Malkice pokratio danas
Čisto da ovaj rast okrunim nečim opipljivim
Ako dođe do korekcije vraćam to natrag, ako ne..pare ću jednostavno spiskati [lol]
Mislim da će do revizije Crobexa tj. do ožujka konstantno gore, do cca 120 kn a onda je moguća slabija korekcija ali i još jači uzlet. [proud]
da, da Crobex su neki zaboraqvili, mora se još i OTP natrpati silom natrpati kad uvrste Belje unutra [cool]
Ste primijetili da se prodaje Ina i kupuje Belje? O čemu ti Ceha pričaš? to da će Belje u Crobi je sigurno….
@Lojtra o ovom:
Revizija Indeksa obavlja se po završetku trgovine, svakog trećeg petka u mjesecu ožujku i rujnu te se primjenjuje od sljedećeg trgovinskog dana.
Ukoliko se dionica isključuje iz Indeksa, u Indeks će se uključiti dionica s najvećim vaganim tržišnim udjelom.
U slučaju izvanrednih događaja koji mogu utjecati na realnost i vjerodostojnost indeksa CROBEX® u razdoblju između dviju redovitih revizija, Komisija za Indeks može izvršiti izvanrednu reviziju načina izračuna indeksa CROBEX®, na način da se nekoj dionici u Indeksu smanji težina ili da dionicu isključi iz Indeksa.
http://zse.hr/default.aspx?id=179
..šta tu nije jasno ?? ako si skupljao po 62-66 i sad prodaješ po 73..??!!! u roku 5-8 dana..
Tko sad prodaje Belje nema baš puno veze s investiranjem. [sad]
..šta tu nije jasno ?? ako si skupljao po 62-66 i sad prodaješ po 73..??!!! u roku 5-8 dana..
sve je jasno..jednostavno ovisi o afinitetima..burekdzije prodaju a oni koji zele vise (nazovim ih pohlepnijima u koje spadam i sam) im ne pada na pamet prodavat jer po nikojem kriteriju ova dionica nemoze biti ispod 100kn.
i u jeku ove krize je bila na 100 i spustila se na 60 tek kad su objavili za radnicke dionice..
pa prema tome meni puno vise logike ima ovo drzati nego prodavat..al oba su razsmisljanja legitimna i niko nikom nista ne garantira pa tako i neko ko misli da je bolje prodat neka proga…
samo ja ovo gledam ko penzioni fond a ne da zaradim par tisuca kuna i onda si kupim iphone.
Zagrebačka burza: Kupci navalili na Belje, cijena u prosincu uzletjela 26,8%
……
Da ponovimo još jednom, gotovo je sigurno da će Belje pri idućoj reviziji ući u sastav CROBEX-a a onda će vjerojatno i pozornost investitora biti trajno prisutna.
…..