da nema radničkih dionica tko zna gdje bi ovo otišlo. Ovako većina čeka tih 40 kuna koje vise kao mač nad glavom….
Lijepo li je grickat Belje pancetu i gledat ovaj rast danas [thumbsup]
nije ovo još nikakav rast, ja počinjem rezti pancetu kad probijemo 80 kn [lol]
a jesam pogodio trenutak kad se ponovo ukrcat 🙂
mada mislim da netreba ocekivati pravocrtan rast a pogotovo ne ovako strm..bice tu jos turbulencija..
meni bi dugorocno odgovaralo da se jos zadrzi na ovim cjenama da se jos mogu ukrcati jer mi se cini kad to ode na logicnije cjene da cemo sa sjetom gledat tih 60tak kuna i tuci se po glavi sta nismo i djedovinu ulozili.
Ovo je stvarno lijepo gledati, pogotovo kad znam da mi je ovo druga dionica ikad kupljena na burzi.. he he
A jesu bezobrazni ovi kupci..
Ne daju malim ulagačima da se ukrcaju polako [lol]
al premali love od ine se vraca nazad na burzu..sve skupa na burzi 89mil a na ini 73…znaci samo se 16 mil vratilo nazad..a i bez ine bi promet bio preko 10tak mil..nije mi jasno sta rade ljudi s tim parama..prodaju inu i onda u carapu [undecid]
al premali love od ine se vraca nazad na burzu..sve skupa na burzi 89mil a na ini 73…znaci samo se 16 mil vratilo nazad..a i bez ine bi promet bio preko 10tak mil..nije mi jasno sta rade ljudi s tim parama..prodaju inu i onda u carapu [undecid]
prodaju INU pa ostave pare na računu jer čekaju neki extra popust….dok im se ne dogodi nova "Prva generacija" pa izgube sav keš!
Bolje kupit Belje pa bar znadeš da imaš kvalitetu koju ti nitko ne može oduzeti [thumbsup]
kolega gledajte u postocima, nek se vrati samo 20% od 8% ine to je skoro pa kao ovogodisnje trgovanje.
ma cisto gledam trgovanje prije i sad..prije je i bez ove ine bilo 20tak milijona dnevno (dobro sad je 40)..plus minus..a sad kad je na trzistu svaki dan dnevno 200tinjak miliona kuna promet se poveca za 10-20mil…cini mi se premalo
kolega gledajte u postocima, nek se vrati samo 20% od 8% ine to je skoro pa kao ovogodisnje trgovanje.
1. AGROKOR D.D. 5.579.663 67,92 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 658.736 8,02 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3. GAŠPAR ANTE 121.132 1,47 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 34.136 0,42 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
5. ERSTE VRIJEDNOSNI PAPIRI ZAGREB D.O.O. 11.030 0,13 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
6. PBZ D.D. 10.720 0,13 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
7. CREDO BANKA D.D. 10.176 0,12 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
8. PODRAVSKA BANKA D.D. 7.978 0,10 Skrb. račun KOPRIVNICA, HRVATSKA
9. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 7.710 0,09 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
10. BAKIĆ NENAD
oho, novi gost u prvih 10. obicno se iza ovog skrbnickog zagrebacke banke krije njihov fond..
u svakom slucaju ljepo je vidjeti stalnog podupiratelja todorica u prvih 10. gdje su oni tu je i zarada
danas skoro 40.000 komada, sa 2,6 milja kuna nadmašen je jučerašnji promet. novi igrači ulaze u top 10….kako god da okrenem, ovo se ne isplati prodavati prije 75-80 kn….ako još malo padne, dokup i to je to [thumbsup]
1. AGROKOR D.D. 5.579.663 67,92 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 658.736 8,02 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3. GAŠPAR ANTE 121.132 1,47 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 34.136 0,42 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
5. ERSTE VRIJEDNOSNI PAPIRI ZAGREB D.O.O. 11.030 0,13 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
6. PBZ D.D. 10.720 0,13 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
7. CREDO BANKA D.D. 10.176 0,12 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
8. PODRAVSKA BANKA D.D. 7.978 0,10 Skrb. račun KOPRIVNICA, HRVATSKA
9. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 7.710 0,09 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
10. BAKIĆ NENAD
oho, novi gost u prvih 10. obicno se iza ovog skrbnickog zagrebacke banke krije njihov fond..
u svakom slucaju ljepo je vidjeti stalnog podupiratelja todorica u prvih 10. gdje su oni tu je i zarada
Tek sad vidim da sam nakratko bio među ovm desetkom…
[proud]