BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Rezultate još nitko nije komentirao..dobit 3 milje, dakle još uvijek gubit od 145 milja iz prethodnih godina. Ovim tempom još godine i godine treba da smo na nuli. Plus radničke dionice ..loše, loše…

Rezultate još nitko nije komentirao..dobit 3 milje, dakle još uvijek gubit od 145 milja iz prethodnih godina. Ovim tempom još godine i godine treba da smo na nuli. Plus radničke dionice ..loše, loše…

Nemoj brinuti prava dobit dolazi u drugom djelu godine Vidiš da je i ova od 3 milje plus naspram lani Cijena pšenice veća sada 50% od lani a do kraja godine i duplo Iz Agrokora izjavili da imaju nikad veći promet u 7 mj a tu je sigurno i naše Blje Tako da za promet a stim i za dobit nema brige

Nemoj brinuti prava dobit dolazi u drugom djelu godine Vidiš da je i ova od 3 milje plus naspram lani Cijena pšenice veća sada 50% od lani a do kraja godine i duplo Iz Agrokora izjavili da imaju nikad veći promet u 7 mj a tu je sigurno i naše Blje Tako da za promet a stim i za dobit nema brige
[/quote]
SAMO SE TI TJEŠI!!! RADNICI ĆE UČINITI SVOJE!

kolega umjesto da gubite vrijeme na forumu korisnije bi bilo da malo proučite što je bilanca, račun dobiti, kapital, dobit, itd… a za početak možda što je dionica

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

ima li netko saznanja kakav je bio interes za upis dionica od strane radnika

upis je završio krajem srpnja

i zna li netko uopće o lockupu, ovdje mi se čini da ga uopće nema jer se nigdje ne spominje u pozivu

ja sam uzeo primjer kod HT-a gdje je sve vidljivo iz poziva

Vaš link

s obzirom na ne baš sjajnu financijsku situaciju u baranji pretpostavljam da će velika većina radnika iskoristiti mogućnost brze zarade, a to će se sigurno loše odraziti na cijenu dionice

mislim da će zgodno biti napraviti TA za Belje cca mjesec dana nakon što radnici krenu sa prodajom

s obzirom na ne baš sjajnu financijsku situaciju u baranji pretpostavljam da će velika većina radnika iskoristiti mogućnost brze zarade, a to će se sigurno loše odraziti na cijenu dionice

mislim da će zgodno biti napraviti TA za Belje cca mjesec dana nakon što radnici krenu sa prodajom

možda ih sam Todorić istorbari

KAD NEMA BOOKA, NEMA NI DRUKA!

udara netko danas direktno po bidu [undecid]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Prometi visoki, a iz top 10 nitko ne prodaje? Odakle količine?

Prometi visoki, a iz top 10 nitko ne prodaje? Odakle količine?

janko dodaje marku, marko janku i tako pletu mrežu možda i perica uleti

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

izgleda da bas nije bilo marko janku nego je skojo izasao iz top 10. a mozda i skroz van.

izgleda da bas nije bilo marko janku nego je skojo izasao iz top 10. a mozda i skroz van.

svejedno, dobro vam je odgovorio jer ne razumijete odnos Agrokor – Škojo – Belje – Mlinar – itd – itd. Po potrebi se to balansira u top10.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

New Report

Close