BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

To ce ljepo srusiti dionicu . A naravno radnici ce biti obavezni prodati Todoricu .
Di ide ova zemlja koju vode bas čobani .

ova firma me sve više iznenađuje i to pozitivno

Da i mene.
Nemrem vjerovat sada će radnici dobivati po 30 kuna.
uff to će zatuči dionicu.
koji manijak…doduše nisam čitao ali bilo bi lijepo da ti isti radnici 10 godina ne mogu prodati svoje dionice

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Zanimljivo je da je Kotromanović najavio prodaju cca 1,2mil komada na oko 1700 radnika
………
Razgovor oko prodaje spomenutih dionica inicirao je PPDIV, čiji regionalni povjerenik Slavko Kotromanović ne skriva zadovoljstvo postignutim dogovorom.
– Riječ je o približno 1,2 milijuna dionica čija je nominalna vrijednost sto kuna, ali će svim zainteresiranim beljskim radnicima one biti prodavane za 30 kuna – kaže, objašnjavajući kako će tijekom prvog kruga upisa svaki radnik moći kupiti 570 dionica po ukupnoj cijeni od približno 17.000 kuna. Budući da je situacija u državi onakva kakva jest, mislilo se i na način plaćanja pa su s Hypo Alpe Adria bankom dogovorene kreditne linije.Ako netko od 1.700 beljskih radnika odustane od kupnje dionica, u drugom će krugu biti mogućnosti i za ”proširenje” paketa
http://www.baranja.org/index.php?option=com_content&view=article&id=452:beljskim-radnicima-dionice-na-prodaju-za-samo-30-kuna&catid=127:belje&Itemid=44

a sada Čobi mjenja priču…čak je i broj radnika "narastao"..očito trebaju para
…………
Riječ je o ponudi kojom hrvatska Vlada omogućuje prodaju dionica iz ranije rezerviranog portfelja Hrvatskog fonda za privatizaciju (HFP) od oko 22 posto temeljnog kapitala, a radnici Belja mogli bi ih kupiti po povlaštenim uvjetima………….izrazili su zadovoljstvo odlukom da se za oko 2.200 djelatnika Belja
http://www.poslovni.hr/144667.aspx

a vidi teksta u 24..a isusa ti koji konji [shocked]
………….
Ministar Petar Čobanković izvijestio je u ponedjeljak Upravu Belja, radnike i sindikate da će Vlada prodati svojih 22 posto dionica Belja. Pravo prvokupa imat će radnici i to po povlaštenoj cijeni od 33 kune po dionici. Trenutna cijena dionice Belja na burzi je 100 kuna. U državnom portfelju je 1.209.000 dionica.
http://www.24sata.hr/news/drzava-ce-prodati-svoje-dionice-belja-radnicima/168209/

evo i zadnjeg stanja iz top10

lime, 12.04.2010. u 18:13
2. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 1.853.865 22,57 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA

sijem žito raste grahorica

Gdje su vidjeli zadnju cijenu od 100 kuna, jel to negdje na kupusnom listu piše!

eto pisao sam vam prije mjesec dana o radnickim dionicama pa ste mi ljepili jedinice

To ce ljepo srusiti dionicu . A naravno radnici ce biti obavezni prodati Todoricu .

To imas provjerenu informaciju ili puses na hladno?

Jel ce radnici dobit kakvu zabranu prodaje dionice na neko vrijeme?
Jel ce netko imat pravo prvokupa na tim radnickim dionicama?

Jel Todoric misli povecavat svoj udio u Belju?

znate sto, neka se radnici naslade u ovoj napaćenoj zemlji (i opljačkanoj da ne zaboravim to reci). Neka politika daje sto hoce i kako hoce (ako je moglo biti drugima, zasto ne bi bilo i za radnike belja). To podrzavam, dakle dosljednost. No, s druge strane, mislim da je sve to promaseno i nepravedno, manje vise sve sto je dano radnicima povoljnije od onoga sto je drzava mogla dobiti (pocevsi od brodara, ht, svih tih privatizacijskih prica). Radnik treba dobiti dobru placu, povisicu ako zasluzuje i da ima dobar ugovor za zastitu radnickih prava itd. Bonusi ako treba, dobru mirovinu jer se kontoroliraju davanja na placu itd. No, kada se radi o drzavnoj imovini, te dionice su imovina gradjana RH!!! Zasto ostali gradjani RH nemaju pravo upisa tih dionica takodjer ili barem pravo da se njihove dionice prodaju po najboljoj cijeni??? Jel to nekom nedostaje glasova za izbore opet?

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/industrija/cobankovic-radnicima-belja-dionice-po-cijeni-od-33-kune,73985.html
Čemu prodaja po 33kn, neke odluke su toliko glupe da se svejedno iznenadiš iako znaš s kim imaš posla.

Čobankovići kolega….

26.11.2010 - Dan D

Što ste zavidni radnicima belja? Proči će ko ovi što rade u Đakovštini.Taman kad isplate zadnju ratu krede firma ode u stečaj i toda je spasi…po 1kn.Da sam zaposlen u Belju prodao bi prvi dan po 60kn,vratio kredu a ostatak use nase i podase [smiley]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

jeste se dosta iživili?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Što ste zavidni radnicima belja? Proči će ko ovi što rade u Đakovštini.Taman kad isplate zadnju ratu krede firma ode u stečaj i toda je spasi…po 1kn.Da sam zaposlen u Belju prodao bi prvi dan po 60kn,vratio kredu a ostatak use nase i podase [smiley]

100% od mene! Samo bojim se da ovi radnici neće imati kome prodati na 60kn jer sam siguran da će se prodaja izmaknuti.

26.11.2010 - Dan D

New Report

Close