BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

malibu svaka cast na obavijesti!!!!!!!!evo ti stotka zasluzio-la si jeden malibu

http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=114664

baš ću zvati u Ameriku da vidim po kojoj cijeni se prodaju

Malo statistike.
Od kad su se radnici pridruzili prodaji proslo je 310 642 kom uz prosjecnu cijenu 59,91 kn.

Netko je u zadnjih par dana branio cijenu. Prvo na 60 kn pa na 59 kn i danas na 58 kn. U pon/uto brane na 57? [smiley]

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Malo statistike.
Od kad su se radnici pridruzili prodaji proslo je 310 642 kom uz prosjecnu cijenu 59,91 kn.

Netko je u zadnjih par dana branio cijenu. Prvo na 60 kn pa na 59 kn i danas na 58 kn. U pon/uto brane na 57? [smiley]

isto radnici , oni koji nisu htjeli kupiti po 30

Daj bože da si u pravu…ja bih na cijenama od 50 kn ulozio ozbiljnu lovu(za mene) u belje

[thumbsup] čeka nas više te razine, čemu se žuriti sada dok ima još mesa za prodati

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Realnost je da je Toda u dugovima, a kamate pritišću!
Možemo očekivati daljnji pad do 42-43kn gdje bi se obrana mogla konsolidirati.

Strpljivo čekam LKPC na 400kn.

opet ti Bole bacaš bombe, izvadi osigurač, nema efekta

[/quote]
Prijatelji moji bombe su već bačene, stoga nije potrebno o tome govoriti, tj. pisati!!!! 😉

[/quote]
Prijatelji moji bombe su već bačene, stoga nije potrebno o tome govoriti, tj. pisati!!!! 😉
[/quote]
Gdje god otišla cijena siguran sam da će se kupci pobrinuti da iznenade mnoge..kao i do sada
Eto usput i jedna vijest iz crne kronike..
http://www.glas-slavonije.hr/vijest.asp?rub=8&ID_VIJESTI=133494
Ti bombaš nemoj u baranju sa tim svojim arsenalom..i njih će ti ukrasti:)..stari dobri slavonski lopovi, kad kradu ne biraju..od bombe do helikoptera..samo da se uzima

sijem žito raste grahorica

Još riješite ovog s 3000 na 55 HRK i eto me.

Još riješite ovog s 3000 na 55 HRK i eto me.

Taj je pobjegao. Ostala samo tisucica.

Omjer kupnja/prodaja: 6 685/52 067.

Jucer zavrsilo ispod -61,80% od proslog vrha. Moglo bi ovo i prema 54 kn. A ako probije mozda ide i prema 46 kn.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

[/quote]
[/quote]
Gdje god otišla cijena siguran sam da će se kupci pobrinuti da iznenade mnoge..kao i do sada
Eto usput i jedna vijest iz crne kronike..
http://www.glas-slavonije.hr/vijest.asp?rub=8&ID_VIJESTI=133494
Ti bombaš nemoj u baranju sa tim svojim arsenalom..i njih će ti ukrasti:)..stari dobri slavonski lopovi, kad kradu ne biraju..od bombe do helikoptera..samo da se uzima
[/quote]

ovi jadni organizirani (10 osoba) pa jedva 100 000, od toga pumpa za fekalije, meni to vuče na sakupljače sekundarnih sirovina, u sekundi popale što valja,
ali što je sa onima koji neorganiziranima što odnesu po 100 mil.

New Report

Close