BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ode Belje kvragu,
popušiona kao i sa Đurom kad su radnici dobili dionice, naša draga Vlada nas je zajebala di je god mogla, samo vi djelite dionice okolo i rušite cijenu

ttp://www.youtube.com/watch?v=XTzjTaGxews

po meni će ova dionica sigurno potonuti, jer već znam par radnika koji će biti sretni ako dobiju 50-60kn. Tako da možete biti sretni ako uspijete izaći na ovim razinama. Mislim da su ovi državni pokloni žalosni za cijelu burzu i za nas građane. Radnicima su trebali dati novac na ruke, a ne ih uvijek gurati na surovo tržište zse

po meni će ova dionica sigurno potonuti, jer već znam par radnika koji će biti sretni ako dobiju 50-60kn. Tako da možete biti sretni ako uspijete izaći na ovim razinama. Mislim da su ovi državni pokloni žalosni za cijelu burzu i za nas građane. Radnicima su trebali dati novac na ruke, a ne ih uvijek gurati na surovo tržište zse

U pravu si to je 101% točno i tako će i biti..

Samo da ne kupi Toda dionice od radnika, onda smo još bolje nahebali jer nam može napraviti squeez out. [undecid]

jučer na TV vidio reklamu Belje remonta za Fendt traktore [thumbsup]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Kad je već topic pri vrhu, sjetih se da bih ovdje mogao prokomentirati:

Ne znam da li tko od vas konzumira(o je) Buco, ali moram priznati da sam jako jako razočaran. Iako je ABC, srećom, još uvijek isti (nadam se da će takav i ostati!) Buco moje mladosti otišao je u vječna lovišta. [undecid]

Pojavio se "novi Buco", koji više nije pravokutan već okrugla kutija i trokut sirevi, a najveće razočaranje stoji na obodu:
Za BELJE proizvodi: Zdenka mliječni proizvodi d.o.o. [bye]

Ne znam koja im je to racionalizacija ili što, ali prodavati pod brendom Buco nešto što nema veze s proizvodom (probao sam, nažalost, to je Zdenka sir s naljepnicom Buco) je velika sramota.
Toplo se nadam da neće i ABC slijediti Bucu. [sad]

Tressssss…. na burzama [undecid]

Kad je već topic pri vrhu, sjetih se da bih ovdje mogao prokomentirati:

Ne znam da li tko od vas konzumira(o je) Buco, ali moram priznati da sam jako jako razočaran. Iako je ABC, srećom, još uvijek isti (nadam se da će takav i ostati!) Buco moje mladosti otišao je u vječna lovišta. [undecid]

Pojavio se "novi Buco", koji više nije pravokutan već okrugla kutija i trokut sirevi, a najveće razočaranje stoji na obodu:
Za BELJE proizvodi: Zdenka mliječni proizvodi d.o.o. [bye]

Ne znam koja im je to racionalizacija ili što, ali prodavati pod brendom Buco nešto što nema veze s proizvodom (probao sam, nažalost, to je Zdenka sir s naljepnicom Buco) je velika sramota.
Toplo se nadam da neće i ABC slijediti Bucu. [sad]

U Belje se uzdaj u vino a ne u sir. I ako želiš pomoći rastu dionice pij Beljsko vino, od sira male koristi. [thumbsup]

Molim nekoga koji zna što se događa sa ovom prodajom radnicima.
Dali su radnici dobili te svoje dionice ?
Dali na tim dionicama ima lock up (da nemogu raspolagati neko vrijeme) ?

du du du .. nema nam pomoći

Čuo sam da su pojedini radnici kupili pa prodali ispoćetka dionice i tada se puno njih hvalilo kako su dobro prošli ,kasnije nisam baš ništa dobro ćuo…….svoje sam prodo….. [cool]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

meni nije jasno po kojoj opsnovi radnici imaju pravo kupiti dionice po 30 kuna. nisu li već jednom to pravo koristili

meni nije jasno po kojoj opsnovi radnici imaju pravo kupiti dionice po 30 kuna. nisu li već jednom to pravo koristili

a kako su mogli koristit to pravo kad je baranja bila do ’98. g. sao krajina.

New Report

Close