BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Malkice pokratio danas
Čisto da ovaj rast okrunim nečim opipljivim
Ako dođe do korekcije vraćam to natrag, ako ne..pare ću jednostavno spiskati [lol]

sijem žito raste grahorica

Mislim da će do revizije Crobexa tj. do ožujka konstantno gore, do cca 120 kn a onda je moguća slabija korekcija ali i još jači uzlet. [proud]

ulovljen [lol]

od kud vam takve gluposti?

Ziher vam prate IP.
🙂

[/quote]

“The only way to get smarter is by playing a smarter opponent.”

da, da Crobex su neki zaboraqvili, mora se još i OTP natrpati silom natrpati kad uvrste Belje unutra [cool]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

al to tek u trećem mjesecu kad je revizija postoji kao mogućnost.

Ste primijetili da se prodaje Ina i kupuje Belje? O čemu ti Ceha pričaš? to da će Belje u Crobi je sigurno….

Tko sad prodaje Belje nema baš puno veze s investiranjem. [sad]

@Lojtra o ovom:

ceha, 30.12.2010. u 12:30
Revizije

Revizija Indeksa obavlja se po završetku trgovine, svakog trećeg petka u mjesecu ožujku i rujnu te se primjenjuje od sljedećeg trgovinskog dana.
Ukoliko se dionica isključuje iz Indeksa, u Indeks će se uključiti dionica s najvećim vaganim tržišnim udjelom.
U slučaju izvanrednih događaja koji mogu utjecati na realnost i vjerodostojnost indeksa CROBEX® u razdoblju između dviju redovitih revizija, Komisija za Indeks može izvršiti izvanrednu reviziju načina izračuna indeksa CROBEX®, na način da se nekoj dionici u Indeksu smanji težina ili da dionicu isključi iz Indeksa.

http://zse.hr/default.aspx?id=179

..šta tu nije jasno ?? ako si skupljao po 62-66 i sad prodaješ po 73..??!!! u roku 5-8 dana..

Tko sad prodaje Belje nema baš puno veze s investiranjem. [sad]

Ja sam skupljao po 57 ali mi ne pada prodavati. Pozdrav!

..šta tu nije jasno ?? ako si skupljao po 62-66 i sad prodaješ po 73..??!!! u roku 5-8 dana..

sve je jasno..jednostavno ovisi o afinitetima..burekdzije prodaju a oni koji zele vise (nazovim ih pohlepnijima u koje spadam i sam) im ne pada na pamet prodavat jer po nikojem kriteriju ova dionica nemoze biti ispod 100kn.
i u jeku ove krize je bila na 100 i spustila se na 60 tek kad su objavili za radnicke dionice..
pa prema tome meni puno vise logike ima ovo drzati nego prodavat..al oba su razsmisljanja legitimna i niko nikom nista ne garantira pa tako i neko ko misli da je bolje prodat neka proga…
samo ja ovo gledam ko penzioni fond a ne da zaradim par tisuca kuna i onda si kupim iphone.

Zagrebačka burza: Kupci navalili na Belje, cijena u prosincu uzletjela 26,8%

……
Da ponovimo još jednom, gotovo je sigurno da će Belje pri idućoj reviziji ući u sastav CROBEX-a a onda će vjerojatno i pozornost investitora biti trajno prisutna.
…..

Izvor:
http://www.seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-kupci-navalili-na-belje,-cijena-u-prosincu-uzletjela-26,8%25,102027.html

New Report

Close