BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

vjerovatno će biti još zabrana prodaje dionica za određeno vrijeme

Ima te pravo kolega da je 80 smiješno ako četvrtina ide po 30 + kamata u banci za kredit.

ne radi se o dokapitalizaciji nego o promjeni vlasnika postojećih dionica. cijena po kojoj ide prodaja je fundamentalno nebitna
[/quote]
Sve jasno jedina što će struktura novih vlasnika biti podložna svemu i svačemu i dok ne otpadnu oni labilniji stvar je napeta. Nego koliko je ovome nominala? Ima po 300, 200 i 100?

who dares, wins

a ništa, kaj moram napravit da se zaposlim u belju?

Pričekaj sezonu branja paprike. Biti će svega na polju. Lubenica, dinja, mladih snaša [lol]

who dares, wins

a ništa, kaj moram napravit da se zaposlim u belju?

Pričekaj sezonu branja paprike. Biti će svega na polju. Lubenica, dinja, mladih snaša [lol]
[/quote]

neće snaša tamburaša, al kad joj pokažem paket dionica belje oborit ću je s nogu

[thumbsup] [lol]

who dares, wins

evo malo mene

Ove radničke dionice tehnički bitno mjenjaju stvari na belju iako fundamentalno NE

Koliko sam shvatio, vecina vas ovdje drzi belje zbog "fundamentalne podcijenjenosti i perspektive u poslovanju"

Stoga vas ove dionice nikako nebi trebale zabrinjavati.

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

jeste sigurni da će cijena za sve biti 30 kn? a popust za godine staža? oni pred penzijom mogli bi belje kupovati za 1 kn, to će biti pravi biznis kad ti navale prodavati na burzi [thumbsup]

evo malo mene

Ove radničke dionice tehnički bitno mjenjaju stvari na belju iako fundamentalno NE

Koliko sam shvatio, vecina vas ovdje drzi belje zbog "fundamentalne podcijenjenosti i perspektive u poslovanju"

kolega koga zabrinjavaju? ja već tražim vezu za posao u belju, ne trebaju me ni platiti, budem volontirao.

jebate, ovo će biti ko nekad kad se plaćalo za posao na ininoj pumpi…..

još jednom pitam, zna li tko koliki će popust na godine staža imati radnici u odnosu na početnih 30 kn?? vjerojatno neće kupovati po 1 kn, al po 15 kn bi mogli [thumbsup]

evo malo mene

upravo tako. intrinzična vrijednost dionice se neće promjeniti, cijena na burzi možda i hoće… ali što je ta diskrepancija veća to će dionica biti primamljivija potencijalnim kupcima..

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

još jednom pitam, zna li tko koliki će popust na godine staža imati radnici u odnosu na početnih 30 kn?? vjerojatno neće kupovati po 1 kn, al po 15 kn bi mogli [thumbsup]

Ne moj coprati valjda je već tih 30 sa nekim popustom !?

who dares, wins

na temelju kojeg prava radnici dobivaju kunu za 30 lipa? jel HFP njima nešto dužan?

ovakvom prodajom po cijeni 60% ispod burzovne se oštećuje HFP, tj država, tj svi mi porezni obveznici

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

New Report

Close