BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

imam ovog belja gomilu, ne znam šta da radim s njim.kad radnici dobijaju te dionice?
možda im fondovi odmah sve otkupe

Frankly my dear, I don't give a damn!

Imam i ja ali mislim da ih se treba riješit jer nisu ni fondovi glupi da kupuju po 80 kn ako mogu po 50 kn ili manje… a svatko tko kupi po 34 kn da proda za jedan dan i zaradi 50% bio bi zadovoljan a mislim da će tako i biti jer mogu odmah prodati a to ce biti tijekom ovog i iduceg mjeseca, a ima oko 2000 radnika i svatko po 600 kom bi trebao dobiti, samo neka i pola krene prodati odmah da duplo zarade nece nas spasiti ni fondovi… moj zakljucak unatoc vjervanju u Belje je dok se ovo sa povlastenim dionicama ne rijesi treba izaci i kupiti kad bude na snizenju.. [bye]

A mozda se radnici opamete i svaki ulozi jos po tisucu dvije kn i digne cijenu prije neg krenu iskrcavat.
[lol]

Nije bolest sve što boli

za razliku od forumskih burekđija radnici ne bacaju bisere pred svinje….

ali ja se evo nudim svim forumašima da otkupim njihovo belje po 50kn, plaćam avansno

nevjerojatno koliko tu ima mozgova koji radnike smatraju za idiote…….nevjerojatno….

da je dobiješ po 30kn ,zar je ne bi prodao za 50 kn
[/quote]

hahahaha, ne.

ali to je tipični način razmišljanja prosječnog burekđije. ja nisam burekđija.

osim toga, nikad ne prodajem nešto manje nego što vrijedi.

zamisli koja bi budaletina mora biti da dobijem nešto po 30 a prodam po 50, a vrijedi 150…..
[/quote]
tebi vrijedi ,ali sirotinji u Slavoniji 20kn po dionici je san

Hajde zanemarite samo na trenutak " KOCKARSKE I BUREK " sklonosti koje su duboko uvučene u ovu kockarnicu " BURZU" koja nema veze sa pojom burze kao " prostora za ulaganje u budućnost ", pa pokušajte malo razmisliti kao ulagač koji ulaže s obzirom na fundamente, trenutna ulaganja kompanije i svakako budućnost.

99,9% Vas se doći do zaključka da su vaša pisanja kao što gore vidimo i više nego suvišna.

Svi oni koji misle da moraju prodavati po ovoj cjeni neka prodaju što prije i manje zamaraju ulagače na ovoj temi ,koje dnevne oscilacije i malodušje ne zanimaju.

Sretno svima.

Belje ulaže 30 milijuna eura u vinariju i hotel
Objavljeno: 8.5.2010- Glas Slavonije

Nekima niti kriza, niti belosvijetski manipulatorski kockarski fondovi nisu prepreka da bi ulagali i unaprijeđivali proizvodnju i ponudu.

Može biti kriza neznam kakova, ali se papati i piti mora.
Belje samo grabi tržišni udio i povećava konkurentnost.

Belje ulaže 30 milijuna eura u vinariju i hotel
Objavljeno: 8.5.2010- Glas Slavonije

Nekima niti kriza, niti belosvijetski manipulatorski kockarski fondovi nisu prepreka da bi ulagali i unaprijeđivali proizvodnju i ponudu.

Može biti kriza neznam kakova, ali se papati i piti mora.
Belje samo grabi tržišni udio i povećava konkurentnost.

Da, ako je i to točno… ali… Radnici su dobili (platili) mislim 18.000 kn (neznam točno) za svoje dionice, i ako sutra mogu dobiti 36.000 kn (60 kn po dionici), Vrate dio kredita banci i evo pozitivne razlike razlike. To je ta igra !
Da citiram neke
I love this game !

du du du .. nema nam pomoći

ne ja mislim da ce dobiti po 30 i po 33 a 60kn je puno za blje u ovom trenutku

Belje ima 8215000 dionica a 15 % je 1232000 dionica .
U top 10 se vidi da Hfp ima preko 1.800.000 dionica a u članku piše da se prodaje SVE iz državnog udjela. Što je još sa 600.000 dionica? Hvala!
Ne drukam ni dolje ni gore, Belje niti imam, niti nemam…

Ima li netko informaciju kad kreće podjela dionica radnicima po 33kn ?

Vidim nekima smeta kad se spomene na forumu da ce radnici za tjedan dva dobit po 33 kn dionice pa takve poruke ocijenjuju sa 1% . Hrvatska realnost je kad drzava treba novac prodaje sve samo da namiri proračunske rupe pa tako i Blje-ra radnicima. Pa dosta je bilo kupovine po 320 kn, 200 kn i po 100 kn (od mene).. kad uvjek netko kupi povlašteno kao Škojo po 25 kn, pa sad i radnici.. naravno da mora pasti još niže nego je već je i unište poštene ulagače koji vjeruju u Belje.. vrijeme je da i pošteni ulagači kupe na snizenju, a lagano klizi dolje već, vidimo se na 50 kn [cry]
…A za 5. godina opet bar na dvijesto [thumbsup]

New Report

Close