BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ili ce belje biti katastrofa( svi ce kupiti po 40-50 kn i cekati rast, kojeg nece biti godinama) ili cijena uopce nece pasti do tamo…
Previše vas se napikiralo na belje, tako da tu nešto ne štima…nemre to ispast kak svi planirate

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

da li ce biti best buy…dugorocno najvise ovisi o poslovanju belja a ne vlasnickoj strukturi

upravo tako. a vlasnička struktura sada nam kratkoročno omogućuje da dionicu kupimo jeftinije nego bi inače mogli

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

dokle god firma dobro posluje vlasnicka struktura minorty shareholdera je apsolutno nebitna.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

sto se tice stanja u firmi, svatko onaj koji je blizu Belja ili u Belju, kao ja, jasno mu je koliko ta firma ima perspektive jer ulaze se vise no ikada, na svim stranama se negdje radi, to nije upitno.
BELJE je Baranja…..dugorocno tu nema greske.
ja osobno ovih 939, zaboravljam na njih par godina.
no zelio bih reci jednu cinjenicu sto mislim da je vazna, a to je da blje do kraja godine zeli smanjiti broj radnika za cca 250 (nazalost i moje radno mjesto je upitno), pored toga radi se nova sistematizacija radnih mjesta, dakle za ocekivati je da ce i slijedece godine doci do promjena u broju zaposlenih. To svi znaju i strepe zbog toga.
Opca atmosfera u firmi sto se tice dionica je ta da ljudi jedva cekaju "te papire" koji trebaju stici na kucne adrese. Jako je mali broj onih koji znaju postupak kako, gdje, u vezi prodaje dionica (HT sindrom).
"papiri" jos nisu stigli(evo prosao postar maloprije:) no receno je da tko god ima pin(skdd) da moze raspolagati s njima.
Neki jos uvijek vjeruju u pricu koja je kruzila fimom da ce Gazda otkupiti svima za 100kn. 🙂
Jucer u firmi je bilo veliko iznenadjenje kako to odjednom tako puno pala dionica.
🙂
ja osobno za dokup ih cekam ispod 50.

Sa ovakvim prometom trebet će 3 mjeseca da se ovo očisti i dođe na zelene grane. Ovih dana na Belju oprez. Kada krene navala bit će ga i po 35 kn.

Sa ovakvim prometom trebet će 3 mjeseca da se ovo očisti i dođe na zelene grane. Ovih dana na Belju oprez. Kada krene navala bit će ga i po 35 k Pa neće svi radnici prodat svoje dionice Svaki od njih je u boljoj situaciji od većine građana Hrvatske Plaća solidna redovna život jeftiniji od većeg djela Hrvatske a što je najvažnije znaju što posjeduju i perspektivu firme

http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=112907

Čobanković trkelja bez veze. Hrvatska je regionalni lider-ali u uvozu tuđeg smeće, pa sjetite se samo priča sa uvoznim mesom (što nažalost direktno pogađa i Belje), a o uvozu voća i ostalog da se i ne priča. Uostalom koliko domaćag možete naći u Lidlu ili Bili, pokušajte negdje kupiti domaće lignje ili svježu ribu. Friška figa – sve naše dobro završi u izvozu, a mi papamo treću klasu. Prošli tjedan u Bili je bila akcija mandarina, 4,99 kn/kg, a nisi mogao naći krupniju od 5 cm.

Pa neće svi radnici prodat svoje dionice Svaki od njih je u boljoj situaciji od većine građana Hrvatske Plaća solidna redovna život jeftiniji od većeg djela Hrvatske a što je najvažnije znaju što posjeduju i perspektivu firme

Iznenadio bi se kada bi znao tko će sve prodati dionice…
Rasprodaja još nije počela jer mnogi ćekaju obavijest iz SDA pa da posjete brokere…
Živi bili pa vidli…

"Cinik je osoba koja zna cijenu svega, no ne zna vrijednost nićega."

sto se tice stanja u firmi, svatko onaj koji je blizu Belja ili u Belju, kao ja, jasno mu je koliko ta firma ima perspektive jer ulaze se vise no ikada, na svim stranama se negdje radi, to nije upitno.
BELJE je Baranja…..dugorocno tu nema greske.
ja osobno ovih 939, zaboravljam na njih par godina.
no zelio bih reci jednu cinjenicu sto mislim da je vazna, a to je da blje do kraja godine zeli smanjiti broj radnika za cca 250 (nazalost i moje radno mjesto je upitno), pored toga radi se nova sistematizacija radnih mjesta, dakle za ocekivati je da ce i slijedece godine doci do promjena u broju zaposlenih. To svi znaju i strepe zbog toga.
Opca atmosfera u firmi sto se tice dionica je ta da ljudi jedva cekaju "te papire" koji trebaju stici na kucne adrese. Jako je mali broj onih koji znaju postupak kako, gdje, u vezi prodaje dionica (HT sindrom).
"papiri" jos nisu stigli(evo prosao postar maloprije:) no receno je da tko god ima pin(skdd) da moze raspolagati s njima.
Neki jos uvijek vjeruju u pricu koja je kruzila fimom da ce Gazda otkupiti svima za 100kn. 🙂
Jucer u firmi je bilo veliko iznenadjenje kako to odjednom tako puno pala dionica.
🙂
ja osobno za dokup ih cekam ispod 50.

Bravo kolega, informacija prava, iz prve ruke [thumbsup]

"Cinik je osoba koja zna cijenu svega, no ne zna vrijednost nićega."

Izjave Čobankovića nikad nisu imale nikakvo značenje, jer da čovjek ne zna svima je jasno.
Zabrinjavajuće je da je dug Belja preko 180% i da je likvdnost jako nisko, samo 0,67.

26.11.2010 - Dan D

Troškovi osoblja su u godinu dana porasli 10 mil. HRK, kako se tu sad ukpala masovno otpuštanje odjednom?

New Report

Close