BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne kolega Bob ja itekako imam argumente

Pogledajte fundamente prije ovog izvjesca i sada…

Ovo izvjesce bitno mijenja stvari i ja sam to posteno napisao…

Po treci put; ugodno sam iznenadjen!

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Kod Belja izgleda treba pratiti samo godišnje izvještaje jer ovi kvartalni sudeći po velikim odstupanjima u zadnjem kvartalu nisu rađeni sukladno svim MSFI. Kroz zadnji kvartal se onda sve pegla.

Danas dokupio.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Rekao sam da je ovo odlična firma koja se razvija i koja ima potencijal.
A ovaj Delux ili kako se već predstavlja je običan tip sa ulice koji piše kako mu odgovara (kupnja-prodaja ).
Belje ima veliki potencijal,Top 3 ( od svih dionica )za naredne 1-2 god.

Kod Belja izgleda treba pratiti samo godišnje izvještaje jer ovi kvartalni sudeći po velikim odstupanjima u zadnjem kvartalu nisu rađeni sukladno svim MSFI. Kroz zadnji kvartal se onda sve pegla.

Danas dokupio.

Može i to
Iako kod belja je najbolje smucati se po baranji(ko ima tu opciju)
Izvještaji su ipak u konačnici brojke na papiru.Službene naravno…ali brojke
Growth je tamo vidljiv golim okom..apsolutno ne trebaš imati znanja o dionicama osim osnova
Dugoročno moj pick broj jedan
Kad god imam para i kad ju satare ekipa gricnem malo..na overbought malo iskrcam i to je sva taktika.
I što je najbolje, ne sekiram se uopće..mirno i spokojno spavam sa beljem u portfelju [thumbsup]

sijem žito raste grahorica

eto.. big seller, kako ga kolega naziva, je malo po malo iskrcao cca 4500 komada
Nakon ovog,usudio bi se reći, ipak boljeg od očekivanog izvješća može lakše izaći…ako još to uopće želi
BELJE D.D./REDOVNA BLJE-R-A

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. AGROKOR D.D. 5.579.663 67,92 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 1.853.865 22,57 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3. GAŠPAR ANTE 121.132 1,47 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. PBZ D.D./ILIRIKA JUGOISTOČNA EUROPA – OIF S JAVNOM PONUDOM 25.000 0,30 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. PBZ D.D. 9.811 0,12 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. ŠKOJO FRANJO 8.000 0,10 Osnovni račun OSIJEK, HRVATSKA
7. PODRAVSKA BANKA D.D. 7.978 0,10 Skrb. račun KOPRIVNICA, HRVATSKA
8. KUNIĆ DRAGUTIN 5.700 0,07 Osnovni račun SPLIT, HRVATSKA
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./PROSPECTUS JUGOISTOČNA EUROPA OIF S JAVNOM PONUDOM 5.559 0,07 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
10. ŠKOJO D.O.O. 3.000 0,04 Osnovni račun OSIJEK, HRVATSKA
Ukupno: 92,75

sijem žito raste grahorica

kolko dobiva belje poticaja?

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Misliš, koliko je u ovoj dobiti sadržno poticaja? To bi bilo zanimljivo znati jer ove godine će se poticaji za Belje jako smanjiti.

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

Za one koji ne znaju što je Belje…. nek malo prouče

Vaš link

….pa onda neka vide i sami zaključe koliko vrijedi

Misliš, koliko je u ovoj dobiti sadržno poticaja? To bi bilo zanimljivo znati jer ove godine će se poticaji za Belje jako smanjiti.
[/quote]

a kad država isplaćuje poticaje? da nije u zadnjem kvartalu? [rolleyes]

pametan čovjek vidi filiju i skloni se...

09.02.2010.
Hrvatska vina sve zastupljenija na tržištu Belgije
Ugovorenom suradnjom otvaraju se nova vrata hrvatskim vinima u Belgiji, državi koja je u svijetu najpoznatija destinacija za lansiranje novih vina

Kako bi se hrvatskim vinima jače odškrinula vrata za nastup na zahtjevnom belgijskom tržištu danas je potpisan sporazum o suradnji Akademije vina, tvrtke Agrokor Vina d.o.o., sommelierske škole “Ter Duinen” iz Belgije i tvrtke Adriatic Croatian Wines, uvoznika i distributera Hrvatskih vina za područje Beneluxa.

Sporazum je potpisan u nazočnosti atašea Belgijske Vlade Antonija Garcije, a potpisnici su Đuro Horvat , direktor Agrokor vina, Lothior Frans, predstavnik škole Ter Duinen, i Kristofer de Sterck, izvršni direktor AC Wines, priopćeno je iz koncerna Agrokor u utorak.

Na svečanosti potpisivanja te predstavljanju izabranih hrvatskih vina gostovalo je oko 20 sommeliera iz Belgije, napominje se.

Škola "Ter Duinen" najstarija je i najpoznatija škola sommeliera na području Beneluxa. Većina šefova vrhunskih restorana iz ove tri države (Belgija, nizozemska, Luksemburg), završili su upravo spomenutu školu, a za njezinu prepoznatljivost u cijelom svijetu zaslužan je dugogodišnji servis koji obavlja za belgijsku kraljevsku obitelj.

Akademija vina ovom suradnjom otvara nova vrata hrvatskim vinima u Belgiji, državi koja je u svijetu najpoznatija destinacija za lansiranje novih vina.

Sommelierima iz Belgije, koji su došli na poziv tvrtke AC Wines, uvoznika i distributera hrvatskih vina za područje Beneluxa, ostvarena suradnja s Akademijom vina omogućit će bolju promociju hrvatskih vina u Belgiji.

Akademija vina osnovana je potkraj 2009. godine s ciljem podizanja kulture stola kao dijela opće kulture i kao mjesto susreta ljubitelja vina.

Agrokor vina kao lider u hrvatskoj vinskoj branši preuzeo je osnivanjem Akademije vina iznimno važnu obvezu promicanja Hrvatske kao vinarske zemlje, kao i obrazovanja potrošača, zaključuje se u priopćenju.

Ostajem u Hrvatskoj jer volim izazove, a nema većeg izazova nego pokušati preživjeti u Hrvatskoj!

Evo još malo, tko nije vidio … sigurno ima takvih

Vaš link

[/quote]

a kad država isplaćuje poticaje? da nije u zadnjem kvartalu? [rolleyes]
[/quote]
toplo,toplo….

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

New Report

Close