

Koristim priliku zahvaliti se ocjenjivačima za ovaj jučerašnji post, ocjena je okrugla 1.

Nadam se da je barem jedan dio ulagača ipak s razumjevanjem pročitao post, al ne samo ovaj…..

[cool]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

„Uz stagnaciju indeksa na domaćem tržištu i već uobičajeni interes ulagača za dionice Ine i HT-a, danas očekujem i nastavak većeg fokusa na prehrambeni sektor. Čini se da se investitori sve više usmjeravaju na taj sektor, sudeći po većem obujmu trgovanja tim dionicama i rastu njihovih cijena posljednjih dana“, kaže Matko Bošković, broker i investicijski savjetnik u Centar banci.

ja nikad nisam imao nista protiv afirmativnog ili kontra pisanja na ime neke dionice (neki bi to rekli drukanje za gore ili dole..) jer pisanje bilo kakve vrste po forumu ne smatram iole znacajnim u smislu rasta ili pada na burzi…ali ako se stvarno nadas da ce to pasti zbog tvog pisanja ja bi radije na tvom mjestu kupio na ovim cjenama i mirno spavao..kad dodje na puno vece razine biti ce ti zao sta si lipario…

samo par stranica unazad imas ljude kojima je 65 bilo previse i cekali su na 62 "jer nisu htjeli iz principa kupiti"…
zamisli, jednu ovakvu firmetinu za koju svi znamo da vrijedi puuuno vise..njima je previse 65 a cjena je u kratkom roku pala sa 100 samo zbog radnika i zna se da se samo cekala reakcija radnika i bilo je samo pitanje vremena kad ce gore..mislim da je i na 40 pala da bi nekima bilo previse…a jedina istina je da je svaka cjena ispod 100kn debela smijurija…
a sad za preko 100 necu nista reci da me neko ne optuzi da navlacim…mada sam vec rekao sta mislim o navlacenju..
al kad dodje dobro izvjesce i najave o dividendi neki ce se cuditi…

postovani, znam da je malo off topic,
no ako me mozete savjetovati ili ste vi vicni radnom pravu, molio bih na pm poneku preporuku

hvala

beljac, nije valjda doslo do najgoreg?

nazalost kolega
svi parametri za sada govore u tom pravcu 🙁

New Report

Close