BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ja sam sa nekim sitnim minusom prodao po 85 kuna

donio sam odluku da neću kupovati ponovo dok se ne završi priča sa radnicima, a onda ću ponovo kupovati

čak nisam bio siguran da će cijena padati, samo sam želio izbjeći priču sa radnicima

jednotsvno cijena od 85 kuna je nekoliko puta veća od 30 kuna, a tako neki omjer dugo nije bio na zSE

dizel, svojim pisanjem stvarno znaš ljude utješiti…posvuda stavljaš sol na ranu
[lol]

Da su slusali one koji znaju, ne bi bilo rana

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

donio sam odluku da neću kupovati ponovo dok se ne završi priča sa radnicima, a onda ću ponovo kupovati

čak nisam bio siguran da će cijena padati, samo sam želio izbjeći priču sa radnicima

jednotsvno cijena od 85 kuna je nekoliko puta veća od 30 kuna, a tako neki omjer dugo nije bio na zSE

Samo trebaš napisat šta si kupio s tim novcima i koliko je pala ta dionica Sumnjam da si ostao u kešu jer keš svrbi

Samo trebaš napisat šta si kupio s tim novcima i koliko je pala ta dionica Sumnjam da si ostao u kešu jer keš svrbi
[/quote]

prvo sam uložio u novčani fond – zarada minimalna, ali da nije na računu, prošli tjedan izvadio iz fonda
u petak sam kupio ADRS-P po 251 kunu

Prinova u TOP10 (s 1.7.):

1. AGROKOR D.D. 5.579.663 67,92%
2. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 1.853.865 22,57%
3. GAŠPAR ANTE 121.132 1,47%
4. Ilirika JIE 25.000 0,30%
5. PBZ D.D. 8.447 0,10%
6. ŠKOJO FRANJO 8.000 0,10%
7. PODRAVSKA BANKA D.D. 7.978 0,10%
8. KUNIĆ DRAGUTIN 5.700 0,07%
9. DUGONJIĆ ZLATKO 3.244 0,04%
10. Grupa računa na kojima je uknjižena ista količina vr… 3.000 0,04%
UKUPNO 7.616.029 92,71%

Dugonjić je inače i 6. dioničar PKMI (PPK Karlovac). Očito je ljubitelj šunki, salama i narezaka [lol]

dizel, svojim pisanjem stvarno znaš ljude utješiti…posvuda stavljaš sol na ranu
[lol]

Da su slusali one koji znaju, ne bi bilo rana
[/quote]

Dokle ce to padati 🙁 ?

NIsu radnici nista krivi i nece se vrijednost firme promijeniti sto se promijenilo vlasnistvo.

Pustite ljude,

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Prije 2 mjeseca sam ovdje napisao da će blje na 70 kn.

Kao i na Tehnici gdje si rekao 1150kn, koliko vidim promašiš dobrih 15-20%.
Kolega nemate znanje, sad lijepo objasnite dioničarima Belja zašto je Belje na 60kn.

26.11.2010 - Dan D

@split009jr
biti će toga i niže kolega od 60 kn.

Sve je moguće kolega Lacoste, al isto tako moguće je i kratkoročno odbijanje gore.
Mene samo zanima zašto kolega Delux lijepo ne kaže da nema pojma.
Jedno je zvati dno, a jedno točku odijanja. Ako sam ja na Tehnici pisao o odbijanju sa 1200kn, bio sam u pravu, jer se Tehnika odbila na 1270kn.
Al kolega Delux je rekao DNO i kako vidimo pogriješio za sada 15%.

26.11.2010 - Dan D

@split009jr
slažem se da postoji mogućnost kratkog odbijenca,ali mislim da neće bitno promjeniti silazni trend cijene navedene dionice.

U raspravu između vas i kolege Deluxa nebih ulazio .

Tehnika- a što se tiče navedene dionice uopće nije bitno dali je netko točno prognozirao ,već je bitan negativni sentiment navedenog sektora (građevinskog) i neumorno klizanje cijena prema nižim razinama ,nevidim neke velike odijence ili prepreke do cijene 650-700-750 kn.
no možda se varam ,iznosim svoje mišljenje.

Kolega Delux čekamo Vaše priznanje kako ste promašili dno!!!
Cijena je skoro 20% ispod one koju ste rekli.

26.11.2010 - Dan D

New Report

Close