BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne bojte se radničkih dionica. Kada dođe vijest o dodijeli, ne prodajite svoje, jer po toj cijeni više nećete moći nadokupiti.

Rijetki će uspijeti kupiti po popustu, jer takove situacije fondovi riješavaju efikasnije od malih dioničara, a već ste se mogli nagledati sa kakvim smicalica oni raspolažu.

Sve pršti od dobrih vijesti za Todex a to znači i Belje, najvećeg Hr proizvođača hrane…
http://www.business.hr/hr/Kompanije/Vijesti/Todoric-prodao-skladista-na-Zitnjaku-za-77-milijuna-eura?homesrclink=carousel
http://www.business.hr/hr/Kompanije/Preuzimanja-i-spajanja/Dopustena-koncentracija-Agrokora-i-Vupika

gdje je tu kupnja

Nema prometa, nema ni kupnje. Većinu prometa danas su napravili prestrašeni prodavači. A danas je zapravo dobar dan za kupnju po sniženjima.

Bit će vidjeli Grčku, pa udri po prodaji

ttp://www.youtube.com/watch?v=XTzjTaGxews

Država radnicima prodaje 15 posto Belja za trećinu tržišne cijene

http://www.business.hr/hr/Kompanije/Vijesti/Drzava-radnicima-prodaje-15-posto-Belja-za-trecinu-trzisne-cijene?homesrclink=carousel

i to po cijeni od 30 kuna po dionici, što je 30 posto od njene nominalne vrijednosti.

Nešto malo više od 2000 radnika Belja u tom bi slučaju moglo kupiti po 626 dionica, a taj bi ih paket stajao 18.780 kuna.

Evo zašto je rasprodaja u toku pravi potop tek sljedi!!!!!

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Država radnicima prodaje 15 posto Belja za trećinu tržišne cijene

http://www.business.hr/hr/Kompanije/Vijesti/Drzava-radnicima-prodaje-15-posto-Belja-za-trecinu-trzisne-cijene?homesrclink=carousel

i to po cijeni od 30 kuna po dionici, što je 30 posto od njene nominalne vrijednosti.

Nešto malo više od 2000 radnika Belja u tom bi slučaju moglo kupiti po 626 dionica, a taj bi ih paket stajao 18.780 kuna.

Evo zašto je rasprodaja u toku pravi potop tek sljedi!!!!!

Sve je to ljepo sto drzava radi za radnike, ali to nije razlog da cijena pada jer radnici bi morali imati lockup period.

Radnici mozda i kupe to sto im se nudi ali bi fer i posteno bilo da ako se ne proda radnicima drzava i ostatku hrvatske ponudi pod istim uvijetima dionice.

Nije bolest sve što boli

Tko će ga znati po meni je najbolje prodaj odmah i kupuj kasnije jeftinije filozofija
treba se požuriti jer dok se vjest proširi sljedi domino efekt ko proda danas rano
skoro sigurno će kasnije moći kupiti više dionica za lovu koju će danas dobiti.
Čekanje u ovoj dionici mi se ne čini dobra ideja … [thumbsup]
No svako je krojać svoje sudbine ja nemam BLJE ali bum si kupil ako dođe na 35-40 kuna
što je upitno inaće me ne zanima u biti jer volim samo ultra podcjenjene dionice
ako mi dionica nije na 1/10 ATH nije za mene da je najbolja firma na svijetu.

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Biti će da to nije rasprodaja zbog prodaje 15% već zbog stvaranja panike i općeg crvenila u svijetu!!
Barem zasad.

Zanimljivo da se nakon otvaranja moglo prodati i po višoj od prve cijene. I da se ne osjeti neko navaljivanje na prodaju.

Nema navale na prodaju sada, ali vidjet ćeš za dva, tri tjedna kad počnu prodavat radnici koji su dobili dionicu po 34 kune…a mogu ju odmah prodat, tj. nema zabrane [bye]

Tko će ga znati po meni je najbolje prodaj odmah i kupuj kasnije jeftinije filozofija
treba se požuriti jer dok se vjest proširi sljedi domino efekt ko proda danas rano
skoro sigurno će kasnije moći kupiti više dionica za lovu koju će danas dobiti.
Čekanje u ovoj dionici mi se ne čini dobra ideja … [thumbsup]
No svako je krojać svoje sudbine ja nemam BLJE ali bum si kupil ako dođe na 35-40 kuna
što je upitno inaće me ne zanima u biti jer volim samo ultra podcjenjene dionice
ako mi dionica nije na 1/10 ATH nije za mene da je najbolja firma na svijetu.

Uh , isprike kolega, ovo ide u konkureciju shit of the year
[bye]

New Report

Close