BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Od kad su se radnici ukljucili proslo je 611507 kom.

obzirom da postoji 8.215.487 dionica ovo bi bilo cca 8% dionica da je promjenilo vlasnika,
ko zna koliko je tu radničkih?????
koliko posto dionica je uopće sada prodano radnicima??????

burza je mjesto gdje siromašni "dolaze" loše obučeni a odlaze goli i bosi. žalosno ali istinito.

1,262.739 dionica je prodano radnicima, e sad, od tada ih je proslo 611000 kom, znaci ni pola…ma, uzmi da je prodano 30% radnickih dionica..

“The only way to get smarter is by playing a smarter opponent.”

tih 15% dionica koje su prodane radnicima, u čijem su one vlasništvu bile prije te prodaje???

burza je mjesto gdje siromašni "dolaze" loše obučeni a odlaze goli i bosi. žalosno ali istinito.

Hrvatski fond za privatizaciju je bio vlasnik tih dionica….

1,262.739 dionica je prodano radnicima, e sad, od tada ih je proslo 611000 kom, znaci ni pola…ma, uzmi da je prodano 30% radnickih dionica..

većina tih dionica okrenuta je po 3-4 puta. imaju radnici još sigurno 900.000 komada na računima

Čuvajte hlače da ne odu i gaće!

no, to je 30%…

ako netko može vidjeti top 50 ili bar top 30 dioničara možda bi se i mogla izraditi okvirna procjena situacije
btw, koliko su dionica u paketu maksimalno mogli kupiti radnici??

btw, koliko su dionica u paketu maksimalno mogli kupiti radnici??

stari moj koji si ti gotovan…pise se o tome na zadnjih 30 stranica, imas sve objave na zse (i kolko su kupili i kolko su smjeli nadokupit, i po kojim cjenama itd.)

Osobno vjerujem da radnici sigurno imaju još 70% u svojim rukama. No, činjenica je da ti nisu ni mislili prodat na ovim cijenama. Jer sjetite se da je cijena neko vrijeme padala….
Znači oni koji su htjeli prodat ili koji su morali to su i uradili. Ostali su odredili neke druge targete.
Mene su iznenadili, pogotovo kad je cijena bila ispod 60 kn, a oni se nisu spuštali ispod te granice već su se grupirali na 63, 64 i 65 kuna…

Osobno vjerujem da radnici sigurno imaju još 70% u svojim rukama. No, činjenica je da ti nisu ni mislili prodat na ovim cijenama. Jer sjetite se da je cijena neko vrijeme padala….
Znači oni koji su htjeli prodat ili koji su morali to su i uradili. Ostali su odredili neke druge targete.
Mene su iznenadili, pogotovo kad je cijena bila ispod 60 kn, a oni se nisu spuštali ispod te granice već su se grupirali na 63, 64 i 65 kuna…

Slazem se u potpunosti!

Mene nisu iznenadili.
Pa po 50 i kusur se prodavalo 2006. godine, kad je firma praktično bila u stečaju. Ide to vrlo brzo preko 100-tke

Uglavnom čvrsti asseti.........i nešto kartušine za razbibrigu

..opet nam se na belju dimi neka panceta…:)

New Report

Close