To je zato jer je firma neperspektivna i ne ostvaruje dobit. Samo pitaj DELUXA on zna. [lol]
[/quote]
pa nije vam bezveze tu pisao, nakrcao se on dobrano na 80, očito čovjek zna unaprijed kakvo će izvješće biti, nije slučajno baš tu krenuo pisati. sad će vam prodavati sutra iznad 90. Tako to ide, neki imaju informacije i mogu puno lakše od novca praviti novce. Ne treba tu biti zlobe, zavisti i teških riječi, tako to ide od početka kapitalizma.
[/quote]
Ma mogao je i bez toga..kao da bi se išta promjenilo, jer baš morao tu pisati koještarije?
Ne vjerujem da je iko promjenio svoju ulagačku strategiju zbog njegovih poruka
Bez obzira na to..hvala mu [thumbsup]
skupilo se..skupilo
kaj su ovi na lotu dobili u 12. mjesecu?
svejedno, ljepo je vidit dobru reakciju, na dobro izvješće.
Di je kolega Deluxs Ja bi se bar izvinuo na blaćenje Blje
To je zato jer je firma neperspektivna i ne ostvaruje dobit. Samo pitaj DELUXA on zna. [lol]
[/quote]
pa nije vam bezveze tu pisao, nakrcao se on dobrano na 80, očito čovjek zna unaprijed kakvo će izvješće biti, nije slučajno baš tu krenuo pisati. sad će vam prodavati sutra iznad 90. Tako to ide, neki imaju informacije i mogu puno lakše od novca praviti novce. Ne treba tu biti zlobe, zavisti i teških riječi, tako to ide od početka kapitalizma.
[/quote]
Onda nek kupije u miru i tisini a ne da se jos i svadja s ljudima.
Cek, cek pa on jos druka i na hdel
Sjetite se Todoričevih dijonica unazad nekoliko godina, a što mislite šta bi Belje ove godine moglo odraditi???
Pogldajte samo kako se širi u zadnje vrijeme, nije Todorić blesav da ne zna kako stvoriti profit i kako će jedino u budučnosti moč konkurirati u našem dijelu Europe, a ovi drukeri što kažu da Belje ništa ne vrijedi neka ga dobro prouče….
Ne treba zaboraviti da je Belje preuzelo dvije firme nedavno
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/usb3odd0yrJkMQE9d4Y0zg==.pdf
E gospodo draga, tko ne misli svojom glavom s njom će o zid tući. Nije Todorić svoje novce zaradio tako što je u svom zavičaju, u dvorištu naftu našao. U ovu firmu Todorić svakodnevno milione ulaže, hm ,a poznavajući ga sve što dotakne u zlato pretvori.
Pa je li čitate o hektarima posađene loze, o namijerama da kupi dalmacijavino, o tom da se ozbiljno pristupilo brandiranju istog, o namijerama da vino plasira na američko tržište za srednji sloj pučanstva kakovog je najviše po prihvatljivoj cijeni.
Ovo je firma na kojoj možete u bliskoj budućnosti dosta postići.
Pitanje je samo dana kada će proširiti svoje tržište tako da će zapeti za koji drugi prodajni lanac. Dioničari Merkatora sigurno će veću cijenu za dionicu dobiti od " NAČELNOG" kako za sebe zna reći Pahor.
Sretno!
Evo me decki , nisam ja nista nestao
Izvjesce nije odlicno, daleko je iznad mojih ocekivanja ali nije odlicno..
Dobit nije nastala organskim rastom tvrtke, dakle prihodi su pali, vec rezanjem rashoda…
U svakom slucaju, ugodno iznenadjenje
Dobit nije nastala organskim rastom tvrtke, dakle prihodi su pali, vec rezanjem rashoda…
Kolega iz vasih prijasnjih postova je vidljivo da je vase ocekivanje bilo 0 kn. 65 miljona kn je beskonacno vise od 0 kn.
Poštovani kolega već sam pisao o prihodima Evo ponoviću opet 2008 g je bila posebna cijene žitarica su bile za 100% veće nego u 2009g Sjetimo se pšenice od1,60kn za kg pa kukuruz od skoro 2knza kg i tako dalje Pa nismo mogli očekivat promet kao u 2008g
Kolega Bob
ja sam napisao da sam ugodno iznenadjen
P.S. sad kad vam je belje skocilo, prodajte par komada i ulozite malo u pravopis…
Mislim, pišete "ljepo", "miljon" [wink]
Kolega
ja sam napisao da sam ugodno iznenadjen
P.S. sad kad vam je belje skocilo, prodajte par komada i ulozite malo u pravopis…
Mislim, pišete "ljepo", "miljon" [wink]
Sad kad nemate argumenata sad se i za pravopis hvatate. [thumbsup]
Poštovani kolega već sam pisao o prihodima Evo ponoviću opet 2008 g je bila posebna cijene žitarica su bile za 100% veće nego u 2009g Sjetimo se pšenice od1,60kn za kg pa kukuruz od skoro 2knza kg i tako dalje Pa nismo mogli očekivat promet kao u 2008g
[/quote]Još jedna nadopunaPromet u 2007gje bio ispod 1milijarde kn pa ova1milijarda i 350miliona zvuči ok za 2009g