BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ima netko jači ???? [lol]

Ima, u 12 dana zarada 96.000,00 kn

Nešto je bilo trejda na razinama 60 – 70 kn, da nije bilo opreza cifra bi bila šesteroznamenkasta…

[thumbsup]
[/quote]
Pa piše lijepo today,s gain
Moja predpostavka je da je čovjek zaradio tu cifru danas(i još više od 63000 jer je poruku poslao ujutro a cijena je još dosta rasla)

sijem žito raste grahorica

Samo nemojte prodavati na 100kn jer je to suludo,vidimo se o1.01.2012 na 200-300kn,ovo vrijedi i puno puno više od toga,ovdje imamo 20tis hektara zemlje ili 200 milijuna m2.Pomnožite samo sa jednim eurom i sve će vam biti jasno…

Više od 55% radnika je prodalo svoje udjele koje su kupili, a kupilo je tek oko 700 radnika,

ispravak netocnog navoda,
dionice je kupilo 1448 radnika

Vaš link

Nešto je bilo trejda na razinama 60 – 70 kn, da nije bilo opreza cifra bi bila šesteroznamenkasta…

[thumbsup]
[/quote]
kapa dolje kolega.Ali i mi "mali" smo zadovoljni,samo neka nastavi rasti tako i dalje.Pozdrav svim dioničarima belja.Živjeli! [thumbsup]

Agrokor ulazi u energetiku i u 2011. investira 1,5 milijardu kuna
Autor/izvor: SEEbiz / Banka

Jedan moj stari post.

bob1391 | privatna poruka | profil | korisnik je na listi ignoriranih korisnika | pogledaj poruku
korisnik od: 15.12.2008.

ocjena poruke
1%
zajednica

moderatori

Mozda toda u Belju uz sirne namaze pocne raditi i bio dizel

Nije bolest sve što boli

Apsolutno se mogu složiti sa ogromnim potencijalom dionice, al oni koji planiraju ulaziti na ovim cijenama prvo nek pogledaju graf i svakako naprave kakvu tehničku analizu.

ps Danas sam dijelom skratio pozicije, al još uvijek onih 2500 komada kupljenih na 60,01 kune ne prodajem do ………………………………………………………………………………………..

[thumbsup]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Samo nemojte prodavati na 100kn jer je to suludo,vidimo se o1.01.2012 na 200-300kn,ovo vrijedi i puno puno više od toga,ovdje imamo 20tis hektara zemlje ili 200 milijuna m2.Pomnožite samo sa jednim eurom i sve će vam biti jasno…

Kolega pomnozite i s poljoprivrednim poticajem po hektaru

Nije bolest sve što boli

Lijepo je čitati ovako optimistične komentare. Malo se ipak bojim. Prije 15 dana dionica je bila 55 kuna i svi su govorili da ide na 40, a sad je 85 i svi govore da ide na 100. Prvi puta je promašaj bio 45 kuna (85-40), valjda nije i sad toliko.

Zašto bi dionica sa EBIT-om cca 150mil kn, i sa dugotrajnom imovinom od 2milijarde kn eura(na današnjoj cijeni od 86kn tržišna kapitalizacija je 700mil. kn),zašto bi takva dionica vrijedila trećinu vrijednosti svoje dugotrajne imovine?Budimo ozbiljni,već danima je kupnja strahovito jaka i uz to što ih masa prodaje koji su ulazili na 55-60kn.Ako i bude korekcije to će biti trenutni blef za još jači dokup…

Na primjeru INE sve bi dionice trebale minimalno rasti 65 posto u jednom danu………

Ovaj rast na belju je jako poticajno za sve investitore i dionice….. Ima dosta stvari koje treba popraviti u Belju ali ima i dosta čega valja!!!

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

[thumbsup]
[/quote]
kapa dolje kolega.Ali i mi "mali" smo zadovoljni,samo neka nastavi rasti tako i dalje.Pozdrav svim dioničarima belja.Živjeli! [thumbsup]
[/quote]

Kažu povijest se ponavlja, kad je toda ušao u BELJE najveću količinu sam prije par godina kupio na 35 – 40 – 45,00 kn, a dionica je rasla i rasla sa povremenim stanicama za putnike – namirnike..

Kako kaže škoro i onda je došla devedeseta pa pita mata …..hoću reć 2008 … preuzimanje turskog lanca trgovina MAGROS ….a cijena 345 – 355,00 kn (dobro sam napisao troznamenkasta brojka) a kriza zakoračila čini mi se 13.02.2008. ništa od MAGROSA i lagano slom…. svih todinih izdanja kao i BELJA …. i tu sam se iskrco na 310 – 330,00 kn i reko kupovat ću je na 150,00 kn …… i eto ponovo na 56 – 60 – 70 i kako reče ono škoro al matu nebriga samo konje još brže potjera…….

ps isprika ako sam malo zagušio temu, ponekad prorade i sentimenti

[wink]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

[thumbsup]
[/quote]
[/quote]

Kažu povijest se ponavlja, kad je toda ušao u BELJE najveću količinu sam prije par godina kupio na 35 – 40 – 45,00 kn, a dionica je rasla i rasla sa povremenim stanicama za putnike – namirnike..

Kako kaže škoro i onda je došla devedeseta pa pita mata …..hoću reć 2008 … preuzimanje turskog lanca trgovina MAGROS ….a cijena 345 – 355,00 kn (dobro sam napisao troznamenkasta brojka) a kriza zakoračila čini mi se 13.02.2008. ništa od MAGROSA i lagano slom…. svih todinih izdanja kao i BELJA …. i tu sam se iskrco na 310 – 330,00 kn i reko kupovat ću je na 150,00 kn …… i eto ponovo na 56 – 60 – 70 i kako reče ono škoro al matu nebriga samo konje još brže potjera…….

ps isprika ako sam malo zagušio temu, ponekad prorade i sentimenti

[wink]
[/quote]
Ovo je odličan osvrt.Tih godina Belje je bila "štala" i to je koštalo 330 kn ,a danas kad je toliko uloženo u modernizaciju i puno više kooperanata i povećanom proizvodnjom je ispod 100 kn.Mi ne znamo cijeniti naše firme trebaju nam strani analitičari kao na Ini( kad su izjavili da će Mol dobiti jeftino ako kupi po 2800) da nam otvore oči.

New Report

Close