Danas sam vidio u trgovačkom centru( i to jeftinijem, ktc-u) da je 1 kg brašna 6 kn. Ja mislio 4.
Treba se nakrcat Beljem koliko se god ima love..cijena hrane leti u nebo…
Danas sam vidio u trgovačkom centru( i to jeftinijem, ktc-u) da je 1 kg brašna 6 kn. Ja mislio 4.
Treba se nakrcat Beljem koliko se god ima love..cijena hrane leti u nebo…
zato što ti nisi par godina pravio kolače? [smiley]
nhf
6. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./SZIF D.D. 11.899 0,14
9. BORAS ARIJANA 10.322 0,13
5. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./SZIF D.D. 13.899 0,17
10. BORAS ARIJANA 8.322 0,10
dionice uvijek rastu stepenicama a padaju liftom… nakon 74 (ili 70 ili 80 – tako svejedno) će se malo izkorigirat jer uvijek ima onih koji će kapitalizirati dobit, ali takvi padovi su nebitni i na ovoj dionici imho samo dobra prilika za dokup
hoće li se iskorigirati do 50 gdje i dalje čekaju najveći luzeri ovog foruma [lol] a kad se sjetim pametovanja kako je jako loše bilo kupiti dok je bilo na 55. ajmo belje!
nekima je uvijek preskupo , uvijek čekaju niže… dok na kraju ne puknu i ne kupe na vrhu.
priča sa radnicima je najbolje što se dogodilo jer nam je pružila priliku kupiti jeftino od paničara a povećat će free float i likvidnost na dionici
a joj..kad se sjetim da sam sve prodao na 55 i cekao nize..a onda ipak usao na 58 kad je palo sa 65..huh, bio je zadnji cas..mada mi se ovo cini kao malo popravljanje ovogodisnjih rezultata i vjerovatno ce to nakon nove pasti.do kuda vidit cemo..sad bi mozda bilo pametno prodat pa kupit na malo nize…stoput sam imao takav osjecaj. nisam nikad prodavao jer nisam trejder e pa necu ni sad..nisam bas vican tome.
a joj..kad se sjetim da sam sve prodao na 55 i cekao nize..a onda ipak usao na 58 kad je palo sa 65..huh, bio je zadnji cas..mada mi se ovo cini kao malo popravljanje ovogodisnjih rezultata i vjerovatno ce to nakon nove pasti.do kuda vidit cemo..sad bi mozda bilo pametno prodat pa kupit na malo nize…stoput sam imao takav osjecaj. nisam nikad prodavao jer nisam trejder e pa necu ni sad..nisam bas vican tome.
Nisi nikad prodavao a u 1. rečenici si napisao da si prodao po 55. Joj, što ga ti lažeš… [shocked]
…jesam trader, al ovo ne prodajem…a uostalom imam tolko da mi mrvičak fali za top 10 [lol]
… i da hoću s tim nemrem trejdat…
Dobro je to da će radnici brzo završiti s rasprodajom, danas su požurili da imaju za režije a bogami ove godine će se i počastiti sa dočekom. Kad dionica bude 300 kn, reći će a tko je to znao..hahahahaah [lol]
Nisi nikad prodavao a u 1. rečenici si napisao da si prodao po 55. Joj, što ga ti lažeš… shocked
pa bas zato..to je iznimka koja potvrdjuje pravilo..u 3.5g nisam prodao niti jednu jedinu dionicu belja..samo skupljao..i onda ne znam sta mi bi da idem prodavat na 55..mislio sam da ce zveknut jos 30% sto posto…to je bilo prvi i zadnji put..odnoso zadnji put sigurno nece biti do 150kn…a pricekat cemo ta buduca izvjesca..cini mi se da bu tu u buducim godinama bilo dobiti debelo preko 100mil kn ako je vec prosle bilo 64…mislim ipak da ispod 200kn ovo necu prodavat…
Dugoročno ulaganje je najbolja investicija—nemaš brige samo čekaš svoju cijenu koju si odredio..
nekima je uvijek preskupo , uvijek čekaju niže… dok na kraju ne puknu i ne kupe na vrhu.
smjesno je to da…bilo je na 65 ovi ga cekali na 62 i kao ne daju kunu vise..onda ode na 70 oni se postave na 65. pa ode za 74 evo ih na 70..i stalno cupkaju iza i cekaju da ih poklopi..ako je za trejdanje i za burek onda ajde…al svi vide da ce ovo do 100tke kad tad i ako mislis imat ovo makar i srednjerocno onda mi takav stav stvarno nije jasan..