BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ja sam se ukrco nazad..nekako ne vjerujem u neku veliku rasprodaju radnika..nije to ista situacija kao na HT-u i ostalim ipo-ima..ovdje su svi radnici vise manje na istom mjestu i razgovaraju..vise manje sigurno postoji neko suglasje izmedju njih o vrijednosti dionice i ne vjeruje da im se bas svima tolko zuri kad svi znaju da je bv ove dionice 100kn..a bogami znaju i za potencijal. rade tamo i sve vide kolko se ulaze…
mislim da samo neki malo veci pad crobexa moze ovo gurnut ispod 50 kn ako i tolko.
mozda sam se zezno ko i kad sam prodao na 55 al vise ne prodajem ni mrtav..samo dokup..
tako i tako mi je ciljana vrijednost ove dionice debelo preko 100kn i svejedno je kupio je na 58 ili 48…

da te nema, trebalo bi te izmislit, dunlop. [lol]

ja sam se ukrco nazad..nekako ne vjerujem u neku veliku rasprodaju radnika..nije to ista situacija kao na HT-u i ostalim ipo-ima..ovdje su svi radnici vise manje na istom mjestu i razgovaraju..vise manje sigurno postoji neko suglasje izmedju njih o vrijednosti dionice i ne vjeruje da im se bas svima tolko zuri kad svi znaju da je bv ove dionice 100kn..a bogami znaju i za potencijal. rade tamo i sve vide kolko se ulaze…
mislim da samo neki malo veci pad crobexa moze ovo gurnut ispod 50 kn ako i tolko.
mozda sam se zezno ko i kad sam prodao na 55 al vise ne prodajem ni mrtav..samo dokup..
tako i tako mi je ciljana vrijednost ove dionice debelo preko 100kn i svejedno je kupio je na 58 ili 48…

Dobro se vratio kolega Dunlop
Teško je ovdje kratkoročno predvidjeti išta
Tako da ni krivi koraci nisu neočekivani
Previše je zainteresiranih a dionica malo..sredstva se ne biraju
A plaćeni drukeri odrađuju svoje uredno
Stoga samo fundamente pratiti..kratkoročne pomake u bilo koju stranu zanemariti..naoružati se strpljenjem i najbitnije od svega…slušati samo sebe
Sretno

sijem žito raste grahorica

ma vise ne izlazim nema boga..uzelo mi godinu zivota kad sam izaso na najmanjom vrijednosti u povjesti (a bio sam strpljiv 3g) a ono skocilo 15% u 2 dana.. jer sam se polakomio i mislio skoro 100% da ce pasti do 40kn. Sad nek padne. bas me zaboli…imam jos nesto kesa, al cisto sumnjam da ce to tolko nisko…
pa nema tih radnika tolko puno..i nije svima hitno i nisu svi bas tolke budale da prodaju..ovdje vidim svi samo broje kolko je dionica izaslo. pa ko kaze da ce oni bas svi prodat..a i dobro neko rece. kad dodje lova od ine to su 2 nove milijarde na trzistu i traze da se ukrcaju.
a ja cu ciganit za 10kn vise manje a ocekujem da dodje do 100 samo tako ..mozda ne u hipu jer ce sigurno biti trejdera koji ce stopat al ce se zato fondovi punit…

pa 100kn je bila prije ove objave za tih 30kn. znaci skoro u jeku najvece krize se popela do 100.

Što jedna informacija napravi od burze!
Perspektivu ?

fino danas raste Belje na velikom prometu, ovo više ne kupuju mali igrači, osjeća se ulazak nekog fonda domaćeg ili stranog: 36.939 komada danas (2,3 milijuna kuna prometa). ako ovako nastave, uskoro bi na red mogla doći kota 70 kn [thumbsup]

pisanje na forumu nije savjet za ulaganje ili K-P dionica!

fino danas raste Belje na velikom prometu, ovo više ne kupuju mali igrači, osjeća se ulazak nekog fonda domaćeg ili stranog: 36.939 komada danas (2,3 milijuna kuna prometa). ako ovako nastave, uskoro bi na red mogla doći kota 70 kn [thumbsup]

Ta kota od 70 kn bi mogla bit ugrožena do kraja tjedna!

[thumbsup]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Tehnički Belje izgleda savršeno…Sve prepreke rastu su probijene…Fundamentalno još bolje…Između redaka izvještaja se vidi firma s velikom perspektivom…
Nedavno sam kolegama s foruma rekao da se ne bi iznenadio ni dobiti od 200 mil. na kraju godine ni pozitivnoj nuli…Sve ovisi kako nekom paše…No, ono što je bitno izvještaji itekako imaju podlogu i za ovo prvo…
Gdje bi onda cijena ovoj dionici bila ??

Ova cijena Belja po kojoj se sada prodaje je stvarno smješna i sasvim sigurno ovo ne bi doživjeli da nema radničkih dionica.

Ovakva fluktuacija cijene je dušu dala za trejdanje , ali treba biti oprezan da ti ovo ne pobjegne…Ovakva prilika se ne ukazuje često…

slažem se s flyerom
također je bitno da cijena ne raste prenaglo pa se ulagači mogu polako uključivati za razliku od npr. IGH koji je napumpan na malim prometima sa 1130 na 1700 kn i ljudima više nije na kraj pameti ulaziti u IGH.
radničke dionice očito više nisu bauk, oni koji su htjelo prodati već su prodali, prometi su ogromni zadnjih mjesec dana i sad samo treba ugodno i strpljivo čekati rast na 70-80 kn

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

slažem se s flyerom
također je bitno da cijena ne raste prenaglo pa se ulagači mogu polako uključivati za razliku od npr. IGH koji je napumpan na malim prometima sa 1130 na 1700 kn i ljudima više nije na kraj pameti ulaziti u IGH.
radničke dionice očito više nisu bauk, oni koji su htjelo prodati već su prodali, prometi su ogromni zadnjih mjesec dana i sad samo treba ugodno i strpljivo čekati rast na 70-80 kn

Je baš je cilj da se uključi što više ulagača?
Najbolje da otvore S.O.S. telefon da im možemo sugerirati koliko koji dan da kupe ili nazoveš i pristojno zamoliš da uspore s rastom da se ulagači ukrcaju??
Cijena ne raste naglo zato što na ovim razinama ima sasvim dovoljno prodavača..to je vidljivo iz prometa
Belje je, po mome mišljenju, odlično ulaganje
Samo se struktura dioničara mora izmjeniti..dok se to ne dogodi bilo kakve prognoze su bezpredmetne

sijem žito raste grahorica

Evo i jedan graf. U petak smo probili trend liniju pada. Idemo li prema 74 kn?

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Lijepo li je grickat Belje pancetu i gledat ovaj rast danas [thumbsup]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

New Report

Close