BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ja sam u blje od prvog radnickog paketa
tamo davno, par godina prije no je todoric usao u blje.
onda su nam prodavali za 5 kn/kom. 🙂

Trenutno su mi malo mixed osjecaji vezano uz blje, pa je dobro
da odoh na go,
zelim da cvjeta ali sam i pist jer me tjeraju……..

do nove i u novoj,
svima sve najbolje.

Beljac

@Dunlop

Da je Bakić podebljao se vidi iz topa 10…Isto tako i za ostale sudionike topa 10…Za radničke pakete govorim iz iskustva gledanja u trgovinu svakog dana. Pogledaj i zbrajaj koliko 939-ica i 626-ica sada prolazi…Jedna dve dnevno..Prije je to bio svaki drugi nalog…

Beljac, i s moje strane hvala na ovim iscrpnim informacijama o Belju….Samo nastavi ovdje čim bude nešto bitno…

Pozdrav,

Pogledaj i zbrajaj koliko 939-ica i 626-ica sada prolazi…Jedna dve dnevno..Prije je to bio svaki drugi nalog…

to se slazem..ali te 939-tice i 626-tice znaju biti i od nekih sa strane da bi se prikazalo kao da radnici prodaju…mislim da je dosta dionica prodano ali mislim da ih je jos podosta u njihovim rukama samo sta ne zele prodati…

Ajmo danas ostat iznad crte. [wink]

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Zastavica? [smiley] [thumbsup]

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

ovo je lijepo..ha ha!

“The only way to get smarter is by playing a smarter opponent.”

ovo je lijepo..ha ha!

ne znam..meni su uvjek pomjesani osjecaji kod rasta..mjesa se sreca i jad sta nemam vise para da ulozim na ovim smjesnim razinama

ovo je lijepo..ha ha!

ne znam..meni su uvjek pomjesani osjecaji kod rasta..mjesa se sreca i jad sta nemam vise para da ulozim na ovim smjesnim razinama
[/quote]
ima ko će uletit na ovim razinama, ne brini.

Isti rasplet danas ko na ddjh! [thumbsup]

mozda sutra!

“The only way to get smarter is by playing a smarter opponent.”

mozda sutra!
[/quote]
To sam i mislio. Sutra! [thumbsup]

Ovi radnici se puću ko Indijanci dok ih vojska mitraljezira a njima nikad kraja.
Ali sve ima kraj pa i radnici. Jel neko izračunao na koliko ulaze fondovi, tj. kolika mora biti tržišna kapitalizacija da fondovi smiju kupovati. Zaboravio sam..

New Report

Close