Eto bilo je odbijanje do 64,7kn i nije dugo trajalo. Cijena ide ispod 60kn iako je teško odrediti dokle.
50kn djeluje snažnija potpora. Kolega Delux, pa cijena je 20% ispod vašeg dna.
Šta se događa? Čemu Vaše obmanjivanje nacije???
Bolje rečeno nemate pojma!
Eto bilo je odbijanje do 64,7kn i nije dugo trajalo. Cijena ide ispod 60kn iako je teško odrediti dokle.
50kn djeluje snažnija potpora. Kolega Delux, pa cijena je 20% ispod vašeg dna.
Šta se događa? Čemu Vaše obmanjivanje nacije???
Bolje rečeno nemate pojma!
eto kolega ,rekao sam vam da će biti kratki odbijenac koji neće utjecati na daljni pad cijene.
Pa kolega Delux ti isti Vaši koji su Vas slušali trpe gubitke već 15%.
Još kad se pojave radnici s dionicama kupljenim po 30kn,… ide ovo ziher ispod 30kn.
[/quote]
Kolega split009 zar vam nije jasno ili zar ne uviđate koliko ste prozirno napereni na drukanje da padne cijena dionice! Znamo i sami i svjesni smo toga, i bez vas, da će se dionicom Belja trgovati po znatno nižim cijenama duže vrijeme kako bi se fondovi nakupovali, stoga vas molim u ime svih forumaša da ne pišete takve drukerske i gotovo besmislene rečenice u svrhu informiranja javnosti! Javnost već zna gdje idemo, barem pametni, a budale nikada ni neće uvidjeti! Lijep pozdrav do idućeg proljeća, a do tada će nam biti burno na svim poljima života! 😉
Po 30 kuna dionice dobivaju radnici. Agrokor tu dobiva višestruko. Neće radnici jedno vrijeme jamrat za male plaće, maknuo je državu iz vlasništva, moći će u dokup jeftinih dionica. U jednom trenutku trebat će se ozbiljno nakrcati ovih dionica. Ne znam kad, zasad ne žurim. Ili netko misli da ovu odluku Agrokor nije prethodno odobrio?
Kako netko može dati po 30kn ako je cijena na burzi 60kn???
Kolega Delux koji je idući donji target jer onaj od 70kn očito više ne drži vodu.
Ajmo kolega Delux, druga šansa, koji je idući target, jer vjerovatno ćete i taj promašiti, a tada bi se ipak udaljio sa portala na vašem mjestu.
Poštovani kolega
Hitno se morate smiriti, ovo vaše živciranje jako loše utjece na vaše zdravlje…
U cemu je problem?
Jesam li ja štogod krivo predvidio?
Vec sam vas upozorio na vašu halucinogenu ličnost, imate halucinacije..pitam vas lijepo, bez uvrede, jel se vi drogirate?
Kolega splite, meni je vas žao, ali na zalost vam ne mogu pomoći…
Na 93 kune sam fino napisao da Blje ide prema 70 kn…
Što je tu pogrešno i što sam ja promašio?
Golega splite, morat cete poraditi na svom ugledu, ako i dalje ne zelite biti glavni lik ismijavanja..
Odmah cu vam reci, vi niste nužno loša osoba, pa loš investitor može biti jako dobra osoba, dobrog karaktera..
Vi ste samo malo nervozniji(uzrok vjerojatno gubitak novca na burzi), no ne znaci i da ste loš čovjek..
Probajte s čajem od mente, toplom kupkom, masažama…to ce sigurno bar malo obuzdati vas bijesni karakter…
A vrijeđanja preko p.m ostavite drugima, to vas nikako ne cini boljom osobom..
Morate prvo nauciti cijeniti sebe sami, pa ce vasi i drugi cijeniti..
Ali sve u svemu, nemojte se živcirati, ova forumska zajednica vas je prihvatila takvog kakav jeste, sa svim svojim izraženim manama…
Lp kolega Splite i samo bez živciranja
Kolega Delux je napisao da Belje ide prema 70kn….
a ja ću sad napisati da Belje ide na 80kn, al možda prije toga poljubi 25kn.
Ma kakvo je to predviđanje????
2.target kolega Delux??????
Ja kažem da Belje neće pasti ispod 50kn.
Uostalom uz ove mlitave promete i padove na iznosima 30-40k ne bi se zabrinjavao jer nije nikakav indikator. Da me kolege krivo ne shvate Belje može i na 120kn u roku keks.
A i vrijeme je da se špekulanti izbace iz igre,a to se može samo rastom po 20-30%, par dana zaredom.
Kolega Delux je napisao da Belje ide prema 70kn….
a ja ću sad napisati da Belje ide na 80kn, al možda prije toga poljubi 25kn.
Ma kakvo je to predviđanje????
2.target kolega Delux??????
Ja kažem da Belje neće pasti ispod 50kn.
ali kolega split
Vama zaista nije dobro
Gdje sam ja to napisao target za belje?
Molim vas da se smirite i prestanete slati uvredljive privatne poruke…Prestanite mi slati i mailove, ne zelim vam posudite novac da pokrpate margin kredit…
Nisam ovo zelio javno napisat, al doista postajete nemoguci..
Lp