– Hrvatski mirovinci već godinama kao papagaji ponavljaju ,da " NA ŽALOST NE MOGU ULAGATI U DIONICU BELJA, ZBOG MALOG FREE FLOATA" .
– Evo prilike za kupovinu, samo nema još detaljnih podataka o svemu potrebnom, da bi se netko upustio u investiciju.
pa nisu oni ludi da ga kupuju po 80kn cekati ce ulaz na oko 50kn
– To zvuči jako optimistično!!!!! A hoće li da bude tako, bumo videli.
Ima dosta kandidata koji bi htijeli imati udio u budućnosti ovog poduzeća, kojeg tek očekuju najbolji dani.
Sretno svima.
Zasto kupovati po 80 kn ili 100 kn kad ce se prodavati po 50 kn, nakon sto dobiju radnici… tko čeka taj dočeka [pray]
Zasto kupovati po 80 kn ili 100 kn kad ce se prodavati po 50 kn, nakon sto dobiju radnici… tko čeka taj dočeka [pray]
ti si Buffett…ti bi trebao kupovati kad je jeftino a ako bude jeftinije kupovati još više..
Bez obzira na krize, radničke dionice i ostale bakrače
Eto, fundamentalno ti je jeftina pa navali [thumbsup]
Ti bi čekao???
Pa ti ne možeš pričekati mjesec dana da ostaneš bez dude nego otvoriš novi nick svaki drugi dan…a fol bi čekao radničke dionice [shocked]
griješiš za Nick… ali u pravu si da su jeftine i kupovao sam ali sad kad vidim kakva nas je pravda docekala da netko dobije za 34kn, zasto kupovat kad ce pasti 101%
nevjerojatno koliko tu ima mozgova koji radnike smatraju za idiote…….nevjerojatno….
Mlad si i neiskusan. DDjh su radnici dobili po 25 kn dok je cijena na burzi bila 300 kn. Nazivali smo ih idiotima zato što su prodavali po 250, kn, pa po 240, 230, 200, 150, 100..i tu su valjda svi prodali. A idioti smo bili mi, dionica je sad na 33 kn….
Mlad si i neiskusan. DDjh su radnici dobili po 25 kn dok je cijena na burzi bila 300 kn. Nazivali smo ih idiotima zato što su prodavali po 250, kn, pa po 240, 230, 200, 150, 100..i tu su valjda svi prodali. A idioti smo bili mi, dionica je sad na 33 kn….
[/quote]
naravno da ćete prodati nešto što ne vrijedi….đuro ne da nije vrijedio 250,00 nego niti ne vrijedi ovih 25,00 što su dobili radnici…i zar je čudno što će netko prodati nešto što ne vrijedi i još k tome po većoj cijeni?
belje vrijedi – to je fundamentalna razlika.
Belje vrijedi, ali ne može postići svoju tržišnu cijenu sve dok god bude drzava davala dionicu po posebnim uvjetima za vrlo nisku cijenu. [wink]
nevjerojatno koliko tu ima mozgova koji radnike smatraju za idiote…….nevjerojatno….
da je dobiješ po 30kn ,zar je ne bi prodao za 50 kn
da je dobiješ po 30kn ,zar je ne bi prodao za 50 kn
[/quote]
hahahaha, ne.
ali to je tipični način razmišljanja prosječnog burekđije. ja nisam burekđija.
osim toga, nikad ne prodajem nešto manje nego što vrijedi.
zamisli koja bi budaletina mora biti da dobijem nešto po 30 a prodam po 50, a vrijedi 150…..