Pa kolega Kanabis par poznanika mi je prenijelo usmeno tu informaciju i ona još nije službena, al navodno je razmatran LOCK UP period 5.g. Minimalni lock up bi bio 6mj.
Dakle od velike prodaje trenutno ništa ovdje.
Davno nisam bio u Belje. Mislite li da je ovo dno, te koliki su potencijali rasta.
Sad mi dolazi keš, a i portfelj bi htio malo presložiti.
Dno na 60 kuna sa 1.200.000 dionica koje dolaze radnicima po 30 kuna?
Kada bi se prodavalo prosječno 2000 dionica dnevno trebalo bi dvije godine da se rasprodaju na burzi
Daleko je dno
[/quote]
Kolega Mrkonja, Vi ste očito slabo upućeni u cijelu situaciju.
Postoje određeni uvjeti kupnje i oni spominju LOCK UP period.
Po meni vjerovatno će to biti 3-5.g. dok ne izađemo iz krize,a tada dionica ionako neće biti 61,99kn već 180-200kn koliko realno i vrijedi.
Dno na 60 kuna sa 1.200.000 dionica koje dolaze radnicima po 30 kuna?
Pa kolega Mrkonja, pa i direktori i menageri dobivaju svoj dio kolača u dionica po 1/3 nominale.
A opet prošlogodišnja dobit i ovogodišnja dobit bi omogućila otkup svih tih dionica po cijeni 100kn.
Pa neće pljačkati svoje radnike već ih nagraditi.
Kolega bob, malo ćr to dečki napumpat, ali svjesni su da radnici dobiti dionice po 30 kunića, trenutno investitore i trejdere to zanima, a izvješće kod nas je manje bitno, kužite
Pa kolega Kanabis par poznanika mi je prenijelo usmeno tu informaciju i ona još nije službena, al navodno je razmatran LOCK UP period 5.g. Minimalni lock up bi bio 6mj.
Dakle od velike prodaje trenutno ništa ovdje.
5 godina???? Hebo te šta ovaj sve može izmisliti. To nikad nigdje nije bili niti će biti bar koliko ja znam.
Jel netko zna kad sjedaju radnicima dionice pa da malo zaplešemo sa njima?
Stavite mrežu između 35 do 40 ima da uskaču kao kederi
Još koji dan strpite se
koji sad vrag…ja cekam na 40 a moja beljara odeeeee…
drago mi zbog dionica koje imam al ipak mi je ovo cudno. ako ne bude tog lock up-a povijet nas uci da to mora pasti na mozda kakvih 40tak kuna…a onda sky rocketing…