BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ima netko jači ???? [lol]

jel to današnja dobit ili ukupna dobit?

ako je ukupna onda je moja veća

s tim da sam danas prodao, mislim da će se u korekciji moć opet kupit ispod 80.

u svakom slučaju sretno svima

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Moglo bi još rasti, jako velika je potražnja za dionicama a mala je ponuda…….. Vidjeti ćemo…….

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Kupci su definitivno jači. Riskirati i ostati bez dionice koja će za godinu , dvije na 300-400 kn za mene je glupost. Ispod stotke nema korekcije, jer je još uvijek jako jeftino.

Osim toga dionica je bila na 388 kn dok je imala tri put slabije fundamente nego sada. I poslovanje 5 puta slabije….

Sve u svemu dobra dionica za omastit brkove.

klodovik

od ove dionice ja tek ocekujem najbolje..
nebi me iznenadilo ni super izvjesce ni dividenda…

Slažem se potpuno,možda malo pretjerujem ali ispod 200-250kn ovo je jako jeftino,belje ima 20tis. hektara zemlje a to je 20 milja kvadrata,ebit marža u belju je zasada 2 puta veća od konzuma a biti će u budućnosti i četri,pet puta,pravi profit agrokor će ostvarivati u proizvodnji a ne u trgovini,to je ljerka puljić jasno i glasno rekla na zadnjem skupu poduzetnika u organizaciji banka magazina.
Točno je rekla kako mnogi misle da agrokor ostvaruje veliki profit u trgovini ali se jako varaju jer profitna marža koju ostvaruju u belju je neusporediva sa konzumom….

Jos malo pa se nece moci od koga kupiti…:)

“The only way to get smarter is by playing a smarter opponent.”

To sam čekao… a di je još 300 kn koliko bi barem trebala biti…
ajmo ljudi dok je još na sniženju… [lol]

Agrokor ulazi u energetiku i u 2011. investira 1,5 milijardu kuna
Autor/izvor: SEEbiz / Banka
ZAGREB – Agrokor će u 2011. investirati ukupno oko 1,5 milijardu kuna, najavili su u siječanjskom broju magazina Banka predsjednik nadzornog odbora Ivan Todorić i izvršni potpredsjednik zadužen za strategiju i tržišta kapitala Ivan Crnjac.

To je otprilike jednak iznos ulaganja kao i u 2010., a novac je ponajprije namijenjen povećanju efikasnosti, širenju i razvoju kompanija u koncernu, ali i nekim posve novim projektima. Ulaganja će se financirati pretežito vlastitim sredstvima, a tek manjim dijelom bankarskim kreditima, pojašnjavaju Todorić i Crnjac, s tim da je polovica spomenutoga iznosa namijenjena investicijama u maloprodaju, a druga polovica u proizvodnju. Također, glavnina od oko 75 posto planiranih ulaganja odnosi se na Hrvatsku, a ostatak uglavnom na Agrokorove operacije u BiH i Srbiji. Todorić napominje kako je svaka od njihovih investicija iz niza razloga zahtijevala najmanje godinu do dvije priprema.

Jedna od najvažnijih novosti svakako je ulazak Agrokora u sektor energetike, a ta je najava, potvrđuju u koncernu, pobudila popriličan interes inozemnih investitora i dobavljača opreme. Riječ je o velikom projektu gradnje niza postrojenja za proizvodnju bioplina u sklopu Agrokorovih poljoprivrednih i prehrambenih tvrtki, koji će se odvijati pod kapom novoosnovane tvrtke Agrokor energija.

Eto razloga navale na dionice Belja bioplin……………

ja sam se juce samo zezao da ce doci do 200 ako toda nadje naftu..a on mene ozbiljno shvatio [wink]

New Report

Close