BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Prolistati nekoliko stranica i naci cete

Nije bolest sve što boli

http://www.zse.hr/default.aspx?id=32432

priblizava se

Radnici Belja od HFP-a preuzeli 14,55 posto dionica tvrtke

Uprava tvrtke Belje danas je putem Zagrebačke burze izvijestila da je jučer, 12. listopada, od Hrvatskog fonda za privatizaciju zaprimila Tabularnu ispravu kojom HFP izjavljuje da je 1.448 radnika ispunilo obveze iz Ugovora o prodaji i prijenosu dionica čime su stekli ukupno 1,159.129 dionica Belja nominalne vrijednosti 119,512.900 kuna.

Nakon navedenog otpuštanja, što predstavlja 14,55 posto ukupnog broja glasačkog prava Belja, Hrvatski fond za privatizaciju smanjio je broj glasačkih prava s 22,54 na 7,99 posto i sada u vlasništvu ima ukupno 656.858 redovnih dionica Belja.

U odvojenom priopćenju sa ZSE-a se navodi da je Stanko Dabić, voditelj odjela materijalne imovine Belja prijavio stjecanje 939 komada dionica navedenog društva temeljem Ugovora o prodaji i prijenosu dionica s HFP-om od 30. kolovoza 2010.godine, a na temelju Odluke Vlade RH o načinu prodaje, cijeni i uvjetima prodaje dionica Belja od 10. lipnja 201. godine. koje čine 0,0001 posto temeljnog kapitala i daju 0,0001 posto glasova na Glavnoj skupštini.

Nakon navedenog stjecanja Dabić posjeduje 979 komada dionica društva koje čine 0,0001 posto temeljnog kapitala i daju 0,0001 posto glasova na Glavnoj skupštini.

(pd)

da li netko ima informaciju o tome da li postoji neki vremenski period u kojem radnici ne smiju prodavati dionice,
meni se čini obzirom da piše kako se smiju upisati kao vlasnici u sda da toga nema

burza je mjesto gdje siromašni "dolaze" loše obučeni a odlaze goli i bosi. žalosno ali istinito.

kolika je ta cijena po kojoj kupuju radnici???

30 kn. ali bitnije je po koliko će prodavati…a i ja mislim da lock up perioda nema.

1,159.129 dionica Belja prešlo je u ruke radnika [shocked]
e kad se to počne slijevati na burzu [cry]

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

ma to je divno a ne za plakati fauste55.
recimo da prodaju po cca 50 kuna što je više nego dobra zarada za preko noći (siguran sam da će bar 30 posto njih prodavati jer su statistički gledano vjerojatno u besparici) biti će to sjajna prilika za kupovinu.
nakon toga treba biti strpljiv i čekati ulazak u eu.
onima koji malo bolje poznaju cijene poljoprivrednog zemljišta u eu jasno je da su trenutne cijene takvog zemljišta u lijepoj našoj 4x manje nego u eu.
eto prvog razloga za kupnju belja a da ne pričamo o perspektivi prehrambene industrije tipa belje koje slovi za jedno od najmodernije opremljenih poduzeča u ovom sektoru.

burza je mjesto gdje siromašni "dolaze" loše obučeni a odlaze goli i bosi. žalosno ali istinito.

Oni koji malo bolje poznaju Belje znaju da većina zemljišta nije njihova nego unajmljena.
Nažalost.
Imam Belje, naravno da ne prodajem ali ću nadokupiti po nižoj cijeni.

Mislim da nema nikakvog ograničenja kod prodaje…barem nije nigdje pisalo, tako da bi radnici ako žele mogli odmah prodavati…

Mean people suck and nice people swallow!

slabo ćete vidjeti radničkih dionica bar ne tako brzo

slabo ćete vidjeti radničkih dionica bar ne tako brzo

to se brzo proknjiži u SKDD, ovisi samo jel radnicima hitno za vratiti pare kojima su kupili dionice pa če prodavat

PROKLETE JUDE I VAŠE ŠKUDE, PRODALI STE NAŠU HRVATSKU U ZLOSRETNU UNIJU...

da li netko ima informaciju o tome da li postoji neki vremenski period u kojem radnici ne smiju prodavati dionice,
meni se čini obzirom da piše kako se smiju upisati kao vlasnici u sda da toga nema

Radnici mogu odmah prodati…To je provjereno…

New Report

Close