bit će jeftine kupnje to je sigurno 🙂 žao mi je samo što su radnici slabo informirani i bez novaca, tako da će neki igrač u drugom krugu pokupiti fini komad
bit će jeftine kupnje to je sigurno 🙂 žao mi je samo što su radnici slabo informirani i bez novaca, tako da će neki igrač u drugom krugu pokupiti fini komad
Teško da će biti jeftinije (iako nemam ništa protiv)…
Činjenica je da je ovo ispod svih cijena, a tržište će teško oduprijeti ne kupiti po ovim bezobrazno niskim cijenama.
To su sve insinuacije. [bye]
daj više
sada je valjda jasno zašto je prospectus izlazio, zašto se guralo radničko dioničarstvo
i to sve pred izlazak izvješća
SVE za novac, SVETI NOVAC [bye]
to odmah zaboravi
što velite?
prospectus izlazi na dnu, kupuje na vrhu, sve s tuđim novcem
dobar fond[thumbsup]
Kupnja sve jača
i sada bi rekli u onoj bivšoj vojsci
"Neprijatelj sve čini kako bi…ali mi to nećemo dopustiti"
Idem brzo lovu prebaciti u prospectus, najbolji fond u ‘rvata [lol]
Vidim da ekipa (iz fonda) dijeli kečeve. Pa zakaj tak, a?
rast od više od 4%
s velikom vjerojatnošću daljnjeg rasta
vidljivo je da su Ingru u TOP10 kupovali preko 50.000 kao da je besplatna
vidljivo je da se TOP 10 napušta Belje na doslovno povijesnom minimumu i to onda kada dolazi jedno od najboljih izvještaja u povijesti kompanije
to samo pokazuje da TOP10 ne predstavlja baš nikakvu podršku u tome vrijedi li nešto ili ne
dapače, pokazuje neznanje, neinformiranost te manipulaciju kao takvu
s obzirom da je prospectus imao dobar prinos, računalo se da nešto i znaju
ali vidi vraga ovdje bijaše drugačije
misliti svojom glavom
sve za NOVAC, sveti NOVAC [bye]
rast od više od 4%
s velikom vjerojatnošću daljnjeg rasta
vidljivo je da su Ingru u TOP10 kupovali preko 50.000 kao da je besplatna
vidljivo je da se TOP 10 napušta Belje na doslovno povijesnom minimumu i to onda kada dolazi jedno od najboljih izvještaja u povijesti kompanije
to samo pokazuje da TOP10 ne predstavlja baš nikakvu podršku u tome vrijedi li nešto ili ne
dapače, pokazuje neznanje, neinformiranost te manipulaciju kao takvu
s obzirom da je prospectus imao dobar prinos, računalo se da nešto i znaju
ali vidi vraga ovdje bijaše drugačije
misliti svojom glavom
sve za NOVAC, sveti NOVAC [bye]
Treba samo vidit komu su prodavali Sigurno nekom svom koga briga za udjeličare u fondu Jadna li im majka sa fond menadžerima koji kupuju za svoj račun a kako jeftinije kupit nego rasprodajom u svom fondu i rušenjem Blje Opametite se i bježite od taki menadžera