Firma je predobra? A zaduženost preko 170%. Previše za jednu firmu ove branše.
Bit će radnicima dobit i od 30% odlična. Velika količina se i mora prodati i bit će opet daj što daš, pogotovo jer neki ne mogu živjeti od plaće. Vrijeme akumulacije će ovdje znatnije potrajati.
split009jr
Iz vlastitog iskustva znam da su ulaganja u modernu poljoprivrednu proizvodnju vrlo velika,a
povrat relativno spor.
Belje je prodano prije nekoliko godina za 1 kunu kao enormni gubitaš od strane Države.
Danas društvo posluje sa (doduše malom) dobiti!Uložene su milijarde kuna! I dalje se ulaže.
Vrednost društva je ogromna (uz odgovarajuće nužno zaduživanje).
Sam Todorić će sigurno kupovati dionice kao i fondovi!To čini u Žitnjaku.To će činiti i u Vupiku.
I očito i nekolicina nas forumaša će kupovati dionice Belja.
Pozdrav
Mislim da je pad na 45-50 kn neminovan kad radnici krenu rasprodavati, ipak ovo nisu vremena da se dionice kupe pa drže godinama, keš je svima najdraži.
počela prodaja radničkih paketa. ovih 939 kom. odgovara maksimalno mogućem upisu.
bum tres po bidu.
Istina na Belju je započeo pravi potop.
počela prodaja radničkih paketa. ovih 939 kom. odgovara maksimalno mogućem upisu.
bum tres po bidu.
to je tek početak, sad treba čekati da cijena bude oko 45 kn pa početi s laganom kupnjom [thumbsup]
očito je da se neće forsirati obrana cijene već će pustiti da padne, pa oni kojii su zainteresirani ući na nižim razinama. zaista me ne bi čudilo da uskoro vidimo naloge od par desetaka tisuća komada na razinama 40+
ja kupio 2x 100 kom po 57 kn…tek tolko da napravim prvi korak u belju
Nisu radnici bedasti? Pa ja sam rekao da nisu. Vidi se po tome da nisu jer prodaju.
Ajde Delux sad ćemo vidjeti tvoje znanje. Ak si falija tu onda si i kod HDEL-a.
čovjek je rekao da su mu prvi koraci, dakle kupovat će i niže zasigurno, čemu odmah gorčina kolega lojtra.
uostalom snupy ima pravo, ovo će potrajati mjesecima, ali kupovat će uskoro i OTP indeksni jer belje s ovim porastom likvidnosti i smanjenjem FF neće dugo čekati na crobex [wink]
bum tres po bidu.
Trebali su im staviti lock up period ovisno o količini, ovako će biti toga mjesecima!