Rezultate još nitko nije komentirao..dobit 3 milje, dakle još uvijek gubit od 145 milja iz prethodnih godina. Ovim tempom još godine i godine treba da smo na nuli. Plus radničke dionice ..loše, loše…
Rezultate još nitko nije komentirao..dobit 3 milje, dakle još uvijek gubit od 145 milja iz prethodnih godina. Ovim tempom još godine i godine treba da smo na nuli. Plus radničke dionice ..loše, loše…
Nemoj brinuti prava dobit dolazi u drugom djelu godine Vidiš da je i ova od 3 milje plus naspram lani Cijena pšenice veća sada 50% od lani a do kraja godine i duplo Iz Agrokora izjavili da imaju nikad veći promet u 7 mj a tu je sigurno i naše Blje Tako da za promet a stim i za dobit nema brige
Nemoj brinuti prava dobit dolazi u drugom djelu godine Vidiš da je i ova od 3 milje plus naspram lani Cijena pšenice veća sada 50% od lani a do kraja godine i duplo Iz Agrokora izjavili da imaju nikad veći promet u 7 mj a tu je sigurno i naše Blje Tako da za promet a stim i za dobit nema brige
[/quote]
SAMO SE TI TJEŠI!!! RADNICI ĆE UČINITI SVOJE!
kolega umjesto da gubite vrijeme na forumu korisnije bi bilo da malo proučite što je bilanca, račun dobiti, kapital, dobit, itd… a za početak možda što je dionica
ima li netko saznanja kakav je bio interes za upis dionica od strane radnika
upis je završio krajem srpnja
i zna li netko uopće o lockupu, ovdje mi se čini da ga uopće nema jer se nigdje ne spominje u pozivu
ja sam uzeo primjer kod HT-a gdje je sve vidljivo iz poziva
s obzirom na ne baš sjajnu financijsku situaciju u baranji pretpostavljam da će velika većina radnika iskoristiti mogućnost brze zarade, a to će se sigurno loše odraziti na cijenu dionice
mislim da će zgodno biti napraviti TA za Belje cca mjesec dana nakon što radnici krenu sa prodajom
s obzirom na ne baš sjajnu financijsku situaciju u baranji pretpostavljam da će velika većina radnika iskoristiti mogućnost brze zarade, a to će se sigurno loše odraziti na cijenu dionice
mislim da će zgodno biti napraviti TA za Belje cca mjesec dana nakon što radnici krenu sa prodajom
možda ih sam Todorić istorbari
udara netko danas direktno po bidu [undecid]
Prometi visoki, a iz top 10 nitko ne prodaje? Odakle količine?
janko dodaje marku, marko janku i tako pletu mrežu možda i perica uleti
izgleda da bas nije bilo marko janku nego je skojo izasao iz top 10. a mozda i skroz van.
svejedno, dobro vam je odgovorio jer ne razumijete odnos Agrokor – Škojo – Belje – Mlinar – itd – itd. Po potrebi se to balansira u top10.