BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kako odmah? burza radi od 10.00 sati

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

kako odmah? burza radi od 10.00 sati

Pa ja kupujem prek oglasnika… [wink]

Ode Ilirika….

Čini se [lol]
Bit će zanimljivo vidjeti u petak tko je to kupio…

Ode Ilirika….

A dolazi opet Škojo

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

…ne znam ko dolazi, al’ izgleda da se Ilirika prepala novih dioničara….

Ode Ilirika….

sigurno?
mozda je to vec grupa radnika prodala u paketu?

ilirika se prepala hrvatske

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

to je sigurno razlog, ali čim su utopili cijelu količinu u jednoj transakciji nije loša naznaka, dugoročno gledajući, privatna osoba zna da je u prednosti nad fondom koji kratkoročno može otići znatno u minus na određenom sektoru ulaganja. Ali opet Belje je bilo oko 1,5% imovine Ilirike. Stavite se u poziciju radnika, ipak je trenutno brza zarada u pitanju, 100% profita u par dana. Bit će navala sasvim sigurno na bid, a koliko će dozvoliti da sklizne pitanje je velikih. I njima je u interesu da nadokupe jeftino jer ova firma je top10 pick na zse srednjeročno. Sve u svemu čekaju nas likvidna i volatilna vremena na blje-r-a.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

ne vidim gdje je problem iako ga uvijek pokusavate pronac…..

New Report

Close