baš ću zvati u Ameriku da vidim po kojoj cijeni se prodaju
Malo statistike.
Od kad su se radnici pridruzili prodaji proslo je 310 642 kom uz prosjecnu cijenu 59,91 kn.
Netko je u zadnjih par dana branio cijenu. Prvo na 60 kn pa na 59 kn i danas na 58 kn. U pon/uto brane na 57? [smiley]
Malo statistike.
Od kad su se radnici pridruzili prodaji proslo je 310 642 kom uz prosjecnu cijenu 59,91 kn.
Netko je u zadnjih par dana branio cijenu. Prvo na 60 kn pa na 59 kn i danas na 58 kn. U pon/uto brane na 57? [smiley]
isto radnici , oni koji nisu htjeli kupiti po 30
Daj bože da si u pravu…ja bih na cijenama od 50 kn ulozio ozbiljnu lovu(za mene) u belje
[thumbsup] čeka nas više te razine, čemu se žuriti sada dok ima još mesa za prodati
Realnost je da je Toda u dugovima, a kamate pritišću!
Možemo očekivati daljnji pad do 42-43kn gdje bi se obrana mogla konsolidirati.
opet ti Bole bacaš bombe, izvadi osigurač, nema efekta
[/quote]
Prijatelji moji bombe su već bačene, stoga nije potrebno o tome govoriti, tj. pisati!!!! 😉
[/quote]
Prijatelji moji bombe su već bačene, stoga nije potrebno o tome govoriti, tj. pisati!!!! 😉
[/quote]
Gdje god otišla cijena siguran sam da će se kupci pobrinuti da iznenade mnoge..kao i do sada
Eto usput i jedna vijest iz crne kronike..
http://www.glas-slavonije.hr/vijest.asp?rub=8&ID_VIJESTI=133494
Ti bombaš nemoj u baranju sa tim svojim arsenalom..i njih će ti ukrasti:)..stari dobri slavonski lopovi, kad kradu ne biraju..od bombe do helikoptera..samo da se uzima
Još riješite ovog s 3000 na 55 HRK i eto me.
Još riješite ovog s 3000 na 55 HRK i eto me.
Taj je pobjegao. Ostala samo tisucica.
Omjer kupnja/prodaja: 6 685/52 067.
Jucer zavrsilo ispod -61,80% od proslog vrha. Moglo bi ovo i prema 54 kn. A ako probije mozda ide i prema 46 kn.
[/quote]
[/quote]
Gdje god otišla cijena siguran sam da će se kupci pobrinuti da iznenade mnoge..kao i do sada
Eto usput i jedna vijest iz crne kronike..
http://www.glas-slavonije.hr/vijest.asp?rub=8&ID_VIJESTI=133494
Ti bombaš nemoj u baranju sa tim svojim arsenalom..i njih će ti ukrasti:)..stari dobri slavonski lopovi, kad kradu ne biraju..od bombe do helikoptera..samo da se uzima
[/quote]
ovi jadni organizirani (10 osoba) pa jedva 100 000, od toga pumpa za fekalije, meni to vuče na sakupljače sekundarnih sirovina, u sekundi popale što valja,
ali što je sa onima koji neorganiziranima što odnesu po 100 mil.