BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Novi otpor na 80,00 kn!

[thumbsup]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

tu se vise ne pita za kunu-dvije…ja sam stvarno mislio da danas necemo probiti 75, ali ovo ide ko ludo..

“The only way to get smarter is by playing a smarter opponent.”

Novi otpor na 80,00 kn!

[thumbsup]

Kakav ti je to otpor..2 radnika…do prekosutra smo na 100 kn. [thumbsup]

Novi otpor na 80,00 kn!

[thumbsup]

[/quote]

no no lojtra, ja jesam optimist…ali ovo je ipak malo…previse za ocekivati .. (iako ne zvuci lose:)

Novi otpor na 80,00 kn!

[thumbsup]

ne znam dali se tu opce vise moze govoriti o teh. otporu. ovo belje je u malo specificnoj situaciji i mislim da jedini razlog sta to ne skoci do 100tke je da kupci nemaju dovoljne akumulirane kolicine a zasto bi ga neko sa milju kuna prometa dizao do 100.
al da ce akumulcija ici ovako brzo to se nisam nadao..ja sam mislio da ce to kuburiti izmedju 50 i 60 mjesecima…

a baš im se žuri prodati..eh eh..

ne dogadja se INA svaki dan :)..
to jedino da se objavi da je toda naso naftu tamo…
iako jedno dobro izvjesce i npr. najave neke dividendice bi ga sigurno prilicno lansiralo..
pa onda neka akumuliraju oko 100tke…na tim razinama bi se sigurno naslo puno vise prodavaca mada ce onda na tim razinama proraditi pohlepa i euforija.

Radnici dižu.

Radnici dižu.

Oni koji su prodali sada brzo kupuju nazad Šta ti je pohlepa ,skužili kako se lako obogatiti na burzi

Danas smo probili jos jedan vrh. Idemo premo 90? [wink]

Plava crta je crta sljedeceg otpora.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

2007. godine Podravka je bila cca 400 kn a Belje cca 400 kn. Dakle za trećinu manje. Koliko je otposlije Podravka nazadovala a Belje napredovalo? A da su oboje ostali na istom poslovanju Belje bi sad bilo 200 kn. S time da kažu da je Podravka potcjenjena i da vrijedi 500 kn. Koliko onda vrijedi Belje?
P.S. Nadam se da ovo ne čitaju radnici Belja.
P.S.2. Tamo negdje oko 100 kn ću nadokupljivati pa mi nemojte zamjeriti ako ću jedno vrijeme drukati na dolje.
Pozdrav! [proud]

2007. godine Podravka je bila cca 400 kn a Belje cca 400 kn. Dakle za trećinu manje. Koliko je otposlije Podravka nazadovala a Belje napredovalo? A da su oboje ostali na istom poslovanju Belje bi sad bilo 200 kn. S time da kažu da je Podravka potcjenjena i da vrijedi 500 kn. Koliko onda vrijedi Belje?
P.S. Nadam se da ovo ne čitaju radnici Belja.
P.S.2. Tamo negdje oko 100 kn ću nadokupljivati pa mi nemojte zamjeriti ako ću jedno vrijeme drukati na dolje.
Pozdrav! [proud]

Mislio si 600kn

New Report

Close