BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolega Miroic

jel jos nadokupljujete Blje

Sjecam se da ste na cca 90 kn bili prvoborac Belja

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Po 30 kuna dionice dobivaju radnici. Agrokor tu dobiva višestruko. Neće radnici jedno vrijeme jamrat za male plaće, maknuo je državu iz vlasništva, moći će u dokup jeftinih dionica. U jednom trenutku trebat će se ozbiljno nakrcati ovih dionica. Ne znam kad, zasad ne žurim. Ili netko misli da ovu odluku Agrokor nije prethodno odobrio?

mozda tih 30kn i nije lose. mislim da je to svjesno napravljeno nekom u korist. vjerovatno nekom fondu ili tako nesto. da su stavili cijenu kao sta je na burzi tesko bi se neko nakrcao tih dionica jer radnici sigurno nebi prodali za par % zarede. ovako dobiju po 30, fondovi ce se postaviti mozda na 50tak kuna i to je ljepa zarada od 70tak % i po meni to uopce nece biti lose ako se tako odigra. konacno ce doci neki fond unutra, i mi cemo moci jeftinije dokupiti. ja cekam u kesu. nisam prodavao nista belje ali jesam neke druge stvari.

jel neko zna do kad je rok za upis tih dionica i kad ce ih radnici moci prodavati?

Kolega Miroic

Kolega DELUX jel to osveta za Igh Dosadilo mi slušat kako svi izlaze kad je najveća cijena a ulaze kad je najmanja Sve sami Madofi samo što je on to radio fiktivno bez novca a stvarni novac trošio

Kolega Miroic

Kolega DELUX jel to osveta za Igh Dosadilo mi slušat kako svi izlaze kad je najveća cijena a ulaze kad je najmanja Sve sami Madofi samo što je on to radio fiktivno bez novca a stvarni novac trošio
[/quote]
Kolega Miroic opustite se, pa i Delux ovo kupuje cijelo vrijeme, a boji se priznati.
Kupovao je po 70kn i sad prodaje na 60kn, baš kao na ULPL, kupi po 730 i proda po 628 i izgubi 80.000kn. To stvarno treba znati.

26.11.2010 - Dan D

Blje probilo dno iz 2009..

Put ka 45 kn otvoren…
Da li će doći?
Tko zna [wink]

Ha ha, netko je prodao Belje,… e moj kolega Deluksić, pa sad pametni kupuju a ne prodaju.
Bit će Belje uskoro po 80kn. Ipak treba neke stvari znati.

26.11.2010 - Dan D

radnici još nisu ni preuzeli svoje dionice, a cijena belja ide dolje….kad radnici počnu prodavati svoje dionice, kupljene po trideset kuna, cijena dionice belja biti će na oko pedeset kuna, potom, kad počne rasprodaja ide još koji postotak niže, kad se uspostavi trend na relaciji između 40 i 5o kuna ide period akumulacije, a koliko će taj period vremenski trajati teško je predidjeti, jer tu ima bogami šta da se proda….milijun i dvesto tisuća komada nije mala stvar [bye]

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

radnici još nisu ni preuzeli svoje dionice, a cijena belja ide dolje….kad radnici počnu prodavati svoje dionice, kupljene po trideset kuna, cijena dionice belja biti će na oko pedeset kuna, potom, kad počne rasprodaja ide još koji postotak niže, kad se uspostavi trend na relaciji između 40 i 5o kuna ide period akumulacije, a koliko će taj period vremenski trajati teško je predidjeti, jer tu ima bogami šta da se proda….milijun i dvesto tisuća komada nije mala stvar [bye]

Bravo Oetker, slažem se s tobom. Ovo je super dionica (pravi pick), ali tek za dvije godine kada se fondovi nakupuju! Vjerujte mi da se neće fondovi ‘tući’ za ovu dionicu već sve raditi po dogovoru!

Što ako kupi sve to Toda van burze pa napravi squeez out?
Ili jednostavno delistira dionicu i bez da kupi radničke dionice?
Ne zaboravimo da je najavljivao delistiranje.
Smanji temeljni kapital? (najmanje vjerojatno ali nikad se nezna)
A ima i još mnogo zamki kao npr. izvlačenje dobiti iz Belja u korist drugih Todinih firmi..itd.
Moguć scenarij da dionica padne i na 10 kn što je već viđeno na puno firmi na Zse….nažalost.
P.S. I naopasnije kod svih Todinih dionica..što ako čovjek umre?

Što ako kupi sve to Toda van burze pa napravi squeez out?
Ili jednostavno delistira dionicu i bez da kupi radničke dionice?
Ne zaboravimo da je najavljivao delistiranje.
Smanji temeljni kapital? (najmanje vjerojatno ali nikad se nezna)
A ima i još mnogo zamki kao npr. izvlačenje dobiti iz Belja u korist drugih Todinih firmi..itd.
Moguć scenarij da dionica padne i na 10 kn što je već viđeno na puno firmi na Zse….nažalost.
P.S. I naopasnije kod svih Todinih dionica..što ako čovjek umre?

Auuu…kuku lele.
A ja u Božjakovini.A Moralić stariji od Tode.
Za utjehu.Svi ćemo tamo,tko prije tko kasnije.
A svijet konstantno ide naprijed.Dugoročno smo stalno u rastu.
Malo optimizma vam ne bi škodilo.

Davno nisam bio u Belje. Mislite li da je ovo dno, te koliki su potencijali rasta.
Sad mi dolazi keš, a i portfelj bi htio malo presložiti.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Davno nisam bio u Belje. Mislite li da je ovo dno, te koliki su potencijali rasta.
Sad mi dolazi keš, a i portfelj bi htio malo presložiti.

Dno na 60 kuna sa 1.200.000 dionica koje dolaze radnicima po 30 kuna?

Kada bi se prodavalo prosječno 2000 dionica dnevno trebalo bi dvije godine da se rasprodaju na burzi

Daleko je dno

Svaka dionica je precijenjena dok je ja ne kupim

kolega splite jel može neki link gdje piše da postoji zabrana prodaje, ja to nigdje nisam pročitao

New Report

Close