A vidi ovo, zemlja će poskupjeti i do 30 puta…valjda ovaj novinarčić hoće prodat djedovinu pa si diže cijenu. Ajde molim te, da kaže 2-3 puta Ok ali ovo… [lol]
Pa u Mađarskoj i Sloveniji koje već jesu u Uniji je cijena polj. zemljišta u prosjeku kao i kod nas. Znam sigurno jer osobno odlazim u Sloveniju i u Mađarsku. Upravo idem na bazen a tamo imam mađarske prijatelje….
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/prehrana/tajkuni-i-jabuke-voce-kao-nova-tiskara-novca%3f,82953.html
Kakve se tu bedastoće daju pročitati u tom članku. Pazite sad ovo, Europa nema dosta jabuka.Pa kakve su to bedastoće, Europa svake godine proizvede tolike viškove da mogu tri put nahraniti pola svijeta sa jabukama ili bilo čim drugim.Kaj mislite zakaj Todorić kupuje europske jabuke i prodaje ih u Konzumu duplo jeftinije neg naše domaće? Zato kaj ih nema? Kajgodizam
Ako nema lokota na prodaju,a izgleda da ga nema onda su to podjelili radnicima da ovi to frknu sa malom zaradom onima kojima je to u stvari i prvotno bilo i namjenjeno.
Na kraju krajeva šta će radnicima dionice jer su to dva nespojiva posla bez ikakve uvrede. Brati paprike i imati dionice…
dali ima nekog ograničenja za radničke dionice? zanima me na koliko mislite da će cijena ići? po nekim mojim saznanjima, pošto je recesijska godina i svi uzimaju dionice na neke kredite i minuse, radnici bi bili zadovoljnji sa 50kn
radnici bi bili zadovoljnji sa 50kn
Radnici bi bili zadovoljni sa 1kn dobiti. To je nažalost slika hrvatske, bolje vrabac u ruci nego golub na grani. Problem je, ono sto je sirotinji vrabac "normalnom čovjeku" je kikiriki. Svi koji mislim da beljara neće roknuti kad se ona jadna sirotinja počne iskrcavati da plati struju lažu sami sebe.
Eh sad da se malo vratim na ovu temu
Sjecam se kako ste me napadali na cca 90 kn, kad je kolega vidra urlao Belje belje belje..
A fino sam vam pisao da prodate, da TA pokazuje na velik pad…
Lako za Vidru, on se navikao na minus ko volovi na oranje, al vi , sto cete vi?
stvarno ovo nije fer da se radnicima daje po 30kn dok su ljudi kupovali po znatno skupljoj cijeni [cry]
stvarno ovo nije fer da se radnicima daje po 30kn dok su ljudi kupovali po znatno skupljoj cijeni [cry]
Kako nije fer, ja bih im te dionice bessplatno dao dionice,,,a ti ko ti kriv ak si skupo platio
nije..ali ako si u kesu ne treba te to ljutiti..ja sam izasao iz drugih dionica i sad sam u nekom kesu i smanjujem ulaze..da padne i na 30 mene ne bi ljutilo..kupio sam dio na 65 i sad cekam moguci pad na nize…
al slazem se da je bilo pametno prodati sve na 100..al to je sad naknadna pamet.
posto sam ja strpljiv ja igram na tu kartu i samo dokupljujem.